- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlarr
-
Ben daha sadece ilaçlarımı yazdırdım. Doktorum Cem Bey. Nasipse tedaviye ramazan sonu başlamayı düşünüyorum. Psikolojik maddi ve manevi açıdan bana uygun olan zaman ramazan sonu diye düşünüyorum. O yüzden şuan psikolojik hazırlık aşamasındayım diyebilirim.hangi aşamadasın, benim 3 embriomu başka bir merkezde ziyan ettiler çözdürüken o yüzden çok tedirginim. bülen tıraş baya yoğunmuş ama titiz sanırım. bahçeci içinde aynı şey geçerli sonuçta sonuçlara bakınca başarıları yüksek,ama yinede bana güven vermediler nedense.. bahçecide paket program sanırım 7000 i buluyor +ilaçlar.siz hani dr seçtiniz
çok teşekkür ederim ön görüşmeye geleceğim bende ramazandan sonra düşünüyorum inş allah kolaylıklar versin tez zamanda nasip etsin inşBen daha sadece ilaçlarımı yazdırdım. Doktorum Cem Bey. Nasipse tedaviye ramazan sonu başlamayı düşünüyorum. Psikolojik maddi ve manevi açıdan bana uygun olan zaman ramazan sonu diye düşünüyorum. O yüzden şuan psikolojik hazırlık aşamasındayım diyebilirim.
Size güven vermediyse hiç bulaşmayın. İçinize neresi sinerse orada yaptırın tedavinizi. Psikolojik olarak rahat hissetmedikten sonra en iyi tedaviyi uygulasalar da bi memnuniyetsizlik illa ki oluşuyor.
Raporsuz 6500 +ilaclar dediler ban canım yanlis hatrlamiyosam...ya insallah rapor çıkar da daha az para ile daha az stres olur insan resmenDiğer bazı yerlere göre daha uygun aslında buranın fiyatı. Ben istanbulda birçok merkezi aradım telefonla görüştüm çoğu çok absürt fiyatlar vermişti. Nomal tüp bebek ilk denemede 5100 lira gibi bir fiyat veriyorlar. Ama bahçeci umutla bahçeci fulyanın fiyatı değişiyor. Fulya daha pahalı. Bu yazdığım 5100 liraya + 300 selen hanım 350 cem beyin muayene ücreti o ekleniyor. Bu yazdıklarım raporsuz fiyatları. Raporunuz yoksa + ilaçlar 1500 civarı falan tutuyor. Benim Tüp bebek raporum vardı oyüzden 3080 lira tüp bebek masrafı tuttu +350 lira muayene ücreti ve 800 lira ilaçlarım tuttu.
allah tamamına erdirsin inş, dondurdularmı direk embrioları bana tel de öyle dediler rutinmiş ama ben istemiyorum dondurmakSelamlar, ben Cem beyle yeni tedavimi oldum ve gebeyim. Gerçekten işinin uzmanı bir doktor. İnsana yaklaşımı ve sıcak kanlılığı güven veriyor. İyiki Cem hocayı tercih ettim. Allah ondan razı olsun. Çok teşekkür ederim Cem Çelik hocama, bu duyguyu bana ve eşime yaşattığı için.
Rapor süreci baya uzun geçti benim. Bir de sadece bayanda sorun varsa 2 kere aşılama deneniyor rapor çıkması için. Ve zaten o zamanda ilaçlara her seferinde en az 300-500 lira para veriyorsun yani aynı kapıya çıkıyor gibi bişey. Bir de daha fazla ilaca maruz kalıyorsun psikolojik olarak yıpranıyorsun. Ama erkekte sperm sorunu varsa zaten direk aşılama yapmadan rapor çıkıyor. İstanbulda zeynep kamil veriyor anadolu yakasında avrupa yakasındakinden tam emin değilim ama çapa yada cerrahpaşa veriyormuş sanırım.Raporsuz 6500 +ilaclar dediler ban canım yanlis hatrlamiyosam...ya insallah rapor çıkar da daha az para ile daha az stres olur insan resmen
Selamlar, ben Cem beyle yeni tedavimi oldum ve gebeyim. Gerçekten işinin uzmanı bir doktor. İnsana yaklaşımı ve sıcak kanlılığı güven veriyor. İyiki Cem hocayı tercih ettim. Allah ondan razı olsun. Çok teşekkür ederim Cem Çelik hocama, bu duyguyu bana ve eşime yaşattığı için.
