• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahvanlar Diyar Paylam alan

palmiye agacı yada hındıstan cevızi alan varmı getirisi nedir acaba.
lansor sen almıştın dımı yanlış hatırlamıyosam canım

lansorcugum sen deneyimlisin bunu bana bi aciklayabilirmisin bana bu sekilde mesajlar geldi

Lonca üyeleri arasında yada arkadaşlarınıza hiç bir şekilde Kredi veremez yada alamazsınız.
1 Havuçu 500kL yada bu şekilde yüksek fiyatlar kullanarak yardım yada kredi vermek hediye yapmak yasaktır.

Hesabınıza vermiş olduğunuz emeğinize saygı göstermenizi ve Oyuna katılırken kabul etmiş olduğunuz kurallara uymanızı rica ediyorum.
Aksi taktirde hiç bir kimseye ayrıcalık tanımadan hesaplar silinecektir.

"Ben yasak olduğunu bilmiyordum" mazeretleri kabul edilmiyor.
Kuralları katılırken kabul ettiniz.

bune demek simdi?
canım bı urunu normal fıyatın çok altına alıp satamazsın.
kımısı 2 tarlası oluyor ordan oraya transfer yapıyor.
ucuza kapatıyor yani onu dmek istiyor canım.yanı mesela ben snaa bı uurnupiyasa fıyatının çok altında satamıyorum

arkdaşlar ya bişey sorcam bu güneş oteli diye gelen görev varya havuç,turp,çilek hepsini yetiştirdim ne zamn alcaklar yada yapmam gerekn bişey var mı?

lansorcugum sen deneyimlisin bunu bana bi aciklayabilirmisin bana bu sekilde mesajlar geldi

Lonca üyeleri arasında yada arkadaşlarınıza hiç bir şekilde Kredi veremez yada alamazsınız.
1 Havuçu 500kL yada bu şekilde yüksek fiyatlar kullanarak yardım yada kredi vermek hediye yapmak yasaktır.

Hesabınıza vermiş olduğunuz emeğinize saygı göstermenizi ve Oyuna katılırken kabul etmiş olduğunuz kurallara uymanızı rica ediyorum.
Aksi taktirde hiç bir kimseye ayrıcalık tanımadan hesaplar silinecektir.

"Ben yasak olduğunu bilmiyordum" mazeretleri kabul edilmiyor.
Kuralları katılırken kabul ettiniz.

bune demek simdi?
canım burada en başından beri onu diyorum ben zaten benim bir arkadaşıma oldu bu durum her iki bahçede silindi.tohumluk kadar ürünü çok ucuz bir fiyata satarsan sorun olmuyor ama tekbir ürünü çok yüksek fiyata gönderirsen hemen farkediyorlar

palmiye agacı yada hındıstan cevızi alan varmı getirisi nedir acaba.
lansor sen almıştın dımı yanlış hatırlamıyosam canım
evet canım almıştım önce hind.cevizi şeklinde alıyorsun sonra o kendi palmiye ağacına dönüşüyor bahçende.puan getirisi var birtek.pazarda satamıyorsun sadece dünya harikasının inşaatına gönderiyorsun oda hibe oluyor loncaya

arkdaşlar ya bişey sorcam bu güneş oteli diye gelen görev varya havuç,turp,çilek hepsini yetiştirdim ne zamn alcaklar yada yapmam gerekn bişey var mı?

yeşil vadide oklarla güneş otelini gösteriyorlar canım.orayı tıkladığında görevi tamamlayı tıklıyorsun ve bitiyorrrkaydirigubbakcemile5

ups yanlis alinti yapmisim.

hmmm yani budurumda ben 2 arkadasa mal gönderdim mesela piyasa fiyatinin altinda.
geri ödenmek kosuluyla; onlarda yetisdirip bana geri iade ediceklerdi.

ne olur simdi bu durumda ben cezami alirim?
hele önce yolladiklarimi aliyim yav:smiley-cool:
bide sana olan borcumu yarin biara yollucam onu ekleyim cok geciktirdim biliyom:kedi:

canım bı urunu normal fıyatın çok altına alıp satamazsın.
kımısı 2 tarlası oluyor ordan oraya transfer yapıyor.
ucuza kapatıyor yani onu dmek istiyor canım.yanı mesela ben snaa bı uurnupiyasa fıyatının çok altında satamıyorum

daha benim iki tarlam yok canim bitanesiyle zor basediyom:1rolleyes:

yok canım sadece puan kazanıyorsunakannehir

yokmu:1shok:
ule anam agliyo tomatis yetisdircem deyi, cocukla bile oynamadim onun yüzünden daha anca 1000 tomatisim var elimde senağlama
bittim ben desenize:smiley-cool:
ya bu görevi atlasak olmuyomu-tatlicadiarzu-

yokmu:1shok:
ule anam agliyo tomatis yetisdircem deyi, cocukla bile oynamadim onun yüzünden daha anca 1000 tomatisim var elimde senağlama
bittim ben desenize:smiley-cool:
ya bu görevi atlasak olmuyomu-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 olmuyo be güzelim olsa dükkan seninsırnaşık şey

ups yanlis alinti yapmisim.

hmmm yani budurumda ben 2 arkadasa mal gönderdim mesela piyasa fiyatinin altinda.
geri ödenmek kosuluyla; onlarda yetisdirip bana geri iade ediceklerdi.

ne olur simdi bu durumda ben cezami alirim?
hele önce yolladiklarimi aliyim yav:smiley-cool:
bide sana olan borcumu yarin biara yollucam onu ekleyim cok geciktirdim biliyom:kedi:

yok be okadr seyden bııs olmaz ama çok dıkkat cekenelr var demkki işi abartanlar var demkkı

Back
X