NILBERA Oyuncusunun Bahçe sergisi
kızlar kolay gelsin hasatyardımcısı ne yapıyor oraya kadar yükseldim opuyorumnanaktan
kızlar kolay gelsin hasatyardımcısı ne yapıyor oraya kadar yükseldim opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NILBERA Oyuncusunun Bahçe sergisi
herkese bol hasatlar....nilberacım sen de aramıza hoşgeldin..biraz daha ilerleyince loncaya da katılırsın canım....
tüm bahçeleri oyladım kızlar...10 puanları esirgemeyin lütfen...sonuçta cebizmizden çıkmıyor...amacımız loncalarda kk yı üst sırlara taşımak olmalı diye düşünüyorum...
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
Kızlar ben puanlama bilmiyorum ama bikaç gün öncesi gelen görev var güneş otelinde diye şimdi teslim edicem oteli bulamıyotum burda yardıma ihtiyaç var diye uyarı çıkıyorsu çıkmıyor
nsılsın çokoprens 1. sınıfta işler nasıl gidiyor? cem yılmazında dediği gii e kaliteli sınıfolumunekankayizsmile
Günaydın hanımlar...
Uzun zamandır uğrayamadım...
Bugün ki bahçemi takdim edeyim;
duygusal34 Oyuncusunun Bahçe sergisi
herkese bol hasatlar....nilberacım sen de aramıza hoşgeldin..biraz daha ilerleyince loncaya da katılırsın canım....
tüm bahçeleri oyladım kızlar...10 puanları esirgemeyin lütfen...sonuçta cebizmizden çıkmıyor...amacımız loncalarda kk yı üst sırlara taşımak olmalı diye düşünüyorum...
berkan2003 Oyuncusunun Bahçe sergisi
benim minişler birer bire okumaya geçiyorlar...onların bu başarılarını gördükçe daha mutlu oluyorum....ben onlardan daha çok seviniyorumopuyorumnanaktan....
sen nasılsın...nasıl gidiyor bahçe işleri....server 1 de iki arkadaş ikinci bahçeleri aldılar...darısı bize:Saruboceq:...
eğer 24 saatten fazla bir süredir bahçendeyseler paneldeki orakla rafına alabilirsin tatlımselamlar ben geldim arkadaşlar cüce almıştım kurmayı zar zor becerdim şimdi yerini değiştiremiyorum bilen varsa yardım rica ediyorum bilmiyorumkismile
BİOLOG Oyuncusunun Bahçe sergisi
Loncanın 10 ar puanlarıda verildi hanımlar.Hepinize kolay gelsin.....