- 21 Şubat 2016
- 98
- 82
- 3
- 40
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
yaaaa çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah bende iyi haber verebilirimŞükürler olsun pozitif Cem bey harika bir insan tabiki hemşiresi ve tüm bahçeci personeli hepsine sonsuz teşekkürler
Amin Canım darısı isteyen herkesim başınayaaaa çok sevindim hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin inşallah darısı başımıza inşallah bende iyi haber verebilirim
Şükürler olsun pozitif Cem bey harika bir insan tabiki hemşiresi ve tüm bahçeci personeli hepsine sonsuz teşekkürler
Teşekkür ederim canım inşallah hepiniz pozitif sonuç alırsınız hayırlısıylaGözünaydın.darısı başımıza inş cnm
Bakalım kaç tanesi tuttu :)
hayırlı olsun ne güzel yaaa, hepimize umut oldun, Sağ salim kucağına Almayı nasip etsin ALLAH inşallah.Amin Canım darısı isteyen herkesim başına
Şükürler olsun pozitif Cem bey harika bir insan tabiki hemşiresi ve tüm bahçeci personeli hepsine sonsuz teşekkürler
Çok teşekkür ederim inşallah sizlerinde emekleri boşa çıkmazHayırlı olsun arkadaşım maaşallah cok sevindim..
Allah tamamına erdirsin inşallah..
ALLAH razı olsun rabbim sizede tattırsın bu duyguyu inşallahhayırlı olsun ne güzel yaaa, hepimize umut oldun, Sağ salim kucağına Almayı nasip etsin ALLAH inşallah.
Günaydın kızlar bugün transferimin 10.günü test yaptirdim sonucum 70 çıktı altı yıldır ilk defa pozitif gördüm çok şükür inşallah devamida iyi gelir
Buraya da peşinden geldim canım:)nasılsın hayırlı olsun yumurtacıklar inşallah çok kaliteli olurlarBenimde dün kontrol vardı cem beyde..
10 tane folikul görünüyomuş biizm için yeterli dedi..
inşallah iyi çıkarlar toplanıncada cumartesi tekrar kontrol var..
Merhaba gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel:)Günaydın kızlar bugün transferimin 10.günü test yaptirdim sonucum 70 çıktı altı yıldır ilk defa pozitif gördüm çok şükür inşallah devamida iyi gelir
cnm çok tebrik ederim, maşallah,darısı başımıza inşallah.Günaydın kızlar bugün transferimin 10.günü test yaptirdim sonucum 70 çıktı altı yıldır ilk defa pozitif gördüm çok şükür inşallah devamida iyi gelir
Buraya da peşinden geldim canım:)nasılsın hayırlı olsun yumurtacıklar inşallah çok kaliteli olurlar
Buraya da peşinden geldim canım:)nasılsın hayırlı olsun yumurtacıklar inşallah çok kaliteli olurlar
Bilmiyorumki vajinal mi bakılır acaba erken olunca zarar verir mi karar veremedim.sen tecrübelimizsin yol göster bize:)hala herhangi bi değişiklik hissetmiyorum bu arada korkmalı mıyım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?