Bahvanlar Diyar Paylam alan

Kızlar pazar tezgahıma marul ekledim ama listede kırmızı bi carpı ısareti olarak duruyo,kuralları falan okudum ama sebebi ne anlayamadım yardımcı olabilir misiniz? mafoldumben

sende kırmızı çarpı işareti duran yerde diğerlerinde satın al yazıyo di mi
Sen kendi ürününü satın alamıyosun ya ondan canım doğru anladıysam eger anlattığını

tezgata,güncel teklifler yazan yerde mi?
eğer o ise,o çarpıya bastığında istediğin zaman tezgahtakileri geri çekmek için,ama ödediğin komisyon yanar
biraz karmaşık anlattım galiba...
evet orda carpı ısareti var herhalde onu sadece ben goruyorum sırnaşık şey anladım simdi canımcım cok saol ya bahcen verimli olsun, ellerin dert gormesin opuyorumnanaktan

arkadaşlar bnde herkesi oyladım yine de sayfaya sık sık bakıyorumm puan vermek için yeni arkadaşlar hoşgeldiniz

sende kırmızı çarpı işareti duran yerde diğerlerinde satın al yazıyo di mi
Sen kendi ürününü satın alamıyosun ya ondan canım doğru anladıysam eger anlattığını
evet canım sanırım oyle ben carpı ısareti goruyorum ki satısını yapacagım urunun ıptalini yapabileyim ama digerleri satın al yazısını goruyo ,ben bu sekilde anladım a.s

bende bende bende

buda benim bahcehane

cerez42 Oyuncusunun Bahçe sergisi

cerez bahçen tertemiz canım,10puan...

ben ilk müşterimi karşıladım bugünlük bu kadar yeter,iyi geceler....

elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi

ayçiceklerin çok güzel gözüküyor

beatrice Oyuncusunun Bahçe sergisi

kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Güzel bahçelerin güzel sahipleri hepinize 10 puan....
Bazı arkadaşlarımızı oylamama izin vermedi artık yarın oylatır herhalde.Sanırım 2 arkadaşı oylayamadım ama alıntı yapmış bulundum;sonrada kimlerdi hatırlayamadım.Yarın akşam da onlar puanlarını alacak benden.......
Ben hala biraz kazanıp taş temizlemeye çalışıyorum.Ah ah çiftçilik zor zenaat arkadaşlar.

KK loncasına katılmak için başvuruyorum ama başaramıyormuyum acaba...Yardımcı olurmusunuz......kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Server 3 Bahçe adım BıOLOG

Son düzenleme:
canım başkan'a (beatrice) buradan mesaj atarsan anlar senin olduğunu kabul ederler loncaya yabncı alınmıyor ya ondan oradan olan başvurulara yanıt vermiyorlar

KK loncasına katılmak için başvuruyorum ama başaramıyormuyum acaba...Yardımcı olurmusunuz......kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

beyzuş canım senin üyelik talebini hiçbir loncanın üyelik talepleri arasında göremiyorum ben tekrar denermisin canım.ilk başvurunu geri çekerek...

canım başkan'a (beatrice) buradan mesaj atarsan anlar senin olduğunu kabul ederler loncaya yabncı alınmıyor ya ondan oradan olan başvurulara yanıt vermiyorlar

Teşekkürler canım......Şeniz

Sayın başkanım (BEATRİCE) KK loncasına katılmak arzu ediyorum....

Beni de aranıza alırmısınız.......a.s.

beyzuş canım senin üyelik talebini hiçbir loncanın üyelik talepleri arasında göremiyorum ben tekrar denermisin canım.ilk başvurunu geri çekerek...

KK loncasına başvurmuştum;ama başvurudan sonra tıklamam gereken bir yer daha olmalı anlıyorum yarım kalıyor ama tıklanacak tek yerde de bir cüce var.Tıklayamıyorum.
Bir yerde yanlış yapıyorum ;yardımcı olursanız sevinirim.

lansorcugum sen deneyimlisin bunu bana bi aciklayabilirmisin bana bu sekilde mesajlar geldi

Lonca üyeleri arasında yada arkadaşlarınıza hiç bir şekilde Kredi veremez yada alamazsınız.
1 Havuçu 500kL yada bu şekilde yüksek fiyatlar kullanarak yardım yada kredi vermek hediye yapmak yasaktır.

Hesabınıza vermiş olduğunuz emeğinize saygı göstermenizi ve Oyuna katılırken kabul etmiş olduğunuz kurallara uymanızı rica ediyorum.
Aksi taktirde hiç bir kimseye ayrıcalık tanımadan hesaplar silinecektir.

"Ben yasak olduğunu bilmiyordum" mazeretleri kabul edilmiyor.
Kuralları katılırken kabul ettiniz.

bune demek simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…