Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iki bahçemde de domatesdagıtıcısı oldum
ama hiç param yok
dün pazarda kazıklandım
bu otlardan nası kurtulucam
siz paranızı ilk önce sadece bahçe temizliğindemi kullandınız
Benim müştetilerden ses-seda yok:1ninca:
selam kızlar, dışardaydık yeni geldim sayılır, bahçeme hiç bakamadım bugün mafoldumben
bu arada kızlar ben forumdan satış yapıyorum, orda yazmışlar şu fiyattan sınırsız havuç marul ... alınır diye, pazardaki fiyatlarla karşılaştırıp ucuz dememişlerse sözleşmeyle satıyorum, hem de komisyon vermemiş oluyoruz
hoşgeldinnnn.bazen bende öyle yapıyorum iyi oluyor ama sonra sözleşme yaptığın kişiler musallat olabiliyor.benim nickim erkek ismi ya bir kadın durmadan napıyon nasılsın kaç yaşındasın diye sorup duruyor mesela.birde ben erkekler musallat olmasın diye erkek adıyla nick almıştımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Acemiyim Alsebem, ondanmı ki?mafoldumbenHulyam ben oy veremedim sana bir kontrol et..Bende 3. servere giris yaptim...1 de o kadar ugrastim gozum basmiyor ama hatiriniza isteee beraber olalim bari.. :))
kaldı 15 dk. canım sonra yavaş yavaş gelmeye başlarlar.linkini kopyalasana buraya hem bahçenin son durumuna bakalım hem puan verelim.ama önce düzenleye basıp yeni fotosunu çek sonra kopyala.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anacım zaman kötü, şimdi kadınlardan korkmak lazım, eşimde metin2 die bi oyun var orda oynuyor, kadının bi tanesi dadanmıştı, neyse başka birilerini buldu da kurtulduk kaydirigubbakcemile3