Bahvanlar Diyar Paylam alan

sıkıysa sen söyle :1ninca:

öle deme yaa
kazen bana çok sıcak kanlı geliyor espirili birisi.
Ben yazdım kazene oyunda lojıstık destek isityoz dıye hıç vaktım yok dedi msuait olunca bakarmısınz dedım egrcı once oyunu anlatmam alaım sıze dedim sizoyunu çözene akdr bız zatı sournu çözmüş oluruz dedım guluyor

öle deme yaa
kazen bana çok sıcak kanlı geliyor espirili birisi.
Ben yazdım kazene oyunda lojıstık destek isityoz dıye hıç vaktım yok dedi msuait olunca bakarmısınz dedım egrcı once oyunu anlatmam alaım sıze dedim sizoyunu çözene akdr bız zatı sournu çözmüş oluruz dedım guluyor

farmville a vakit buluyo ama :dilcikar:
bence soğuk birisi hiç de sıcak kanlı değil :dilcikar:
biz kendi localarımızı açar adlarını da kadınlar kulubü koyarız
sen mesajları sakla delilimiz olsun, yarın isim hakkı falan derlerse size sormuştuk önce deriz :roflol:

farmville a vakit buluyo ama :dilcikar:
bence soğuk birisi hiç de sıcak kanlı değil :dilcikar:
biz kendi localarımızı açar adlarını da kadınlar kulubü koyarız
sen mesajları sakla delilimiz olsun, yarın isim hakkı falan derlerse size sormuştuk önce deriz :roflol:

Yok yok soğuk değildir, sert görünmeye çalışıyor sadece öyle olması gerekli.O kadar merhametli ve incedir ki bazen şaşırtır insanı.
He bak öyle deyip yırtabilirizkaydirigubbakcemile3

server 2de 15 sarımsak
28 pattis lazım
pazar fiyatından vercek var mı
kl içimizde kalsın :hulya:

yok yok soğuk değildir, sert görünmeye çalışıyor sadece öyle olması gerekli.o kadar merhametli ve incedir ki bazen şaşırtır insanı.
He bak öyle deyip yırtabilirizkaydirigubbakcemile3

banA DA sıcak kanlı gıbı geldı msnden nezmna msj atsam gerı doner kırmaz hıç yada kkda var cevabı bakın demez .

Son düzenleyen: Moderatör:
Server farklı olunca aynı Şıfreyle maıl adresıyle uyelık alabılımuyz bnde server 2den uyelık alım balı.ordada lonca kurarsanızpuanım bırıksın en azından

Veririm tatlım ne demek:roflol:
Ama önce patatesle sarımsak lazım:roflol:
:roflol: kökliramız dışarı kaçıcak ama napalım artık

Server farklı olunca aynı Şİfreyle maİl adresıyle uyelık alabİlİmuyz bnde server 2den uyelık alım balİ.ordada lonca kurarsanızpuanım bırİksİn en azından

gel gel açıcam ben
huulya ben açıcam diyince nasıl korkup açtı yazık
kıyamam :roflol:

X