bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi olanlar

Doktorunuz kim acaba cem bey mi selen hanım mı?

Keske herkese boyle yapsalar.iyi olmus valla.bunu ogrendgmiz iyi oldu.bende oyle yaptiraym .sonucu ogrenince karar veririm

Ben gebelik olsada dondurmayı tercih ederim.Rabbim herkese saglıcakla kucaklamak nasip etsin ama sonucta saglıklı bi dogum olacagının garantiside yok..veya ikinci cocuk için aynı çilenin cekilmemesi için..onca masraf cıkmıs buna verilen para dusunulmemeli

Hayaller_hayatlarr

Bende dondurttum.1 tane embriyoyu.ama suan onu transfer ettirmeyip.yeni bastan yaptiricam.ona verilen parayla alakali bir durum degil yani.cunku dna hasari varmis spermde.ondanda umudum yok cunku.boyle bi bekletme yapilsaydi dondurtmazdm hic.

Herkesin kendi tercihi canım. Ben gebelik gerçekleşse dondurtmayı düşünmem mesela. Ama düşünmememdeki sebep zaten 1 tane çocuğum olsa birdaha tüp bebek mevzusuyla uğraşmak istemememden kaynaklanıyor. 2. Ye olursa olur olmazsa olmaz diye bakabilirim. Direk dondurtmayı düşünen de çok olur herkesin kafasındaki düşünce ve bu düşünceyi oluşturan faktörler farklı. Benim ilk denemem yumurta gelişmesinde ya da sperm kalitesinde bi sorun yok oyüzden dondurtup dondurtmamak konusunda arada kalmıştım.
Mesela spermi almak için ameliyat olanlar var. Yumurta rezervi çok az olanlar var tüp bebek yaptıranlar arasında eğer böyle bir durumum olsa gebelik gerçekleşse bile dondurtup saklama taraftarı olurdum.
Buraya yazmak konusunda da tereddüt ettim zaten ilk başta ama benim durumumda olup arada kalanlar varsa diye yazdım.
Ayrıca onca masraf çıktığı için zaten ona verilen parayı düşünmek zorunda kalıyoruz. Herkesin maddi durumu aynı seviyede değil malesef.

Kızlar merhaba c.tesi günü transferim oldu bugün de leke şeklinde pembemsi kanamam vardı sabahtan ama şuan kesildi gibi. Aranızda böyle kanaması olan var mı.

Kızlar merhaba c.tesi günü transferim oldu bugün de leke şeklinde pembemsi kanamam vardı sabahtan ama şuan kesildi gibi. Aranızda böyle kanaması olan var mı.

Olabiliyor cnm.bende olmamisti.ama olanlarda genelde olumlu sonuclar olabiliyor.ins tutunma kanamasidir.hadi hayirlisi bakalim.

Olabiliyor cnm.bende olmamisti.ama olanlarda genelde olumlu sonuclar olabiliyor.ins tutunma kanamasidir.hadi hayirlisi bakalim.
İnşallah canım sağolasın. Rabbim isteyen ve bu uğurda emek sarfeden herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
O şekilde yazılar okudum tutunma kanamasıyla ilgili ama genelde transferin 8-9. Günü olduğunu falan yazmışlar. Benim cumartesi transfer oldu bugün kanamam vardı şuan kesildi. Erken olunca ona mı işaret bilemedim. Doktorum o tip bi kanama olursa iyiye işaret tedirgin olma demişti ama erken olunca emin olamadım.

Egerki 5.gun embriyosuysa ztn o gun veya 1 gun sonra tutunuyor. 7. 8.gun olucak die dusunme bence.onlarin embriyolari belki 2. 3. Gun embriyosudur.iyi dusun iyi olsun.

E
Egerki 5.gun embriyosuysa ztn o gun veya 1 gun sonra tutunuyor. 7. 8.gun olucak die dusunme bence.onlarin embriyolari belki 2. 3. Gun embriyosudur.iyi dusun iyi olsun.
Evet 5. Gün embyosuydu. Zaten sol kasığımda hafif bi hassasiyet hissediyorum. Gaz sıkışmasına benziyo gibi ama biraz daha farklı. Hadi inşallah iyi olur sonuç.

Merhaba kızlar. Ben de 4 gün önce Cem beyle tedavime başladım. 11 yıllık evliyim, 4 başarısız tüp bebek denemesinden sonra Allah'ımın mucizesiyle doğal yoldan hamile kaldım. Şimdi 4,5 yaşındaki oğluma bir kardeş için tekrar düştüm bu yollara. Başarısızlardan sonra umudum az... Ama eşime TESA, embriyoya CGH, uygun olursa gebelik aşısı olacak. Bakalım ne olacak Allah hepimizin tedavisini zorlaştırmasın kolaylaştırsın, hayırlısıyla sonuçlandırsın. aminn..

