- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
Kızlar pazar tezgahıma marul ekledim ama listede kırmızı bi carpı ısareti olarak duruyo,kuralları falan okudum ama sebebi ne anlayamadım yardımcı olabilir misiniz? mafoldumben
evet orda carpı ısareti var herhalde onu sadece ben goruyorum sırnaşık şey anladım simdi canımcım cok saol ya bahcen verimli olsun, ellerin dert gormesin opuyorumnanaktantezgata,güncel teklifler yazan yerde mi?
eğer o ise,o çarpıya bastığında istediğin zaman tezgahtakileri geri çekmek için,ama ödediğin komisyon yanar
biraz karmaşık anlattım galiba...
evet canım sanırım oyle ben carpı ısareti goruyorum ki satısını yapacagım urunun ıptalini yapabileyim ama digerleri satın al yazısını goruyo ,ben bu sekilde anladım a.ssende kırmızı çarpı işareti duran yerde diğerlerinde satın al yazıyo di mi
Sen kendi ürününü satın alamıyosun ya ondan canım doğru anladıysam eger anlattığını
evet canım sanırım oyle ben carpı ısareti goruyorum ki satısını yapacagım urunun ıptalini yapabileyim ama digerleri satın al yazısını goruyo ,ben bu sekilde anladım a.s
kontaklarımda varsın zaten canım ilk 2 tane ekmiştim 6 tane olan var şimdi elimde yeterse yollayayım istersen
tamam canım yolla sen bana
cerez bahçen tertemiz canım,10puan...
ben ilk müşterimi karşıladım bugünlük bu kadar yeter,iyi geceler....
elmas67 Oyuncusunun Bahçe sergisi
merhaba arkadaşlar
buda bahçemin bugünkü hali
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10045110
ayçiceklerin çok güzel gözüküyor
Bahçemin son hali
kokohantes Oyuncusunun Bahçe sergisi
Dün oyladılarsa ondan oylanmamıştır zaman geçmesi gerekiyor ya ondan canım
http://s3.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=10059732
Bahçem kızlar buyrun......Biraz ilerleme kaydettim bir bakın bakalım nasıl olmuş.....
Bende kadınlar kulubÜ loncasına baŞvurdum. Aranıza katılmak İÇİn ne yapmam gereklİ
KK loncasına katılmak için başvuruyorum ama başaramıyormuyum acaba...Yardımcı olurmusunuz......kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
canım başkan'a (beatrice) buradan mesaj atarsan anlar senin olduğunu kabul ederler loncaya yabncı alınmıyor ya ondan oradan olan başvurulara yanıt vermiyorlar
beyzuş canım senin üyelik talebini hiçbir loncanın üyelik talepleri arasında göremiyorum ben tekrar denermisin canım.ilk başvurunu geri çekerek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?