Bahçelievler Yaşam Hastanesi

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
3.016
36
683
Diğer
Bahçelievler Yaşam Hastanesi'ne gideniniz var mı acaba,tavsiye eder misiniz? Ben Dr.Erkan Akan'a gitmeyi düşünüyorum.Bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok memnun olurum :49:

Ben hormon testleri yaptırmak için Meltem Hanıma gitmişyim çok naif bir bayan her şeyi tek tek açıklıyor bilgi veriyordu memnun kalmıştım ama tabi iki kere gittim 1 yıl önce filan.

Ben hormon testleri yaptırmak için Meltem Hanıma gitmişyim çok naif bir bayan her şeyi tek tek açıklıyor bilgi veriyordu memnun kalmıştım ama tabi iki kere gittim 1 yıl önce filan.

benimm yigenmin eşi o hastanede dogum yaptı ve butun kontrollerı için erkan akana gıttı cok ii bı doktor oldugunu söyluyor şimdi bende bebek dusnuyorumm ve banada ısrarla tavsıye edıyor. kadın dogum doktoruna gıtmekten cok korkardı ama erkan bey sayesındee atlattı o korkuyuu :))

benimm yigenmin eşi o hastanede dogum yaptı ve butun kontrollerı için erkan akana gıttı cok ii bı doktor oldugunu söyluyor şimdi bende bebek dusnuyorumm ve banada ısrarla tavsıye edıyor. kadın dogum doktoruna gıtmekten cok korkardı ama erkan bey sayesındee atlattı o korkuyuu :))

hastane iyi diyorsunuz yani...
meryem hanım varmış o da çok iyiymiş burdan okuduğuma göre ama kadın doktorlara talep çok olduğundan çok yoğun oluyorlar ben yoğun bir kadın doğumcu istemiyorum aslında erkek olmasını da çok kafama takmıyorum o nedenle erkan beye gideceğim

hastane iyi diyorsunuz yani...
meryem hanım varmış o da çok iyiymiş burdan okuduğuma göre ama kadın doktorlara talep çok olduğundan çok yoğun oluyorlar ben yoğun bir kadın doğumcu istemiyorum aslında erkek olmasını da çok kafama takmıyorum o nedenle erkan beye gideceğim

ki beliki garip olacak ama bu konuda erkek doktorlar daha ii oluyo kadın doktorlar kaprıslı oluyoo bıde yogunsaaa hıc cekılmezzz:)) kadını erekegı olurmu doktorunn

kadın erkek diye değil doktor diye bakmak lazım onlar da bize kadın değil hasta gözüyle bakıyorlar

evet canım öyle yapacağım bu haftasonu gideceğim inşallah memnun kalacağım ki nedense içimden bir ses "çok memnun kalacaksın" diyor :126:

bencde kalırsın valla gıdenler cok begenıyo hatta gıdıp geldıkten sonraaa burya yazz cunku bende bbek dusunuyorum ama oncesınde kontrole gıtmek ıstıyorumm :)

tamama yazarım canım
tabii hastanenin koşulları da önemli,mesela doğumda bir komplikasyon olursa ne ölçüde müdahale edebilirler,bebeği annenin yanında mı yatırıyorlar yoksa başka bir odaya mı alıyorlar gibi

bugün ilk kez gittim erkan beye çok memnun kaldım hiç bu kadar ilgili,sormadan gerekli bilgileri veren bir kadın doğumcuya gitmemiştim
hastane hakkaında pek fikir edinemedim henüz ama doktorun söylediğine göre doğumhanede de ameliyathanede de bir sorun yok ve gerektiğinde bebeğe de müdahale edebilecekler :49:

bugün ilk kez gittim erkan beye çok memnun kaldım hiç bu kadar ilgili,sormadan gerekli bilgileri veren bir kadın doğumcuya gitmemiştim
hastane hakkaında pek fikir edinemedim henüz ama doktorun söylediğine göre doğumhanede de ameliyathanede de bir sorun yok ve gerektiğinde bebeğe de müdahale edebilecekler :49:

muayene ücreti ne kadar acaba:26: normal doğum sezeryan fiyatlarını öğrendinizmi:26:

berrakcığım muayeneye 30 TL verdik normal doğum 500 sezaryan 1000 TL imiş
ikili teste gideceğim 2 hafta sonra ona da 60 TL dediler

ne iyi adam yaa
merak ettiğim bir sorum vardı aradım şimdi sakin sakin cevapladı,hatırladı da beni hemen

Doktor cok onemli tabi. Ancak sayet bahsedilen hastane Bahçelievler yaşam hastanesiyse ben hastaneden şimdiye kadar hiç memnun kalmadim. Gecen kizimin kolu kirildi okulda. Okul ilk oraya goturdu. Nasil kizimi aldim Acibadem'e gittim bilmiyorum. Acilde doktor yok dediler vs. Odleri kopuyor acil hasta gelir de SGK kullanmak ister diye. Cocuk yogun bakimi da yok biliyorum.

Doktor cok onemli tabi. Ancak sayet bahsedilen hastane Bahçelievler yaşam hastanesiyse ben hastaneden şimdiye kadar hiç memnun kalmadim. Gecen kizimin kolu kirildi okulda. Okul ilk oraya goturdu. Nasil kizimi aldim Acibadem'e gittim bilmiyorum. Acilde doktor yok dediler vs. Odleri kopuyor acil hasta gelir de SGK kullanmak ister diye. Cocuk yogun bakimi da yok biliyorum.

bebek yoğun bakımını ilk telefonla aradığımda sormuştum doktor olmadığını ama yıl sonuna kadar açılacağını söylemişti gittiğimde sordum yani bir sorun çıkarsa müdahale edebilecek donanım var mı dedim var demişti ben doğumhaneyi falan da görmek istiyorum aslında gösterirler mi acaba? ve bebek ayrı bir odada tutuluyor mu gece bazı hastanelerde onu kesinlikle kabul etmem benim yanıma verilmeli bunu da soracağım sgk lıyım ve o şekilde ödeme yapıyorum
doktor iyi ama hastane de önemli hastane yetersiz gelirse değiştiririm

Hastaneyi tekrar ara sor bence. mudahaleden kasit baska hastaneye gondermek mi? normal dogum dusunuyorsan da doktor gece geliyo mu sor cunku nobetci doktorlardan birini gordum.tavsiye etmem. benim doktorum uzak sadece 1gece ultrason icin gitmistim.

Hastaneyi tekrar ara sor bence. mudahaleden kasit baska hastaneye gondermek mi? normal dogum dusunuyorsan da doktor gece geliyo mu sor cunku nobetci doktorlardan birini gordum.tavsiye etmem. benim doktorum uzak sadece 1gece ultrason icin gitmistim.

yarın gideceğim zaten bunları da sorayım hep sağol arkadaşım
gerçekten önemli bunlar da gidince soracaklarımın bazılarını unutuyorum en iyisi not almak

Back
X