Zehra hanım; zor durumdaki insanlara bir umut olsun diye, bi fikir oluşsun diye bunları paylaşıyoruz. Zorla Cem beye git demiyoruz sana. Her şeyden önce kendine ve doktoruna inanmalısın. Yoksa boşuna gitme. Böyle bir konunun yalanı da olmaz,reklamı da olmaz. Şüphen varsa gitme bence...Sanki doktorun reklamını yapmaya gelmişsiniz gibi bir his var içimde.
Yeni üyesiniz 2 konuya yorum yapmışsınız 2 si de cem beyle ilgili. Ayrıca o kadar tedavi süresince hiç bişey merak etmemişsiniz yorum falan yapmamışsınız hiç bir konuya ama nedense hamile kalıp 6. haftaya girince kk ya üye olup doktora övgüler yağdırasınız gelmiş.
Eğer reklam için geldiyseniz lütfen bunu yapmayın. Bu konu çok hassas bir konu ve bu tedavi sürecindeki insanlar neyi görse umutlanıyorlar..
Ayrıca Cem beyi kötülemek değil derdim. Benim doktorum da kendisi.
Yok canım 2 tane taze 5. Gün embriyosuyla. Doktorun daha iyi bilir. İnşallah kucağına alırsın bebişiniallah tamamına erdirsin inş, dondurdularmı direk embrioları bana tel de öyle dediler rutinmiş ama ben istemiyorum dondurmak
teşekkür ederimYok canım 2 tane taze 5. Gün embriyosuyla. Doktorun daha iyi bilir. İnşallah kucağına alırsın bebişini
Zehra hanım; zor durumdaki insanlara bir umut olsun diye, bi fikir oluşsun diye bunları paylaşıyoruz. Zorla Cem beye git demiyoruz sana. Her şeyden önce kendine ve doktoruna inanmalısın. Yoksa boşuna gitme. Böyle bir konunun yalanı da olmaz,reklamı da olmaz. Şüphen varsa gitme bence...
Tedavimin sonucunu bekleyip yazdım. Allaha şükürler olsun sonuç aldıktan sonra yazayım dedim. Yani henüz işin başında tedaviye başlamadan ne yazabilirimki. Ben yaşadıklarımı kısaca yazdım o kadar. Taktir bu forumu takip edenlerindir...Ben doktoruma inanmıyorum yada güvenmiyorum diye bişey demedim. Güvenmesem zaten kendisiyle tedaviye başlamazdım.
Valla gayette yalanı da reklamı da oluyor. Fake hesaplar açıp doktor reklamı yapan birsürü kişi ve reklam yaptıran bir sürü merkez var. Siz yapmıyorsunuzdur belki ona bişey diyemem. Şimdiye kadar süreçten bahsetmeyip herhangi bir yorum yapmayıp direk doktoru öven 2 tane yorumunuzu görünce haliyle öyle olduğunu düşündüm.
Diger merkezleri arastrip mi karar verdiniz ben ilk ve tek bu merkeze gttim iyi gibi ama digerlerini de arastırmalı mıyım sizce ?Arkadaşlar sonunda karar verdim 14 mayıs a randevu aldım cem beyden. Çok araştırdım hatta bu ayki adetimi geçirdim inş birdahaki aya başlayacağım. Umarım pişman olmam..
en iyi merkezler memorial,bülent tıraş ve bahçeci..ben sağlıkcıyım bilgim var biraz ama içerde neler oluyor bilemiyoruz tabi..benim için lab çok önemliydi ki öyle eğer rezervlerinizde bir sıkıntı yoksa hemn hemen her dr aynı şeyi yapıyor ama iş ebriy kısmına gelince dediğim teknoloji önemli..oyüzden bu üçünü düşündüm bülent tıraşı çok yoğun diye tercih etmedim olumsuz yorumlar vardı.memorial gayet iyi ama ben il dışından gelcem oyüzden anadolu tarafından bir yer istedim eğer ist sanız memorial de gidebilirsiniz. ama dediği gibi bu üç merkez en iyisi allah yardımcımız olsunDiger merkezleri arastrip mi karar verdiniz ben ilk ve tek bu merkeze gttim iyi gibi ama digerlerini de arastırmalı mıyım sizce ?
