- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 46
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm karnıbaharım yok hiç diktim hepsini, senin loncan var dimi, bizim lonca ezik olur beğenmezsin sen gamyoncuiremsu
sen birde nakit 5000 kl olduğunda git kasanda o zaman sende görürsün benim gördüğümü huuulyaakannehir ki bence hiçç görme
az bekle canım yarın akşam loncaya üye olacak seviyeye geliyorum ben:lepi:ben aldım para hazır şıkır şıkır cepte, emrinize amade ama kalabalık olcaksak kuriim diyorum, bi kaç kişiyle bi anlamı olmaz, çünkü ilerde dünya harikası kurulcak sanırım
ne var yaa :bbo:
localar 100 kişilik mi ya
az değil mi akannehir
bence çok bile, normalde bu tarz oyunlarda 40 kişi felan oluyor çünkü
ben aldım para hazır şıkır şıkır cepte, emrinize amade ama kalabalık olcaksak kuriim diyorum, bi kaç kişiyle bi anlamı olmaz, çünkü ilerde dünya harikası kurulcak sanırım
ama bizim kk tayfasına yetmez ki, keşfetmediler daha.
2. 3. falan kurulcak o zaman :1ninca:
ayy kız kursana loncayı ahngı server e kurcaksın ama bende kazenden lojıstık destek istedım ama oyunu bılmıyomuş oynamamış hıç :) bakalım şöle ençok hangı server varsa oraya kuralım herkes severını yazsın lıste yapım ben
ayy kız kursana loncayı ahngı server e kurcaksın ama bende kazenden lojıstık destek istedım ama oyunu bılmıyomuş oynamamış hıç :) bakalım şöle ençok hangı server varsa oraya kuralım herkes severını yazsın lıste yapım ben