Bahvanlar Diyar Paylam alan

Hülya yetiş yaa
ben de anlamıyorum ne işe yarar ne olur
atla levelları gel annem yaa
halim içler acısı
birlikte keşfedelim mafoldumben

Oy ..yanlız kalmış arkadaşım:1hug:
Tatlım ben 2 de bile daha o puanı yarısındayım, 3 e sonradan geldim biliyorsun
Oyuna ve buraya bağımlılık olunca da 2 gündür baş ağrısı çekiyorum..Bu akşam dizi falan izleyim burdan uzak duruyum diyorum bilmiyorum bakalım dayanabilecek miyim:nazar:
Sen nasılsın neler yaptınız bugün fıstıklar?

loncanın ne olduğunu öğrenebilsem gelcemde nerde nasıl gidilir bi yol gösterin banaopuyorumnanaktan

ne olduğunu bende tam bilmiyorum daha
ticaret odası gibi dernek gibi, toplandığımız bi yer, destek olunuyomuş ama nasıl daha ben de bilmiyorum :gitme:

hülya şu uyarı mesajından sonra gözüm korktu zaten
ben yeni uyandım sayılır :kedi:
ve bu akşam ben de sabahlamayı düşünmüyorum
kaç gündür gecem gündüzüme karıştı bütün işlerim kaldı yaa
bırakıyorum bahçeyi de derneği de nadasa :umursamaz:

selam kızlar
2 dene loncamız olmuş hayırlı olsuuuuun
yeşil madde temsilcisi oldum bu sabah, server 3 te ki arkadaşlar ne lazımsa gönderiim

Aynen ıpekcim, zaten boyun düzleşmem var pc de uzun süre kalmam iyi değil yani, bu da baş ve bel ağrısı yapıyor..O yüzden dizi falan izleyim, 1-2 saat te oyalanıp öyle geleyim diyorum..Şimdi haberler var izleyemiyorum şehitler falan çok ağladım dünsenağlama
Şimdilik burdayım yani..Sobada çayım sıcakken bir bardak çay alıp geliyorum :nazar:

aynen bende öyle oldum yatarken çocuklara tembh ediyorum domatesi toplayın çilek elin müşteriye bakın anne iyimisin diyolar bahçemle kafayı yicem

aynen bende öyle oldum yatarken çocuklara tembh ediyorum domatesi toplayın çilek elin müşteriye bakın anne iyimisin diyolar bahçemle kafayı yicem

:roflol::roflol::roflol:
Abartmamak lazım valla..Bugün çok fazla girmedim ben ama burda oldukça da giresim geliyoyasakkelime

X