Bahvanlar Diyar Paylam alan

:) ya ben ne biliiim kaydet diyince bi sürü eziyeti var zaten daha bu siteyi çözemeden başıma iş aldım...peki bu oyunda bi amaç var mı yada bölüm atlıyomuyuz ne biliyim biraz bilgi?

canım forumuna tıklasana sol köşeden merak ettiğin bütün ayrntılı bilgilere ulaşabilirsin ordan :1rolleyes:

ucuzdan verirsen satılıyo şekerim:)çömüm ve ilk öğrendiğim şey bu
ozmn biraz daha toplayıp toptan fiyatına perakende satayımkaydirigubbakcemile3

Günde 4 müşteri geliyo canım sana nasıl 2 geldi anlamadım CADIARZU

ayy bilmiom vallaa gelmedi cnm ya giden gelen yok ben bi marekte bakayım kırmızı halı varmı?kaydirigubbakcemile3

arkadaşım sende ben bozup duruyosun maksat burda muhabbet olsun..neyse tamm ben ordan bakarım :umursamaz:

ozmn biraz daha toplayıp toptan fiyatına perakende satayımkaydirigubbakcemile3

ayy bilmiom vallaa gelmedi cnm ya giden gelen yok ben bi marekte bakayım kırmızı halı varmı?kaydirigubbakcemile3

Valla canım 24 saat içinde tam 4 müşteri geliyor bana sen hangi seviyedesin kaydirigubbakcemile2

arkadaşım sende ben bozup duruyosun maksat burda muhabbet olsun..neyse tamm ben ordan bakarım :umursamaz:

seni bozup duruyormuyum asla öyle bir niyetim olmadı aksine yardımcı olmaya çalıştım
kaldıki daha iyi anlayın diye resimli alıntı yaptım
yinede kırıldıysanız kusura bakmayın!

Son düzenleme:
hehhh bende tam onu soracakyım bezelyeci olmuşum ben yani öle bi msj geldi şimdii salatalık ve turpda ekebiliomusum ama ben onları nasıl ekeceğimi göremedimm birde son olarak rehbere ortaklarınızı kaydedin fln o nedemek acabaa?Şeniz

şimdi pazar yerine gidip turp ve salatalık alacaksın 5 er tane alsan yeter kaydirigubbakcemile2
rehbere gelince seninle aynı serverde olan arkadaşlarını kontak listene ekleyebilirsin bundan bahsediyo zemuszemus

ooooyyyy çok teşekkür ederimmm ya ne kadar makbule geçti ya buarada sanıorum seni kontak listeme ekledim sanıorum:kedi:

çiftliği kuramadan batırdım sanıorum zira pazaryerinde ürünü satmaya kalktım komisyoncuya verecek param bile yokmuşkaydirigubbakcemile3

0,02ye falan satmayın yaa
o ne
en ucuz şey havuç, onu da en kötü ihtimalle 0,06dan satın
ben 0.07den aşağı vermiyorum valla :umursamaz:

ya puanim artiyo emme elimde bes kurus yok, biseyle tavsiye edin bana

ee hangi serverdasın ki sen
0.01 den biz yollarız sana ama az da olsa kl olması lazım sende

liyana Oyuncusunun Bahçe sergisi

oylayin moylayin, yardim edin bittim ben bu krizde

sever 2 deymisim acik neyin verin
bi müsteri var oda marulla salatalik istiyo elde salatalik yok,
bende geliyo abi yolda bekle azdaha :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…