- 4 Ocak 2013
- 178
- 151
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Yani fazla embriyosu olanlar için nasılsa olmazsa tekrar tekrar gelicek mantığı ile negatifle sonuclanan tedavilerde üstünde durulmuyor. Ancak 3 negatif ten sonra birseyler araştırılıyor bunu sezdim doktor da. Biz özel ilgi için oraya gidiyoruz. . Heycanimiz şevkimiz kırılsin diye değil biz aradık hastaneyi cem beye geçmek istiyoruz dedik bize cem beyi geçiş olan hasta almiyor suan çok yoğun calsiyor dedi ama biz yinede gidip yüzyüze konuşup ikna edicez ..
Ben cooook memnundum inanin dr umdan..eger gebelik takibi icin baya ucret olmasaydi kesinlikle doguma bile onunla giderdim ama her muayenede 450 tl ucret vermek sarsacakti bizi. Bizim tedavi sebebeimiz yumurta rezerv problemi vardi bnde bide ailede erken menopoz oykusu.4 yumurtam olustu topu topu ve ikisi istedigimiz gibi gelisti. ikisinide sagolsun transfer etti etmeyebilirdi yasim 34 buarada :) cem bey cok populer evet ama bnce onemli olan labaratuar..labaratuari pek ünlü. Tevekkulle yaklasirsaniz ins sknti olmadan bitireceksiniz sureci pozitifle insHayırlı olsun D dilekcimdilek , özel değilse sorununuz neydi sizin , kaçıncı denemendi ? Doktor hakkında biraz bilgi verir misin , herkes Cem beye iyi diyor , Ebru hanım da doç. Aslında boş biri değildir ama tedavi zaten zor yorucu bir de doktoralar sorun yaşamak istemiyorum
Ben cooook memnundum inanin dr umdan..eger gebelik takibi icin baya ucret olmasaydi kesinlikle doguma bile onunla giderdim ama her muayenede 450 tl ucret vermek sarsacakti bizi. Bizim tedavi sebebeimiz yumurta rezerv problemi vardi bnde bide ailede erken menopoz oykusu.4 yumurtam olustu topu topu ve ikisi istedigimiz gibi gelisti. ikisinide sagolsun transfer etti etmeyebilirdi yasim 34 buarada :) cem bey cok populer evet ama bnce onemli olan labaratuar..labaratuari pek ünlü. Tevekkulle yaklasirsaniz ins sknti olmadan bitireceksiniz sureci pozitifle insbenim hee soruma cvp verdi..agladigim duygulandgm zamanlarda yerinden kalkip bana sarildi gozleri doldu..bunlar asla unutulacak seyler degil
Hayırlı olsun canım umarım güzel sonuçlar alırsın. Sende burada hikayeni yayınlarsın bizim gibi olanlara yol göstermiş oluruzEvet canım görüşmemi yaptım onda başlamayı düşünüyorum inşallah memnun kalırım
Ebru hanım ile aklında bir soru kalmasın çok sıcak ve naif bir doktor ben kişiliği ile ilgili birsey söylemedim sadece sen soru sordun doktor ile tecrübesi olan varmi diye bende tecrübemi yazdım. Ayrıca işin yüzde 50 kısmı sadece doktor da oluyor. Çünkü hangi doktor olursa olsun Embriyoloji Laboratuvarı aynı ekip vede transfer sırasında embriyolog da orada oluyor rahim in neresine koyulacagina birlikte karar veriyorlar bu sefer daha çok transfer yapan tercih ettim Allah Hayrlı etsin hepimizin tedavisini.Canım o kadar iyi geldi ki cevabın bana , insan ikna olmak istiyor , doktorlar sadece vesile verecek olan Rabbim inş herşey yolunda gider ve evlat sahibi oluruz
Cem bey in transfer sayısı çok eskiye dayanıyor bu sefer tecrübeyi tercih edicem ben ebru hanim kötü demedim diyemem de tabiki doc. Dr ÇünküNescafe87
Aynen oylee..biz dr odakli gitmedik ve Alllah da pisman etmedi bizi hamdolsun. bayan dr ariyoduk ebru hanimida docent gorunce ya nasip dedik. Aglaayark ayrildik biz ordan. Ins bebisim dogunca el opmeye goturcem :) cooook memnundum Hakkini yiyemem :)Canım o kadar iyi geldi ki cevabın bana , insan ikna olmak istiyor , doktorlar sadece vesile verecek olan Rabbim inş herşey yolunda gider ve evlat sahibi oluruz
Aaaa çok şaşırdım hatırlıyorum seni Hayrlı olsun insalalh. Şuan nekadarlik nasıl oldu oldupeki kaç deneme yaptın bahseder misin ?Arkadaslar ben bukadar zaman sonra normal yolla hamile kaldim.cok mutluyumm
Aaaa çok şaşırdım hatırlıyorum seni Hayrlı olsun insalalh. Şuan nekadarlik nasıl oldu oldupeki kaç deneme yaptın bahseder misin ?
allah tamamina erdirsin neguzel ya valla boylr syleri okumak umut veriyor bana.peki bilinir sorun varmiydi bebek olmamasi icin3 deneme.ikisi bahcecide selen hanimdaydi.en son tedavide cgh fln yapildi embriyolara.tek saglikli geldi.kimyasal gebelik gecirdim.5 ay sonra normal yolla hamileyim
allah tamamina erdirsin neguzel ya valla boylr syleri okumak umut veriyor bana.peki bilinir sorun varmiydi bebek olmamasi icin
hayirli olsun sağlıkla kucağına al İNŞALLAH ))çok sevindim yaa seninle çok yazismistik.belki hatırlamıyor olabilirsin.en son ki tedavin bahcecide olmuştu ALLAH nekadar da buyuk peki birşeyler yaptinmi yani ekstra yanlış hatırlamıyorsam sen dede embiriyo problemi vardı tekrar hayirli olsun3 deneme.ikisi bahcecide selen hanimdaydi.en son tedavide cgh fln yapildi embriyolara.tek saglikli geldi.kimyasal gebelik gecirdim.5 ay sonra normal yolla hamileyim
hayirli olsun sağlıkla kucağına al İNŞALLAH ))çok sevindim yaa seninle çok yazismistik.belki hatırlamıyor olabilirsin.en son ki tedavin bahcecide olmuştu ALLAH nekadar da buyuk peki birşeyler yaptinmi yani ekstra yanlış hatırlamıyorsam sen dede embiriyo problemi vardı tekrar hayirli olsun
Aaa cok sevindim canım tebrik ederim 3 tüp bebekten sonra mucizen normal yolla geldi demek ne guzel Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin3 deneme.ikisi bahcecide selen hanimdaydi.en son tedavide cgh fln yapildi embriyolara.tek saglikli geldi.kimyasal gebelik gecirdim.5 ay sonra normal yolla hamileyim
En son testteki sperm sayı ve morfoloji yi yazar mısın canımSperm hareket sayi morfoloji sorunu.dna hasari.bendede polikistik over olmayan sorun yoktu yani kisaca.ben normal yolla kaldiysam valla herkes kalir diyorum.bosuna uzuldugum gunlere yaniyorum
En son testteki sperm sayı ve morfoloji yi yazar mısın canım
Birde dua demişsin özel bir dua mı merak ettim öyleyse onu da paylasırsan seviniriz
Merhaba arkadaşlar,Merhaba arkadaşlar bende bahceci umutta başlayacağım bende pko var aşılama denedim tutmadı. Varmı aranızda pko olup ilk denemede tutan. Bahcecide ebru hanımını yoksa cem beyimi tercih edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?