- 12 Ağustos 2007
- 1.036
- 1.380
- Konu Sahibi Kivirbas95
merhaba hanımlar. Ben 28 yaşındayım. Pcos’um 2 senedir evliyim. İlk birkaç ay korunduktan sonra bu zamana kadar hiç korunmadık. 1. yıldan sonra doktora gitmeye başladık. İlk başta femara + çatlatma iğnesi kullandık. Olumsuz. Doktorum bi rahim filmi çekil görelim dedi. Temiz çıktı. 2-3 ay kendimiz korunmadan devam ettik. Olmadı. Sonra klomen + çatlatma iğnesi kullandık. Olumsuz. Yine 1-2 ay ara verdik. Bu sefer aşılama yaptırdık başka yerde. Olumsuz. Kan tahlillerime baktılar, bir sorun görmediler. Artık bizde ümitsizliğe kapılmaya başladık. Yada ben eşim nasibi varsa olur diye düşünüyor daha çok. Ama üzüldüğünü hissediyorum onunda. En sonunda uzun uzun düşünüp tüp bebeğe karar verdik. Çünkü adetlerim çok düzensiz. Yumurtalarım yeterli seviyeye ulaşıp çatlamıyor kendi kendine. Tembeller bahçeciye içim ısındı. Görüşmeye gideceğiz nasipse. Sizin de tecrübeleriniz benim için önemli. Yıllardır bu siteden akıl alıyoruz sonuçta. Gidip memnun kalanlarınız bana yardımcı olursa. Süreci anlatırsa, fiyatlardan bahsederse çoooook sevinirim.