Bahvanlar Diyar Paylam alan

arkadaşlar ben server 5 teyim bana uygun fiuyata coin satabilicek olan varmı?

selam canım.benim server5 de bir bahçem var.şems-i dilara bahçemin adı.BENİM LONCAM üyesiyim ve çok memnunum.palmiye üretiminde ilk sıradayız.orada bi abimiz var coin satıyor.çok güzel yardımlaşma oluyor.eğer katılmak istersen haber ver başkana söylerim.seni aramızda görmek beni çok sevindirir.bahçe adınıda söylersen iyi olur.sevgiler,kolaylıklar.

yıldız yağmuruna tutulmuştum.10ar 10ar yakalayıp tüm bahçelere verdim.ellerinize sağlık.yukarıdakilerde benim bahçelerim.

teşekkür ederim canım ama coin buldum dün aldım brisinden yinede teşekkür ederim benim kendi loncam var cnım sağol

server 5 teki arkadaşları ௌ Cüceler Ülkesi ௌ loncamıza bekliyoruz

kızlarr nasılpalmıye ekılıo?? bende loncaya ekıyımnerdenalcambı anlatırmısınız

gördüğüm tüm bahçeler 10'ar puan...
masumum bahçen oylanmıyor....

slcn,eğer loncaya üyeysen çiftliğin yanındaki fidanlıktan hindistan cevizi al,ek;35 saat sonra palmiye oluyor onu hasat et ve loncaya bağışla,boşuna palmiyeye o kadar para verme...

selam kızlar.server5 deki loncamız ertan61 isimli kullanıcı tarafından ağır küfürlü saldırıya uğradı.foruma şikayette bulundum ve gereği yapıldı.hayatımda hiç bukadar küfür ne gördüm ne duydum.elim ayağım titriyor hala.densiz lonca üyesi olacakmış ama palmiye gönderemiyecekmiş.sengözlerimebaksanab

kızlar 2. bahçemi aldım onca alınterinden sonra hihoyyythemencecik açtım bahçemi abooo bi baktım müşteri geldi ben 2. bahçeye de müşteri gelmez sanıyodum.bu arada bahçeyi almak için para biriktirirken görevleri yapmadım şu an 11. görevi bile yapmadım görevler çok kasıyo çok az para puan veriyo.bundan sonrada yapmıcam soyutladım kendimi:)

selam kızlar

server1 de lonca
varmı

ben 3tekinde üyeyim zaten ama 1 de varmı merak ettiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…