• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

arkadaşlar ya ben birşey soracamda bir taşı temizledim altından inciye benzer birşey çıktı ne işe yarıyor bileniniz varmı

arkadaşlar ya ben birşey soracamda bir taşı temizledim altından inciye benzer birşey çıktı ne işe yarıyor bileniniz varmı

canım altından çıkan şeyin üzerinde 55 kl kazandınız yazmıyorsa küçük taşçıklardır onlar üzerlerine ürün dikilebilen zarar vermeyen minik taşlar benim bahçede de var onlardan

dz_bg.gif

Sana diyom lan!
Şişşt! ... Evet sana diyom!
Elimde çok iyi köstebekler var. Bunları sevmediğin oyuncuların bahçesine atabilirsin... ıster misin?

Kızlar hedıye yolladınzmı hıÇ ne oluyorkı sus puanı falan kazandııryormu oyleyse bırbırmıze hedıye yollayalım dıycektımde

köstebek yollamk için server farkedıyormukı?
Ayy kız bızdemı yollasak bişi oluyormukı bışı çıkmasın başımıza

evet gönderdiğin kişiyle aynı serverde olman gerekiyor canım.yolladığın kişi kimin yolladığını bilmiyor:lepi: ama aynı anda bahçede 3 köstebekten fazla olmuyormuş.ben bahçesine baktım önce tertemizdi bi köstebicik iyi durur dedim horoz efendinin bahçesindekötükedihüso

hoşbulduk canım ama bende çok yeniyim bu oyunda soğan tekmeleyenim daha benden başka kimse yokmu 5

yok canım 1 2 3 serverlerdeyız bız cogunluk 2 ve 3 teyiz.istersen bı bahcede server 3ten al.alışverışte iyi olur senın için.
Aynı isim ve mail adresiyle alabılıyosun bılgıne

Back
X