• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

tebrik ederim canımvereliniortak....o kadar paran oldu demek:1shok:....benim ikinci bahçe için çoook çalışmam lazımkaydirigubbakcemile4.....soruna cevap veremeyeceğim....lansor başkanım belki biliyorduryerimseniben....

yawwwww en zengin üyemiz sen misin şimdi senin 90.000 kl mı varkafamçokkarıştı

Aaaaaaaa hanımlar istediğiniz gibi gülebilirsiniz.Ben heyecandan rakamlardaki virgüllerin yerine bakmadım bile.Kilidi görünce buraya koştum
hemen...O kaa para bende ne gezer.
Ay durun üşenmeyeyimde bende kendime bir güzel güleyim.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Aaaaaaaa hanımlar istediğiniz gibi gülebilirsiniz.Ben heyecandan rakamlardaki virgüllerin yerine bakmadım bile.Kilidi görünce buraya koştum
hemen...O kaa para bende ne gezer.
Ay durun üşenmeyeyimde bende kendime bir güzel güleyim.....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyy ben yemiyom sanki hele şu görevlerde yetiştirmesi zor gelipte pazardan aldığım şeylere verdiğim paralarla ikinci bahçeyi alırdım kesin:delphin:

server 2 deki loncaya gelen adaylık başvurusuna bakın:oklava:

sinanaga Loncana üye olmak istiyor. Lonca-Evinde Üyelik onayına karar verebilirsin.
Lonca Adayı üyelik talebine şunları eklemiş:
bunca tavuğa birde horoz lazım.benide alın benideeeeeeeeee

sinanaga Loncana üye olmak istiyor. Lonca-Evinde Üyelik onayına karar verebilirsin.

kaydirigubbakcemile3
o da kendini bizden hissediyordur belki, söylemeye çekinmiştir:teselli:

Son düzenleme:
ayyy ben yemiyom sanki hele şu görevlerde yetiştirmesi zor gelipte pazardan aldığım şeylere verdiğim paralarla ikinci bahçeyi alırdım kesin:delphin:
sen al lansor ben daha topu topu 3- 4 gündür para görmeye basladım:icecream:

:roflol::roflol: tavuk cıftılıgındemı sanmıs bu kendını
erken öten horozun .... keserler deyı cevap vereydın hepımız adına:roflol:

ohaaaaaaa, başka da bişi demiyom kafamçokkarıştı

sen al lansor ben daha topu topu 3- 4 gündür para görmeye basladım:icecream:

:roflol::roflol: tavuk cıftılıgındemı sanmıs bu kendını
erken öten horozun .... keserler deyı cevap vereydın hepımız adına:roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
demesine dicektim ama herifte çok para varsa köstebek yağmuruna tutulmaktan tırstım yol verdim gitti horoz efendi

demesine dicektim ama herifte çok para varsa köstebek yağmuruna tutulmaktan tırstım yol verdim gitti horoz efendi

heehhe bı arkadasın dediğigibi erken öten horuzun ..keserler deseydin :) ne saflar var yahuu

nası yanı paran cok olunca köstebek mı yollayabılıyon:uhm:
hadı hep beraber bız o haraoz efendıye yollayalım o zaman :lepi:

Back
X