Ne büyüsu ya dinde öyle.Tirnaklarda gömülürMune bozar büyüyü.
Ama etrafında çok fazla ev olan Bi yer değil ve eski değil en fazla 1 yıllık olduğunu düşünüyoruz hani öylesine atılacak Bi yer de değil bahçenin arkasında bir bölüm yani kapısı var özellikle girmek lazımEskiler saclarini kesip gömermiş.Odur.Yasli biri yapmıştır
O suya atılır değil miydi yaNe büyüsu ya dinde öyle.Tirnaklarda gömülür
Öyle mi bilmiyordum akıl almak için yazdım çünkü gerçekten çok rahatsız oldumBu tür konu açmak yasak..
Kuranda büyü geçiyor ve her büyünün bedeli var Bi insan Müslümansa zaten yapmaz çünkü dinden çıkıyorsun ama ne yazık ki kötü insan çokYa büyü diye bişey varsa neden büyücüler dünyayı yönetmiyor diyede mi düşünmez insan be dostum
Yok ya gomeceksin ya yakacaksın.Ama gömmek 1.PlanO suya atılır değil miydi ya
Dediğiniz doğru fakat Bi başkası saçını kesse neden benim bahçeme gömsün ki kendi bahçesine gömerBende babaannelerde hep duvar arasında görürdüm.toprak duvar şimdi bile annem der yakmak yada gömlek lazım günah diye .buyu muyu yo
Heyecan mi arion arkadaşAma etrafında çok fazla ev olan Bi yer değil ve eski değil en fazla 1 yıllık olduğunu düşünüyoruz hani öylesine atılacak Bi yer de değil bahçenin arkasında bir bölüm yani kapısı var özellikle girmek lazım
Ev hep sizinmiydi.Ol
Dediğiniz doğru fakat Bi başkası saçını kesse neden benim bahçeme gömsün ki kendi bahçesine gömer
Ev hep sizinmiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?