- 10 Şubat 2019
- 874
- 2.978
- 68
- Konu Sahibi 2019 mutluluk
Arkadaşlar deneyimlerinizi gelin beraber paylaşalım bende yeniyim aranızda başkalarınada unut olalım fikir verelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz o aşamaya gelmedim ben bi kaç ay daha iyi bi tedavi doktor bulup tedavi görmek istiyorum çünkü sebepsiz infertilite sanıyorduk fakat tiroit çıktı ama tüp bebek gerekirse benimde aklimda bahceci cem çelik varBende bursadan bahçeciye başlama kararı aldım.kime sorsam bahçeci diyor siz hangi merkezde pozitif cevap aldınız
Senin adına çok üzüldüm böyle yorum görünce çok üzülüyorum hemen fikrim değişiyor sizin tedaviniz o zamann sona erdi galiba ne fotolar paylaşıyor amhi düştük olanları gebelik haberlerini acaba senin 4 denemede neden 1 kere tranfer olduBen umut tüp bebekte cem bey e gittim 4 kez denedik 1 defa transfer oldu, 4 . Denemede genetiğe gönderelim dedi ama ben de amh düşüklüğü olduğundan fazla yumurtam oluşmuyordu, bunda da gidişatı iyi değildi ama yine de transfer olmasını istedim cem bey den maddi anlamda artık son şansım demiştim transfer yaptık ama o dA negatif çıktı. Benim üzüldüğüm doktora çok güvenmem oldu 4 defa da orda yaptım ama cem bey in hiç aramaması çok üzdü ama bi evrak için gönderdiğim halde çalışanları hergün aradı neredeyse keşke hastalara da o kadar değer versinler ben sadece ticarethane olarak görüyorum. O kadar reklam yapıyor sayfa da ama zor hastaları es geçmesi çok üzücü.
Malesef öyle o kadar çok yıprandım ki madem öyle 2. Ci de genetiğe gönderseydiniz neden 4 ü bekledi zaten zamn geçtikçe yumurtam azalıyor.ilkinde 5 yumurtanın hiçbiri döllenmedi dediler ikincide 1 tane süper yumurta kaldı dediler transfer olan, üçüncü de 3 günden sonra bölünmesi durmuş dediler. O kadar sayfasına felan güvendim bende ama zor olanlar kesinlikle gitmemeli parayı geçtim o kadar iğneler yedim ilaçlar içtim psikolojimi hiç söylemiyorum bileSenin adına çok üzüldüm böyle yorum görünce çok üzülüyorum hemen fikrim değişiyor sizin tedaviniz o zamann sona erdi galiba ne fotolar paylaşıyor amhi düştük olanları gebelik haberlerini acaba senin 4 denemede neden 1 kere tranfer oldu
Allah yardımcın olsun yılma ama asla elinizden geldiği kadar deneyin allah elbet mükafatını verirMalesef öyle o kadar çok yıprandım ki madem öyle 2. Ci de genetiğe gönderseydiniz neden 4 ü bekledi zaten zamn geçtikçe yumurtam azalıyor.ilkinde 5 yumurtanın hiçbiri döllenmedi dediler ikincide 1 tane süper yumurta kaldı dediler transfer olan, üçüncü de 3 günden sonra bölünmesi durmuş dediler. O kadar sayfasına felan güvendim bende ama zor olanlar kesinlikle gitmemeli parayı geçtim o kadar iğneler yedim ilaçlar içtim psikolojimi hiç söylemiyorum bile
Canım bahçeci 2019 fiyatı 9 bin tl diye okudum forumda2019 da tüp bebek için gidenler fiyatlar hakkında bilgi verebilir mi
canım ben bahçeci umutta raporlu olmuştum o yüzden raporlu fiyatını biliyorum 2019 fiyatı 6300 olmuşMerhaba bizde bahçeci umut tup bebek merkezinde tup bebek yatırmaya karar verdik raporluyuz fiyatı nedir yaptiranlar bilgi verebilirmi
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi durum süreçte zor Rabbim kolaylaştırsın inşAllah yardımcın olsun yılma ama asla elinizden geldiği kadar deneyin allah elbet mükafatını verir
İlaçlar dahil mi sadece tüp bebek micanım ben bahçeci umutta raporlu olmuştum o yüzden raporlu fiyatını biliyorum 2019 fiyatı 6300 olmuş
canım diğer merkezleri bilmiyorum ama bahçecide ilaçlar dahil değil. ama devlet ilaçların yüzde sekseninin karşılıyprİlaçlar dahil mi sadece tüp bebek mi