Cok tesekkurler faydalı bilgiler paylaşmışsınız ben kocaeliye yakınım burda bi hastanede yeni açılan merkez var ama fiyat olarak da en fazla iki bin oynuyor arada o yuzden ist a gelmek mantıklı gbi duruyor..en iyi merkezler memorial,bülent tıraş ve bahçeci..ben sağlıkcıyım bilgim var biraz ama içerde neler oluyor bilemiyoruz tabi..benim için lab çok önemliydi ki öyle eğer rezervlerinizde bir sıkıntı yoksa hemn hemen her dr aynı şeyi yapıyor ama iş ebriy kısmına gelince dediğim teknoloji önemli..oyüzden bu üçünü düşündüm bülent tıraşı çok yoğun diye tercih etmedim olumsuz yorumlar vardı.memorial gayet iyi ama ben il dışından gelcem oyüzden anadolu tarafından bir yer istedim eğer ist sanız memorial de gidebilirsiniz. ama dediği gibi bu üç merkez en iyisi allah yardımcımız olsun
hele yeni açılmışsa hiç tercih etmeyin ben o hataya düştüm..çok yıpratıcı bir süreçten geçtim dediğim gibi bu üç merkez ben hala arştırıyorum birşey öğrenirsem yazarımCok tesekkurler faydalı bilgiler paylaşmışsınız ben kocaeliye yakınım burda bi hastanede yeni açılan merkez var ama fiyat olarak da en fazla iki bin oynuyor arada o yuzden ist a gelmek mantıklı gbi duruyor..
Mrb Benim yıllardır bağımı koparmadığım velim doktor ve bizim için araştırdı.Cok tesekkurler faydalı bilgiler paylaşmışsınız ben kocaeliye yakınım burda bi hastanede yeni açılan merkez var ama fiyat olarak da en fazla iki bin oynuyor arada o yuzden ist a gelmek mantıklı gbi duruyor..
Hikayemi herkesle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel gününü yaşıyorum.
Bizim hikayemiz de umutla başladı.. İnsan en mutlu anının yaşadığı en son güzel anı olduğunu sanıyor.. Oysa benim bugüne kadar yaşadığım en mutlu ve en unutulmaz an sevgili doktorum Dr. Cem Çelik’in hamile olduğumu söylediği andı.. Tek hatırladığım başta sevgili doktorum olmaz üzere herkese sarılıp “Gerçekten mi? Değerlerim düşmeyecek değil mi?” Dediğimdir.. Yaklaşık bir sene önce oldu Umut Tüp Bebek ile tanışmamız. En iyi doktor kadrosu ve laboratuvarın Bahçeci Tüp Bebek merkezinde olduğunu duymuştum. Telefonla bilgi almak için aradığımda sevgili hastane müdürü Semra Başaran’ın sıcak ve samimi konuşmasıyla düşünmeden tedavi için görüşmeye gittim. Doktorumuz ilk görüşmede, istatistiklerle, deneyim ve tecrübeleriyle tedavi ile ilgili tüm olasılıkları detayları ile anlattığında zor bir yol olduğunu anladık. Oysa teknik olarak bu kadar zor bir şey olmamalı diye de düşünmedim değil. İlk üç denememiz maalesef olmadı her şey yapılmıştı üstelik. Artık son denememiz olduğuna karar verdiğimiz sürecimiz de ise maddi manevi meşakkatli bir döneme soktu bizi. İş yerim Fulya da olmasına rağmen ne merkezi ne de hekimimi değiştirmeyi asla düşünmedim. Doktorumuza güvenimiz ve inancımız sonsuz olduğundan bu son tedavide ne istediyse yaptık. Önce embriyolar üzerinde genetik inceleme, sonra Era testi ve sağ kalan 2 embriyo ile transfer ve hamilesiniz haberi.
Onların pozitif enerjileri ve inançları hep yanımızda hep arkamızdaydı.. Başta harika doktorumuz Cem Çelik olmak üzere hastane müdürü Semra Hanıma, başhemşire Nesrin Hanıma, psikoloğumuz Asena Hanıma, embriyolog Oya Hanıma, anestezi doktoru Çiğdem hanıma, Nalise hanıma, ilaç anlatan tatlı tembihleri olan Cem beyin asistanı Dilek’çiğime, tüm yardımcı personellere, Aysun’a, Yağmur’a , Banu’ya, dünya tatlısı Ayşenur’a sonsuz teşekkürler çok güzel ve kocaman bir ailesiniz ve ben de sizin bir parçanız olduğum için çok mutlu ve şanslıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?