Amin ins cnm.sperm sorunumu var.neden tesa yapiliyor.bizde cgh yaptirmayi dusunuyoruz bu tedavide

Evet canim. Esimde siddetli morfoloji bozuklugu var. Bu yontemle ilk kez alinacak o nedenle oncekilere gore daha umutluyum. Eger kaliteli embriyolarim olusursa cgh yapilacak. Cem bey elimizde hic saglam emb. Yoksa koymam dedi. Biraz da korktum ama napalim. Bir de ucreti az degil 350 dolar tanesi

Morfoloji kac cikiyor.bizdede dusuk cunku.dna hasari vardi.onun icinde 6 aydir fln tedavi gorduk.o duzeldi suan.yinede spermlerin o sekilde alinmasi dahami iyi olur bilemiyorum.spermler alinirken.kesi ilemi yapiliyor o islem aceba.bilgin varmi?ama cgh yaptir mutlaka enazindan problem embriyodanmi belli olur.transfer ettirip bosuna zamanda kaybetmemis olursun.bide cgh yaptirmasan mesela saglam olmayan embriyoyu dondurtcaksin belki sonra transfer icin ayri odeme.onlarda ek masraf cunku.basindan embriyonun saglamligini anlamak en dogrusu.ben pisman oldum yaptirmadigima

Morfoloji bazen 1 bazen 0 cikiyo. Ben de buna kiziyorum iste. O kadar urologa gittik senelerdir, en son da bahceci tansel beye. Hic biri erkek icin yapilacak bisi yok diyodu. Hani dna hasari nasil inceleniyor, ya da dna bozuklugu duzeltilemiyor diye biliyordum nasil duzeldi sizinki. Ne desek bos.
tesa ile alacaklar yani once normal ornek alma sonra da esimi hafif bayiltip biyopsi yapar gibi igneyle alacaklar. Tese de hic sperm bulunamayanlar icin testirleri ameliyatla acip alma islemiymis.

Valla ben dna hasarini duydum.kendi kafama gore yaptirdim.kimse morfoloji dusuk yaptiralim demedi.%66 larda cikinca dna hasari tansel beyi aradim.oda yeni bir tedaviye gecmeyin bu dna hasariyla 2 veya 3 ay ilac kullanilacak ve testislerden alicaz spermi dedi.madem boyle bir durum var.tup bebege baslamadan neden yapilmiyor dimi.benmi arastirip bulucam.onlar onericekler bunu.ama biz kaan aydosa gittik ankarada urolog duymussundur belki.oda tedavisi var.duzelmezse hasar testislerden alinir dedi.6 ay tedavi gorduk. %17 ye dustu.duzeldi yani.bu durumdada testislerden alinmasi gerekirmi bilmiyorum.kaan hocaya gore gerek yok. 6 ay normal deneyin sonra tup bebege gecin dedi.

Evet aynen oyle neden biz arasitirp bulmak zorunda kaliyoruz. Ne yenilik ciktiysa bilgilendirsene di mi? Tansel bey in demesine gore tesa veya tese ile mutlaka iyi spremlere ulasirim diyor. Bakalim gorucez varsa bulur yoksa kizdirir beni valla. En bastan soyledim baska ne yapilmali diye. Yarin 5. Gunum bakalim yumurtalar ne alemde?

Hem normal olarak vericek sperm.hemde tesa ile alinicak.biraz onu birazda tesa ile alinanimi kullanicak aceba.yoksa tamamen tesa ile ulastigi spermlermi kullanilicak.cunku bu yontemle alinan spermlerin tam olusmamis sperm oldgnu soylemisti kaan bey.atiyorum 20 yumurta vardir.10 tanesinde normal yolla alinan kullanilir.10 tanesinde tesa ile alinan.ozaman mantikli olur.her ikiside denenmis olur cunku.size boylemi yapilcak.boyle ise tesa yi bizde dusunebiliriz.birde tesa icin ucret nekadar aceba?

tansel beyin dediği, opu günü eşimden normal örnek ve tesa ile örnek alınacağıydı. sonra ımsı mikroskopla içlerinden en iyi spermleri seçerek tüp bebek. bu arada fiyat 3050 tl. eski hasta olduğum içim 2900 tl.

Kizlar merhaba allah hepinize kolaylik ve sabir versin zor surec bende gectim o yollardan... insallah bebeklerinizi benim gibi kucaginiza alirsiniz birgun birsey soracagim umut altunizadeye tasinmis ama gecenlerde gecerken tabelasi vs hep kaldirilmis soyulmus gordum tekrarmi tasindilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…