Merhaba canım ben de bahçecide Sabri beyde tedavi oldum ve şu an iki aylık hamileyim çok şükürhem de ilk denemede yorulmadan yıpranmadan.Sabri beyi tercih ettiğin için çok şanslısın biz bu sürece karar verirken kafamızda o kadar çok soru vardı ki ama Sabri beyle ilk görüstümüz gün eşimide benimde o kadar içimiz rahatladı ki o gün inandık güzel bi sonuçla ayrılacağımıza Sabri bey kesinlikle işinin ehli,sonuç odaklı,güven veren, anlayışlı ,samimi,öncelikle çok iyi bi insan. Bu süreçte bütün sorularımıza bıkmadan her seferinde içimizı rahatlattı Allah ondan razı olsun.Bir de benim için çok degerlı olan güzel yüzlü,güler yüzlü iklim her muayede yüzünü goŕdügümüzde mutlu olduğumuz bize her konuda güler yüzuyle yardım eden bilgilendiren iklimden bahsetmeden edemicem.Rabbim iki güzel insanı bizler için bir araya getirmiş resmen
Eminim sende gittigin zaman aynı düsunceleri paylaşıcaz şimdiden tedavin hayırlı olsun sadece Sabri beye güven söylediklerini dinle Rabbim inşallah güzel sonuçlar verecektir