• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

benim içime 5000 ıspanak oturmuş durumda :bbo:

hmm yanlız değilmişim demek ki kaydirigubbakcemile5

ıspaanagı eke eke bıtırmk mumkun değil bence.almaaya bak sne bıraz ucuzlasada al.bıtmıyor cunku. elımde ıspanak olck istersen verebılım sonra odersın bana .gercı sımdı elımdekılerin hepsini alsebeye vermiş durumdayım :)
müşteri gelse ispaanak yok elımde.bende odunc aldım sonra yolladım çok ektım oyuzdne elımde var ıspanak

ıspaanagı eke eke bıtırmk mumkun değil bence.almaaya bak sne bıraz ucuzlasada al.bıtmıyor cunku. elımde ıspanak olck istersen verebılım sonra odersın bana .gercı sımdı elımdekılerin hepsini alsebeye vermiş durumdayım :)
müşteri gelse ispaanak yok elımde.bende odunc aldım sonra yolladım çok ektım oyuzdne elımde var ıspanak

canım çok sağol ama ben yaptım o görevi, o yüzden içime oturdu ya zaten :çok üzgünüm:

kızlar bende 1300 salatalık yetıstırdım sattım bı sey yapmıs sanıyodum kendımı 5000 ıspanak ne demek yaaa adamın canını alır vallahı,oda bı yana da gozumun onunde hala bahcedeki salatalıklar gezınıyo,ılerde bana da cok zor gelıcek gorevler sanırım,sız ıyı dayanıp bırsuru gorevı basarmıssınız helal olsun :bbo:

benimde 5000 ıspanak görevinde sıra sabah başlıycam ekmeye bakalım ne zaman tamamlanır paramın yettiğince satın aldım biraz ama hakkaten oda pahalı ya bütün paramıda savurmak istemem doğrusu neyse halletcez artık...

benimde 5000 ıspanak görevinde sıra sabah başlıycam ekmeye bakalım ne zaman tamamlanır paramın yettiğince satın aldım biraz ama hakkaten oda pahalı ya bütün paramıda savurmak istemem doğrusu neyse halletcez artık...
gorevden sonra uzun bı sure ıspanak gorunce soyle olucaz herhalde :1shok:

selam kızçeler...5000 ıspanak görevini ben dün bitirdim ama canım çıktı valla...görev işi beni de kafama takılıyor..görevleri tamamlıyorusz ama karşılığında aldıklarımız pekk içaçıcı değil....

5000 ıspanağı pazara gidip satsak kaç paramız olurdu....

görüğüm bahçeleri oyladım...locadakiler 24 saat olmamış...onları da akşama oylarım....

10 puan

selam kızçeler...5000 ıspanak görevini ben dün bitirdim ama canım çıktı valla...görev işi beni de kafama takılıyor..görevleri tamamlıyorusz ama karşılığında aldıklarımız pekk içaçıcı değil....

5000 ıspanağı pazara gidip satsak kaç paramız olurdu....

görüğüm bahçeleri oyladım...locadakiler 24 saat olmamış...onları da akşama oylarım....

valla canım ben de sinir oldum şu ıspanak görevine onları ekecem diye başka bi şey ekemedim müşteriler kuyruk oldu bahçede sinirlendim gittim 1000 ıspanak aldım pazardan olan parama oldu görevi tamamlayıp müşterilere çalışıcam şimdi of ya ne sinir bi görevmiş verdiği kuyu bi işe yarıcak sanki hoş işe yarayan bi şey olsa zaten vermezler:delphin:

benim içime 5000 ıspanak oturmuş durumda :bbo:

hmm yanlız değilmişim demek ki kaydirigubbakcemile5

akannehirakannehiramanın bende sızdenım.
bugece ıspanak mesaısı baslıyo :delphin:
bıraz bıraz ekdımde daha epey ekmem lazım.:dilcikar:
hadı ıspanaklı börek barı yapalım 5- 10 eksık olsa anlarlarmıkıne:1rolleyes:

şuan için kavanozlarınızda en çok hangi ürün var kaç tane.benım 2292 salatalık var.en az olarakta
8tanede ıspanagım var :))
yenı görev için karnıbahar ekıyorum bende600 mu 900 mu karnıbahar lazım.dieğr2 urunu söylemıyorum

server2 dekı bahcemde daha havuç görevını bıtıremdım ben ya :))
server 3dekııkıncı bahcemde görevlerı yapmıyorum.
sadece server3tekı ilk aldıgım bahcede görevyapıyorum.
acıyorumya görevlere gıden urünlere

Back
X