bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Benimde dün kontrol vardı cem beyde..
10 tane folikul görünüyomuş biizm için yeterli dedi..
inşallah iyi çıkarlar toplanıncada cumartesi tekrar kontrol var..

Kızlar selamm
daha oncede yazmıstım
bende ex bahcecı hastasıyım
1 oglum oldu cok sukur 3. denemede

sımdı ben akupunkturu soracagım kızlar aranızda akupunktur destegı alan varmı ben daha oncede almıstım hamıle kaldıgım tedavıde ama o zaman emel konur vardı daha sonra ayrılmıs ve bulamıyorum onu. suandakı erkek sanırım nasıl soyunabılırım dıye dusunuyorum ve fıyatlar hakkında bılgısı olan varmı?

Kızlar merhaba bende bu merkezde tedavi görüyorum cem beyle.hepimizin sonucu güzel olsun inşallah.@dnzakp hayırlı olsun.
Bu arada benimde şimdilik pozitif çok şükür.ve kesinlikle cem bey ve ekibi gerçekten çok iyiler

Bilmiyorumki vajinal mi bakılır acaba erken olunca zarar verir mi karar veremedim.sen tecrübelimizsin yol göster bize:)hala herhangi bi değişiklik hissetmiyorum bu arada korkmalı mıyım bilemedim

Bilmiyorumki vajinal mi bakılır acaba erken olunca zarar verir mi karar veremedim.sen tecrübelimizsin yol göster bize:)hala herhangi bi değişiklik hissetmiyorum bu arada korkmalı mıyım bilemedim

Cnm keseye alttan bakiliyo..kalp atisindafa alttan bakiliyo..zarar verse bakmaz cnm.doktorlar merak etme sen. Biseyler hissetmen için erken cnm telaslanma 1-2hafta sonra bebusin kendini belli etmeye başlayacaktır..tarih olarak ne zaman gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…