Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidip yaptıran varsa eğer ne kadar zamanda sıra geldiğini de söyleyebilir mi acaba..Merhaba, burun estetiği olmak istiyorum. Dr. Ömer Elmas Bahçelievler Devlet Hastanesinde çalışıyor yorumlar güzel ancak az çok fazla yorumda yok. Gidip yaptıranlar varsa tavsiye eder misiniz?
Bende gitmek istiyorum bu dr'a ama estetik şu anda yapmiyormus önceliği acil hastalarmış ve diğer hastalara da artk sıra ne zaman geleceği bilinmez bayagi sürer diye düşünüyorumGidip yaptıran varsa eğer ne kadar zamanda sıra geldiğini de söyleyebilir mi acaba..
Aa hadi ya ben yazda gittim 6-12 ay gibi bir sürede ararlar dediBende gitmek istiyorum bu dr'a ama estetik şu anda yapmiyormus önceliği acil hastalarmış ve diğer hastalara da artk sıra ne zaman geleceği bilinmez bayagi sürer diye düşünüyorum
Yanı oylede olabılır tabii ama sımdılık bu sekılde calısyormus. Tabıı yıne sormak lazım 1 yıl ıse ıyı bır sure bnce devlet ıcın.Aa hadi ya ben yazda gittim 6-12 ay gibi bir sürede ararlar dedi
Devlette dusunyorsanız 1200 e de var 3.500 de belkı daha fazla bilemiyorum ama sımdılık gordugum rakamlar bunlar. Kısıden kısıye ve hastaya gore degısıyor.Acaba ücretler ne durumda şuan :)
Bakalım bekliyoruz...Yanı oylede olabılır tabii ama sımdılık bu sekılde calısyormus. Tabıı yıne sormak lazım 1 yıl ıse ıyı bır sure bnce devlet ıcın.
Fiyat nedir acabaMerhabalar tekrardan konuya dönüşler gelmiş. Ben cokta fazla beklemek istemediğimden araştırmaya devam ettim. Dr. Erdem Çağlar ile anlaştım 1 Mayısta ameliyatım. Gelişmelerden haberdar ederim bakalım nasıl olacak
Bahçelievlerde Sertuğ Sinan Ege vardı benim kuzenimin ameliyatını yaptı çok iyi ve sanırım 2 - 3 yıl olmuştur ama şuan sanırım Bağcılar devlet hastanesine geçmiş.Merhaba, burun estetiği olmak istiyorum. Dr. Ömer Elmas Bahçelievler Devlet Hastanesinde çalışıyor yorumlar güzel ancak az çok fazla yorumda yok. Gidip yaptıranlar varsa tavsiye eder misiniz?