- Konu Sahibi oykumruyam
Bahçelievler Yaşam Hastanesi'ne gideniniz var mı acaba,tavsiye eder misiniz? Ben Dr.Erkan Akan'a gitmeyi düşünüyorum.Bilgisi olanlar paylaşırlarsa çok memnun olurum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hormon testleri yaptırmak için Meltem Hanıma gitmişyim çok naif bir bayan her şeyi tek tek açıklıyor bilgi veriyordu memnun kalmıştım ama tabi iki kere gittim 1 yıl önce filan.
hastane iyi diyorsunuz yani...
meryem hanım varmış o da çok iyiymiş burdan okuduğuma göre ama kadın doktorlara talep çok olduğundan çok yoğun oluyorlar ben yoğun bir kadın doğumcu istemiyorum aslında erkek olmasını da çok kafama takmıyorum o nedenle erkan beye gideceğim
kadın erkek diye değil doktor diye bakmak lazım onlar da bize kadın değil hasta gözüyle bakıyorlar
Bencede aynı fıkrıdeyımmmm bence sen erkan akana gıtttt :))
evet canım öyle yapacağım bu haftasonu gideceğim inşallah memnun kalacağım ki nedense içimden bir ses "çok memnun kalacaksın" diyor :126:
bugün ilk kez gittim erkan beye çok memnun kaldım hiç bu kadar ilgili,sormadan gerekli bilgileri veren bir kadın doğumcuya gitmemiştim
hastane hakkaında pek fikir edinemedim henüz ama doktorun söylediğine göre doğumhanede de ameliyathanede de bir sorun yok ve gerektiğinde bebeğe de müdahale edebilecekler![]()
Doktor cok onemli tabi. Ancak sayet bahsedilen hastane Bahçelievler yaşam hastanesiyse ben hastaneden şimdiye kadar hiç memnun kalmadim. Gecen kizimin kolu kirildi okulda. Okul ilk oraya goturdu. Nasil kizimi aldim Acibadem'e gittim bilmiyorum. Acilde doktor yok dediler vs. Odleri kopuyor acil hasta gelir de SGK kullanmak ister diye. Cocuk yogun bakimi da yok biliyorum.
Hastaneyi tekrar ara sor bence. mudahaleden kasit baska hastaneye gondermek mi? normal dogum dusunuyorsan da doktor gece geliyo mu sor cunku nobetci doktorlardan birini gordum.tavsiye etmem. benim doktorum uzak sadece 1gece ultrason icin gitmistim.