Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler
- Konu Sahibi Cmcm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebek ilaçlarımı satıyorum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 23
- 41
Merhaba, hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınız:) benimde salı günü toplama işlemi yapıldı heycanla beklemekteyim .toplama işlemi yapıldıktan sonra nekadar sürede adet oldunuzmerhaba bizde bu ay bahçeci umutta transfer yaptıracağız inşallah
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
O biraz geç oluyor ya hemen olunmuyor adetMerhaba, hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınız:) benimde salı günü toplama işlemi yapıldı heycanla beklemekteyim .toplama işlemi yapıldıktan sonra nekadar sürede adet oldunuz
Toplamadan sonra sabırsızlanıyor insan bian önce adet olayım transfer süreci başlasin diye , tarlusal diye adet söktürücü yazdı doktor ona rağmen mi geç oluyor siz kullandınız mı , benim doktorum Ebru hanımdı ,merak ediyorum biraz her aşamayı kusra bakmayin çok soru soruyor olabilirimO biraz geç oluyor ya hemen olunmuyor adet
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Ben işlemden sonra ilac kullanmadım ilk adeti oluyorsunuz da o beklenen transfer için olan adet bir türlü gelmiyorToplamadan sonra sabırsızlanıyor insan bian önce adet olayım transfer süreci başlasin diye , tarlusal diye adet söktürücü yazdı doktor ona rağmen mi geç oluyor siz kullandınız mı , benim doktorum Ebru hanımdı ,merak ediyorum biraz her aşamayı kusra bakmayin çok soru soruyor olabilirim
Zaten rahim dinlendirme de ona deniyor rahim kendini ilaçlardan arındırıp normal haline gelmesi gerekiyor ki gebelige hazırlansın çünkü yine igne ve hap kullanılıyor
Siz ilac aldiginiza göre olacağınız tarih bellidir zaten
Bilmiyorum ki bı çok yazı okudum aynı sizin yazdığınız gibi adetle alakalı şeler yazmışlar benim gibi ilaç kullanana denk gelmedim doktor yazdı adet sokturucuyu 6gun kullanacaksım şuan daha 4.gunum ondan merak ettim ilaçtan sonra nezaman olunuyor diye ama siz ilaç kullanmamissiniz banada rahim dinlendirme olacak bidahaki ay transfer dedi bakalım merakla beklemekteyimBen işlemden sonra ilac kullanmadım ilk adeti oluyorsunuz da o beklenen transfer için olan adet bir türlü gelmiyor
Zaten rahim dinlendirme de ona deniyor rahim kendini ilaçlardan arındırıp normal haline gelmesi gerekiyor ki gebelige hazırlansın çünkü yine igne ve hap kullanılıyor
Siz ilac aldiginiza göre olacağınız tarih bellidir zaten
- 25 Aralık 2016
- 2.026
- 3.691
- 133
Hayirlisi olsunBilmiyorum ki bı çok yazı okudum aynı sizin yazdığınız gibi adetle alakalı şeler yazmışlar benim gibi ilaç kullanana denk gelmedim doktor yazdı adet sokturucuyu 6gun kullanacaksım şuan daha 4.gunum ondan merak ettim ilaçtan sonra nezaman olunuyor diye ama siz ilaç kullanmamissiniz banada rahim dinlendirme olacak bidahaki ay transfer dedi bakalım merakla beklemekteyim
Yok benim daha toplama işlemi yapılmadı;6 gün sonra reglimin 2.günü gideceğiz ve ilaç tedavisine başlanacak,ondan yaklaşık 20-25 gün sonra transfer olabilir dedi telefondaki bayan.Merhaba, hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınız:) benimde salı günü toplama işlemi yapıldı heycanla beklemekteyim .toplama işlemi yapıldıktan sonra nekadar sürede adet oldunuz
Açıkçası biz tüp bebek süreçlerini çok araştırmadık karar verdik görüştük ve başlıyoruz o yüzden çoğu ayrıntıyı burada öğreniyorumSizede hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Allah yardımcımız olsun hepimizin çok stresli çok heyecanlı bı surec sonu güzel olur insallah bende aynı çok kararsızdim tüp bebek konusunda bianda görüşmeye gidince bu işin içinde buldum kendimi, aklıma her takilani burdan arastirarak öğreniyorum kaç tane forumda yazılanları okudum bilmiyorumYok benim daha toplama işlemi yapılmadı;6 gün sonra reglimin 2.günü gideceğiz ve ilaç tedavisine başlanacak,ondan yaklaşık 20-25 gün sonra transfer olabilir dedi telefondaki bayan.
Açıkçası biz tüp bebek süreçlerini çok araştırmadık karar verdik görüştük ve başlıyoruz o yüzden çoğu ayrıntıyı burada öğreniyorumSizede hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Bende yarın gidicem bakalım yumurta toplamadan sonra ilk adetini oldum inşallah transfer için baslayabiliriz, sizin transfer yapıldı miNasıl gidiyor sevgili anne adayları?biz bugün merkezdeydik
ı
Bizde bugün oradaydık saat 4.20 gibi
Biz daha dün iğnelere ilaçlara başladık ptesi sabah gideceğiz tekrar kan alımı ve kontrol;dr dediki taze transfer olursa 27 kasım dondurulmuş olursa 27 aralık dedi
İnşallahBende yarın gidicem bakalım yumurta toplamadan sonra ilk adetini oldum inşallah transfer için baslayabiliriz, sizin transfer yapıldı mi
Biz daha dün iğnelere ilaçlara başladık ptesi sabah gideceğiz tekrar kan alımı ve kontrol;dr dediki taze transfer olursa 27 kasım dondurulmuş olursa 27 aralık dedi
İnşallah güzel bı surec gecirirsinizbende polip varmış bir ay daha ertelendi işlem , normalde polip yoktu ama bu süreçte ortaya çıktı heralde mecbur alınacak ondan sonra başlayacak islemlerı
İnşallah
Çok geçmiş olsun bendede vardı ama heralde minik diye çok önemsemediler,ama ileride alınması gerekebilirmişİnşallah güzel bı surec gecirirsinizbende polip varmış bir ay daha ertelendi işlem , normalde polip yoktu ama bu süreçte ortaya çıktı heralde mecbur alınacak ondan sonra başlayacak islemler
Benimde boyutu çok sınırdaymis aslında başta çok onemsemedilerdi yumurta toplama işleminden sonra gittiğim kontrolde transfer zamanı gözümüze gozukurse islemin iptal olur şimdi histeroskobiyle iceriye bı bakalım dedi doktor korkuttu biraz riske atamadım bende sizin yumurta toplama surecine başlamadan önceki farkettiler polibiÇok geçmiş olsun bendede vardı ama heralde minik diye çok önemsemediler,ama ileride alınması gerekebilirmiş
- 4 Ekim 2021
- 74
- 38
- 3
- 36