- 11 Ağustos 2016
- 158
- 84
- 48
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Doktorunuz kim acaba cem bey mi selen hanım mı?Ben doktorumla görüştüm o embriyo dondurma işini. Gebelik testi yapıp sonuç belli olana kadar bekletirim ben o zaman karar verirsin saklayıp saklamayacağına dedi. Embriyo dondurtacak olan varsa rica etsin doktorundan insiyatif kullanıp test sonucuna kadar bekletebiliyorlar esnetebiliyorlar demek ki.
Ben doktorumla görüştüm o embriyo dondurma işini. Gebelik testi yapıp sonuç belli olana kadar bekletirim ben o zaman karar verirsin saklayıp saklamayacağına dedi. Embriyo dondurtacak olan varsa rica etsin doktorundan insiyatif kullanıp test sonucuna kadar bekletebiliyorlar esnetebiliyorlar demek ki.
Ben gebelik olsada dondurmayı tercih ederim.Rabbim herkese saglıcakla kucaklamak nasip etsin ama sonucta saglıklı bi dogum olacagının garantiside yok..veya ikinci cocuk için aynı çilenin cekilmemesi için..onca masraf cıkmıs buna verilen para dusunulmemeliBen doktorumla görüştüm o embriyo dondurma işini. Gebelik testi yapıp sonuç belli olana kadar bekletirim ben o zaman karar verirsin saklayıp saklamayacağına dedi. Embriyo dondurtacak olan varsa rica etsin doktorundan insiyatif kullanıp test sonucuna kadar bekletebiliyorlar esnetebiliyorlar demek ki.
Ben gebelik olsada dondurmayı tercih ederim.Rabbim herkese saglıcakla kucaklamak nasip etsin ama sonucta saglıklı bi dogum olacagının garantiside yok..veya ikinci cocuk için aynı çilenin cekilmemesi için..onca masraf cıkmıs buna verilen para dusunulmemeli
Hayaller_hayatlarr
Herkesin kendi tercihi canım. Ben gebelik gerçekleşse dondurtmayı düşünmem mesela. Ama düşünmememdeki sebep zaten 1 tane çocuğum olsa birdaha tüp bebek mevzusuyla uğraşmak istemememden kaynaklanıyor. 2. Ye olursa olur olmazsa olmaz diye bakabilirim. Direk dondurtmayı düşünen de çok olur herkesin kafasındaki düşünce ve bu düşünceyi oluşturan faktörler farklı. Benim ilk denemem yumurta gelişmesinde ya da sperm kalitesinde bi sorun yok oyüzden dondurtup dondurtmamak konusunda arada kalmıştım.Ben gebelik olsada dondurmayı tercih ederim.Rabbim herkese saglıcakla kucaklamak nasip etsin ama sonucta saglıklı bi dogum olacagının garantiside yok..veya ikinci cocuk için aynı çilenin cekilmemesi için..onca masraf cıkmıs buna verilen para dusunulmemeli
Hayaller_hayatlarr
Kızlar merhaba c.tesi günü transferim oldu bugün de leke şeklinde pembemsi kanamam vardı sabahtan ama şuan kesildi gibi. Aranızda böyle kanaması olan var mı.
İnşallah canım sağolasın. Rabbim isteyen ve bu uğurda emek sarfeden herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.Olabiliyor cnm.bende olmamisti.ama olanlarda genelde olumlu sonuclar olabiliyor.ins tutunma kanamasidir.hadi hayirlisi bakalim.
İnşallah canım sağolasın. Rabbim isteyen ve bu uğurda emek sarfeden herkese hayırlı evlat nasip etsin inşallah.
O şekilde yazılar okudum tutunma kanamasıyla ilgili ama genelde transferin 8-9. Günü olduğunu falan yazmışlar. Benim cumartesi transfer oldu bugün kanamam vardı şuan kesildi. Erken olunca ona mı işaret bilemedim. Doktorum o tip bi kanama olursa iyiye işaret tedirgin olma demişti ama erken olunca emin olamadım.
Evet 5. Gün embyosuydu. Zaten sol kasığımda hafif bi hassasiyet hissediyorum. Gaz sıkışmasına benziyo gibi ama biraz daha farklı. Hadi inşallah iyi olur sonuç.Egerki 5.gun embriyosuysa ztn o gun veya 1 gun sonra tutunuyor. 7. 8.gun olucak die dusunme bence.onlarin embriyolari belki 2. 3. Gun embriyosudur.iyi dusun iyi olsun.
Merhaba kızlar. Ben de 4 gün önce Cem beyle tedavime başladım. 11 yıllık evliyim, 4 başarısız tüp bebek denemesinden sonra Allah'ımın mucizesiyle doğal yoldan hamile kaldım.Şimdi 4,5 yaşındaki oğluma bir kardeş için tekrar düştüm bu yollara. Başarısızlardan sonra umudum az... Ama eşime TESA, embriyoya CGH, uygun olursa gebelik aşısı olacak. Bakalım ne olacak Allah hepimizin tedavisini zorlaştırmasın kolaylaştırsın, hayırlısıyla sonuçlandırsın. aminn..
Evet canim. Esimde siddetli morfoloji bozuklugu var. Bu yontemle ilk kez alinacak o nedenle oncekilere gore daha umutluyum. Eger kaliteli embriyolarim olusursa cgh yapilacak. Cem bey elimizde hic saglam emb. Yoksa koymam dedi. Biraz da korktum ama napalim. Bir de ucreti az degil 350 dolar tanesi
Morfoloji bazen 1 bazen 0 cikiyo. Ben de buna kiziyorum iste. O kadar urologa gittik senelerdir, en son da bahceci tansel beye. Hic biri erkek icin yapilacak bisi yok diyodu. Hani dna hasari nasil inceleniyor, ya da dna bozuklugu duzeltilemiyor diye biliyordum nasil duzeldi sizinki. Ne desek bos.
tesa ile alacaklar yani once normal ornek alma sonra da esimi hafif bayiltip biyopsi yapar gibi igneyle alacaklar. Tese de hic sperm bulunamayanlar icin testirleri ameliyatla acip alma islemiymis.
Valla ben dna hasarini duydum.kendi kafama gore yaptirdim.kimse morfoloji dusuk yaptiralim demedi.%66 larda cikinca dna hasari tansel beyi aradim.oda yeni bir tedaviye gecmeyin bu dna hasariyla 2 veya 3 ay ilac kullanilacak ve testislerden alicaz spermi dedi.madem boyle bir durum var.tup bebege baslamadan neden yapilmiyor dimi.benmi arastirip bulucam.onlar onericekler bunu.ama biz kaan aydosa gittik ankarada urolog duymussundur belki.oda tedavisi var.duzelmezse hasar testislerden alinir dedi.6 ay tedavi gorduk. %17 ye dustu.duzeldi yani.bu durumdada testislerden alinmasi gerekirmi bilmiyorum.kaan hocaya gore gerek yok. 6 ay normal deneyin sonra tup bebege gecin dedi.
Evet aynen oyle neden biz arasitirp bulmak zorunda kaliyoruz. Ne yenilik ciktiysa bilgilendirsene di mi? Tansel bey in demesine gore tesa veya tese ile mutlaka iyi spremlere ulasirim diyor. Bakalim gorucez varsa bulur yoksa kizdirir beni valla. En bastan soyledim baska ne yapilmali diye. Yarin 5. Gunum bakalim yumurtalar ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?