Bahvanlar Diyar Paylam alan

bence hepimiz aynı admıne aynı msjı atalım niye sıldıniz dıye.
nasıl bı msj atalım?

kız coinslerını gerı verdılermı.ya sen onalra tekrardan ulaş bakınde dıger serverlerdede var bız lınk falan vermedık de.ordakı arkadaşlr burda toplandık de..

ama malesef verdik canım.her üç serverde de link vermiştik.ben şimdi bari onlar kurtulsun diye alelacele kaldırdım adresleri:gitme: :sinifsinif:

sanmıyorum dönsünler, biri şikayet etti belki de yoksa kendileri farketseler diğer serverlerdekini de silerlerdi, valla gitti coinler, bu parasızlıkta olcek iş mi yaaa, valla hevesim kaçtı

Son düzenleme:
valla sanmıyorum dönsünler, biri şikayet etti belki de yoksa kendileri farketseler diğer serverlerdekini de silerlerdi, valla gitti coinler, bu parasızlıkta olcek iş mi yaaa, valla hevesim kaçtı

bence de loncaya alınmayan biri şikayet etmiştir...

Bence bahçivanlar diyarı forumuna hepimiz üye olalım,
Huulya'cım server 3 kısmında konu açsın ve konuyu sürekli güncel tutalım,
Adminlere fark ettirebilmemizin tek yolu bu kızlar

Bence bahçivanlar diyarı forumuna hepimiz üye olalım,
Huulya'cım server 3 kısmında konu açsın ve konuyu sürekli güncel tutalım,
Adminlere fark ettirebilmemizin tek yolu bu kızlar

kk loncası dıyemı konu acıcak ordandan sılerlerkı bnce aynı admıne msj atalım mesel hulyaya kım den gelnmiş msj ona msjatalım bızde

Tek admine mesaj atarak bi yere varamayız,
Ama konu açıp, hepimiz yazarsak
Bütün yöneticiler okuyacaklardır.
Çoklu erişim sağlamış oluruz.
Biz kadınlar kulübüne verdiğiniz reklam sayesinde tanıştık bahçivanlar diyarı ile,
Amacımız reklam yapmak değil, oradaki arkadaşlarımızla bi arada olmaktı gibi bişiler yazarız.
Loncamızı geri istiyoruz, reklam algılanacağını düşünmemiştik filan deriz :s

Son düzenleme:
sesimizi duyurmamız lazım
ayrıca yenıden açmamızada engel değil sanırım bu olay değil mi

Loncamızın silinmesi ne can sıkıcı bir durum.Oysa sadece paylaşım için kullandık.
Bir arkadaşımızın söylediği gibi kabul edilmeyen biri hasedinden yapmıştır.Eğer böyleyse çok merak ediyorum eline ne geçti.....
Umarım düzelmesini sağlayabiliriz.....kaydirigubbakcemile:oklava:kötükedihüso

Back
X