Bahvanlar Diyar Paylam alan

Hulyam ben oy veremedim sana bir kontrol et..Bende 3. servere giris yaptim...1 de o kadar ugrastim gozum basmiyor ama hatiriniza isteee beraber olalim bari.. :))

kıslar nasılsınızzz
bende puan istiyom puan verirmisiniz banadaaaaaa

index.php

kızlar iki bahçemde de domatesdagıtıcısı oldum

ama hiç param yok
dün pazarda kazıklandım

bu otlardan nası kurtulucam

siz paranızı ilk önce sadece bahçe temizliğindemi kullandınız

kızlar iki bahçemde de domatesdagıtıcısı oldum

ama hiç param yok
dün pazarda kazıklandım

bu otlardan nası kurtulucam

siz paranızı ilk önce sadece bahçe temizliğindemi kullandınız

bende yeni serverde domates dağıtıcısıyım.evet ekip satıp boyuna ot temizliyorum daha çok yere ekebileyim diye.hep pazara komisyon için küçük bir miktar bırakıyorum ben:jeyyar:

ben sıfırı tükettim pazarın yanından bile geçemiyorum

tek umudum
müşterilerim
o da saat 1 i bekliyorum ki keyifleri olsun gelsinler

selam kızlar, dışardaydık yeni geldim sayılır, bahçeme hiç bakamadım bugün mafoldumben
bu arada kızlar ben forumdan satış yapıyorum, orda yazmışlar şu fiyattan sınırsız havuç marul ... alınır diye, pazardaki fiyatlarla karşılaştırıp ucuz dememişlerse sözleşmeyle satıyorum, hem de komisyon vermemiş oluyoruz

selam kızlar, dışardaydık yeni geldim sayılır, bahçeme hiç bakamadım bugün mafoldumben
bu arada kızlar ben forumdan satış yapıyorum, orda yazmışlar şu fiyattan sınırsız havuç marul ... alınır diye, pazardaki fiyatlarla karşılaştırıp ucuz dememişlerse sözleşmeyle satıyorum, hem de komisyon vermemiş oluyoruz

hoşgeldinnnn.bazen bende öyle yapıyorum iyi oluyor ama sonra sözleşme yaptığın kişiler musallat olabiliyor.benim nickim erkek ismi ya bir kadın durmadan napıyon nasılsın kaç yaşındasın diye sorup duruyor mesela.birde ben erkekler musallat olmasın diye erkek adıyla nick almıştımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnn.bazen bende öyle yapıyorum iyi oluyor ama sonra sözleşme yaptığın kişiler musallat olabiliyor.benim nickim erkek ismi ya bir kadın durmadan napıyon nasılsın kaç yaşındasın diye sorup duruyor mesela.birde ben erkekler musallat olmasın diye erkek adıyla nick almıştımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anacım zaman kötü, şimdi kadınlardan korkmak lazım, eşimde metin2 die bi oyun var orda oynuyor, kadının bi tanesi dadanmıştı, neyse başka birilerini buldu da kurtulduk kaydirigubbakcemile3

Hulyam ben oy veremedim sana bir kontrol et..Bende 3. servere giris yaptim...1 de o kadar ugrastim gozum basmiyor ama hatiriniza isteee beraber olalim bari.. :))
Acemiyim Alsebem, ondanmı ki?mafoldumben
kaldı 15 dk. canım sonra yavaş yavaş gelmeye başlarlar.linkini kopyalasana buraya hem bahçenin son durumuna bakalım hem puan verelim.ama önce düzenleye basıp yeni fotosunu çek sonra kopyala.

Örgücü Oyuncusunun Bahçe sergisi

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anacım zaman kötü, şimdi kadınlardan korkmak lazım, eşimde metin2 die bi oyun var orda oynuyor, kadının bi tanesi dadanmıştı, neyse başka birilerini buldu da kurtulduk kaydirigubbakcemile3

sorma yaaaa.sonunda kadına ben 13 yaşındayım dedimde kurtuldum.bir dahada yazmadı zatensırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Alışveriş Listesi46x Karnıbahar
45x Sarımsak
44x Marul
37x Brokoli
32x Patates
34x SalatalıkToplam: 491,05 kL

işte ilk müşterimin istekleriiiii

49x Aynısafa
41x Soğan
37x Karnıbahar
49x Kırmızı Turp

bunlarda benim müşteri 207 kl vercekmiş, dün gelen 4 müşteride duruyor verdiklerini hesaplayıp zarar etmiyceksem satçaktım güya ama üşeniyorum
kız lansor biliyomusun ben o coinleri sisteme ucuz ucuz bozdurdum, pazarda pahalı gidiyomuş yaw mafoldumben

kızlar görev nezaman geliyo

nerde kaldı şu müşteriler
depresyona girdim :))))))))))))

X