• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçemden bahar görüntüleri

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
31
408
bahar gibisi varmı bende bahçemdeki bahar güzelliklerini sizlerle paylaşmak istedim
s5000300qm3.jpg

s5000298zf2.jpg

s5000308st7.jpg

s5000263ad5.jpg

s5000266nz3.jpg

s5000272ze6.jpg

s5000297wn3.jpg

s5000291tv8.jpg

s5000304or6.jpg

s5000305wk0.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Ablacım içim acıldı bakınca ne kadar güzel dizayn ve bakım yapmışsın..Tüm çiçeklerde bu emeğinin karşılığını sana açarak vermişler sana gülümsemişler..Benim yerimede güzel bahçeden bir kahve iç ablacım mis gibi havayı içine çekerek...Şeniz

Ablacım içim acıldı bakınca ne kadar güzel dizayn ve bakım yapmışsın..Tüm çiçeklerde bu emeğinin karşılığını sana açarak vermişler sana gülümsemişler..Benim yerimede güzel bahçeden bir kahve iç ablacım mis gibi havayı içine çekerek...Şeniz

evet canım eşimle beraber durmadan uğraşıyoruz malesef bu çiçeklerin çoğu kısa süreli ama çiçekler geçincede bahçem çok hoş insana huzur veriyor seni kahve içmeye beklerim çok mutlu olurumŞeniz

barçman, kendiniz de pırıl pırılsınız , bahçeniz de pırıl pırıl...emeğiniz çok güzel çiçekler açmış... en sevdiğim şeylerden biridir çiçeklerle uğraşmak.. ancak balkonuma aldığım 3-5 saksıyla uğraşabiliyorum sadece.. ilerde böyle güzel bir bahçem olup onla uğraşmayı çok isterdim.. terapi gibi oluyodur..

İnsanın ömrüne ömür katar bu bahçe.Ben de bahçeli ev almak istiyorum.İnşallah alınca ben de çok güzel bir bahçe yapmak istiyorum.Şimdilik balkonla idare ediyorum.Balkonum çiçek dolu.

yazacak bır sey bulamadım ben sadece mıs gıbı koklasam ve oooyyyylece kalsam olurmua.s.

manolya ağacını gördüm. manolya yı çok severim. maalesef antalya da yok. istanbulda çok vardı. ne güzel kokar. bir o kadar da narin bir çiçektir. küçükken koklardım.Rahmetli anneannem ,aman burnunu değdirme sana küser derdi. hemen kararır ya. ah .o günleri hatırladım. bahçeniz ve çiçekleriniz çok güzel. bu güzellikleri bizlere .de gösterdiğiniz için teşekkürler

barçman abla çok klas bir bayansınız açtıığınız konulardanda belli oluyor.....gençlerin sizi sevmesi filan.....takipçinizim.. işin sırrını şimdi daha iyi anladım ......hep genç kalmak için insanın böyle bir bahçeye hayat vermesi sonrada orada hayat bulması gerekiyor...allah gönlünüzüde her daim şen etsin inşallah....ben her zaman derim doğayı seven çiçeği seven onlarla yaşayan insandan kimseye zarar gelmez diiye....sizde umarım öylesinizdir...benim annemde tıpkı sizin gibi....istanbul gibi yerde çiçek ekecek toprak bulabilenlerden....hoşçakalın.....

Oh be gözümüz gönlümüz açıldı :asigim:
Bu güzellikleri bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim a.s.
Böyle güzel bir ortamda yaşadığınız için çok şanslısınız
Bende ortancalara bayılırım küçük bir balkonum var orada bakmaya çalışıyorum a.s

barçman abla çok klas bir bayansınız açtıığınız konulardanda belli oluyor.....gençlerin sizi sevmesi filan.....takipçinizim.. işin sırrını şimdi daha iyi anladım ......hep genç kalmak için insanın böyle bir bahçeye hayat vermesi sonrada orada hayat bulması gerekiyor...allah gönlünüzüde her daim şen etsin inşallah....ben her zaman derim doğayı seven çiçeği seven onlarla yaşayan insandan kimseye zarar gelmez diiye....sizde umarım öylesinizdir...benim annemde tıpkı sizin gibi....istanbul gibi yerde çiçek ekecek toprak bulabilenlerden....hoşçakalın.....

çok teşekkür ederim canım hakkımdaki bu güzel düşüncelerinden gururum okşanmadı dersem yalan olur gençlerin beni sevmesinin nedenine gelince bu benim kendimi olduğum gibi yansıtmamdam kaynaklanıyor ve emin olki benimde onları çok sevdiğimi hissediyorlar o kadar bilinçlilerki onları uzun süre kandırmanın imkanı yok bende bu ay siteye üye oluşumun birinci yılını doldurdum ve herkesi çok sevdiğim için bir türlü buradan ayrılamıyorum ve onlarla güzel paylaşımlarda olmaktan büyük bir zevk alıyorum

Ablam ne kadar güzel bir bahçen varmış Şeniz.....

ablacım cennet bahçesi kadar güzel olmuş bahçen, seçtiğin çiçekler ise ince zevkin eseri

bu güzel bahçende ailenle, sevdiklerinle güzel günler, sevgi dolu paylaşımlar geçirmen dileğiyle...

ayyyyy ne gusel bahcenız varmıs bızde ankarada bınaya bakıyoruz alışkın degılım ahh kayserıde olsaydık bahcemızde bende kus cıvıltısı ve agaçların çiçekleri gorurdummmmmm :a015::a015:

bahçen gerçekten çok güzel bizim bahçemiz olmadığından bende evimde küçük bir çiçeklik yaptım hergün seviyorum onları çiçek doldu üsteleri bunlar sevgiyi çok seviyorlar öpüldükçe çiçek açtılar valla:sm_cool:

yaaaaaaa ne güzel bir bahçe böyle Allahım ya bayıldım valla inşallah benimde böyle bir bahçem olur :1rolleyes:

ablacım bahçenin güzelliği aklımda kaldı:utangac:, gelip bidaha baktım herbir çiçeğe

demek aydındasın ablacım benim babam da aydınlı, memleketime selam olsuna.s.

Back