Bahvanlar Diyar Paylam alan

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar maviüzümbaronu seviyesine geldim palmiye yetiştirmek istiyorum pazara da çiftliğede baktım ne hindiztan cevizi ne de palmiye bulamadım.sistemden seviyen yükseldi diye gelen mesajda ğaçokulundan tohum alabilirsiniz diyo ama ben ağaç okulunu bulamadım :1no2:

bahçemin son görüntüsü buda
rüya26 Oyuncusunun Bahçe sergisi

hayırlı olsun yeni seviyenopuyorumnanaktan yeşil vadide vilayetin hemen üstünde fidanlık var oradan alabilirsin hindistan cevizini.sakın direkt palmiye alma hindistn cevizini dik palmiye olsun canım.

yeni görevım geldı benımde ama malesef elımde urun yok.1600 havu. karnıbhar brokoli 1000de patates istiyolar...

hayırlı olsun yeni seviyenopuyorumnanaktan yeşil vadide vilayetin hemen üstünde fidanlık var oradan alabilirsin hindistan cevizini.sakın direkt palmiye alma hindistn cevizini dik palmiye olsun canım.

fidanlığa baktım ama sadece ahududu var,hindistancevizi yok

kayıtlıydım ama bi kaç saat önce loncadan ayrıldım başka bi loncaya kayıt gönderdim.meğer ondan benim hindistancevizleri saklanıyomuş anladım :))

gördüğüm bahçeleri oyladım kızlar...kaydirigubbakcemile5

arkadaşlr risk alarak elımdekı urunlerı satmaya karar verdım.urunlerı satıp parakazancam 2,bahcemı alıcam ilğilenen arkadaşlr oyundan ulaşabılırmı bana.

iyi geceler kızlar oylar için teşekkürler
bende linkleri oyladımm

kızlar yardım edin lütfen ben neden bahçe sergimin linkini koyamıyorum sizce :uhm:

günaydın bu arada :kedi:

loncaya kayıtlı mısınız...bildiğim kadarıyla loncaya kayıtlı olmayanlarda çıkmıyorda:hulya:...

benim bahçem....
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi

hepinize 10 puan...
bu da benim bahçem...
nesterin Oyuncusunun Bahçe sergisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…