Bahvanlar Diyar Paylam alan

arkadaşlar sorum olucak ben server 5 teyim loncaya üyeyim ben loncadan ayrıldığımda gönderdiğim palmiyeler benim hesabıma tekrar geri geliyomu ve yada üye olduğum loncadan gönderdiğim palmiye sayısı düşüyormu?

arkadaşlar sorum olucak ben server 5 teyim loncaya üyeyim ben loncadan ayrıldığımda gönderdiğim palmiyeler benim hesabıma tekrar geri geliyomu ve yada üye olduğum loncadan gönderdiğim palmiye sayısı düşüyormu?

canım palmiyelerin loncaya bağış olarak orada kalıyor malesef.ne geri geliyor ne de oradaki sayıdan düşüyor

kizlar my free farm oynayan varmi?
oda ayni bu oyun gibi ama orda hayvanlarda var ben basladim onadahihoyyyt

ayy kızlar çiftliğinizde pek güzelmiş maşşalah..
hepinize 10 puennn

canım raf alabiilmen için premium üye yani paralı üye olcan..
ürünlerini sözleşmeyle kendine gönder rafında yer açılıo..
ben öle yapıom vallaaa

kizlar size cooooook güzel haberim delikafadulden varhihoyyyt
bana cok dua edeceksiniz
bahcivanlardiyari ve myfreefarm i opera browser ile oynayin
sulama ekmeyi tek tikla yapin
ben yaptim oh ne rahatmiszemuszemusbayanssulusmile

evet opera 10.01 indirin kurun
buyrun linkbuyrunnnnnnnnn opera_10.01_setup***** ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

sonra ekeceginiz ürüne tiklayin ,enter tusunu basili tutup ekmek istediginiz yerleri maus ile üstünden gecin
ayni islem sulamadada oluyor:lepi::lepi:delikafadulden
oh be tiklamaktan elim acimisti:nazar:

kizlar size cooooook güzel haberim delikafadulden varhihoyyyt
bana cok dua edeceksiniz
bahcivanlardiyari ve myfreefarm i opera browser ile oynayin
sulama ekmeyi tek tikla yapin
ben yaptim oh ne rahatmiszemuszemusbayanssulusmile

evet opera 10.01 indirin kurun
buyrun linkbuyrunnnnnnnnn opera_10.01_setup***** ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

sonra ekeceginiz ürüne tiklayin ,enter tusunu basili tutup ekmek istediginiz yerleri maus ile üstünden gecin
ayni islem sulamadada oluyor:lepi::lepi:delikafadulden
oh be tiklamaktan elim acimisti:nazar:
arkadasım hıle programı kullanmk yasak.sen formda yada oyund aayzma sakın bunu.ceza alırsın.aklında olsun bilği verım dedım

arkadaslar sulamada kullandıgınz yontemı dikmedede kullanabilyosunz bılgınıze. ilkdefa kullandım bu programı cok zevklıymiş gercekten.ekemdedekullanılıyomuş onua denedım.tesekkurler arkadasım

arkadasım hıle programı kullanmk yasak.sen formda yada oyund aayzma sakın bunu.ceza alırsın.aklında olsun bilği verım dedım

hile programi degilki:sinifsinif:
mozila yerine operayla gir internete farkini gör
tabiki benden söylemesi yapmak yapmamak size kalmismirmirmirmir

arkadaslar sulamada kullandıgınz yontemı dikmedede kullanabilyosunz bılgınıze. ilkdefa kullandım bu programı cok zevklıymiş gercekten.ekemdedekullanılıyomuş onua denedım.tesekkurler arkadasım

kolay oluyo baya
bot filan degil ki bu , opera ile girince oyuna daha kolay ekip biciyoruz
bak sende fark etmissina.s

X