Ne biliyim kuzum ya, era testinin çok da gerekli olmadığını savunan yazılar daNe degisik seyler ya tip gercekten hayret edici duzeye gelmis helal olsun
Doktoruna guven canim ben hep buna inaniyorum güvenmediğim doktorla devam etmem doktor elinden geleni yapti olmadiysa yine o doktora devam ederim cunku dereyi gecerken surekli at degistirmemek lazimNe biliyim kuzum ya, era testinin çok da gerekli olmadığını savunan yazılar da
okudum aslında ama doktoruma da güveniyorum bi taraftan, aklım karışık.
Öyle bizi en iyi tanıyan doktorumuz oluyor sonuçta.Doktoruna guven canim ben hep buna inaniyorum güvenmediğim doktorla devam etmem doktor elinden geleni yapti olmadiysa yine o doktora devam ederim cunku dereyi gecerken surekli at degistirmemek lazim
Kan mi verdin canim sen 1.20 negatif evet genede 2 gun sonra bidaha yap icin rahat etsin. Hayirlisi olsun hakkinda uzulme Allah can sagligi versin bida denersin ilerleyen zamanlardaSınıfım.9. Gun 1.20 den küçük.cikti.negatif yani degil.mi. yükselmez artik olmadi benim cok.uzgunum
Allah olan evladina saglikli uzun ömür nasip etsin.
Amin Allah razi olsun. Sağlıkla kucağına al sen de. Insallah dileyen isteyen herkes anne olur . Ben şuan üzgünüm ama tabi 3 gun sinra tekrar test yapcam. Cikmaz ama emin olmak icinAllah olan evladina saglikli uzun ömür nasip etsin.
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım .Test gününde testini tekrarlarsın.Daha erken değilmi?Sınıfım.9. Gun 1.20 den küçük.cikti.negatif yani degil.mi. yükselmez artik olmadi benim cok.uzgunum
2 gun var testime daha Ama olsaydı bi umut 5 ten yuksek cikardiAllah hakkında hayırlısını nasip etsin canım .Test gününde testini tekrarlarsın.Daha erken değilmi?
üzüldüm gercektenSınıfım.9. Gun 1.20 den küçük.cikti.negatif yani degil.mi. yükselmez artik olmadi benim cok.uzgunum
Anladım. İnşallah 4.gün uygun çıkar. Yoksa uygun günü bulana kadar test tekrarlanacak sanırım. Bol şans :)Burdan devam edelim :) era testi post receptive çıktı yani transfere hazırlanırken transferden önceki son kontrolde progesteron jel başlanıyor bundan 5 gün sonra da transfer oluyor. İşte benim era testinde bu 5. Gün rahimim uygun değilmiş. Şimdi bi önceki güne jelden sonraki 4. Güne bakılacak.
Hayırlısı herşeyden once. Önümüzdeki maçlara bakacağız artiküzüldüm gercektenhayırlısı diyip önümüze bakmaktan başka çaremiz yok maalesef.
Önce emin olmak lazım ama olmadıysa da tabi ki üzülüyoruz sonra kısa zamanda toparlanıp gücünüzü toplayacaksınız insan acısı geçmez sanıyor ama geçiyor.2 gun var testime daha Ama olsaydı bi umut 5 ten yuksek cikardi
İnşallah ya, peki size ilk denemeyi direkt ngs ile mi yaptılar? Siz mi talep ettiniz?Anladım. İnşallah 4.gün uygun çıkar. Yoksa uygun günü bulana kadar test tekrarlanacak sanırım. Bol şans :)
Evet tam 1 sene önce, ilk denemede 5.gün 2 tane 5ab embriyomuz oldu. Çift transfer istiyoduk. Doktor bunlar gayet kaliteli embriyolar dedi. Ngs ye gerek yok dedi. Eşim de ben de ısrarla ngs ye gitsin dedik. Hatta evrak imzalamadığımız için tekrar kliniğe gitmek zorunda kaldık. Sonuç olarak 2 si de ngs den transfere uygun değildir olarak geldi. Doktorumuz şok olmuştu, hiç beklemiyordum dedi. Transfer etsek düşük ya da kalbi dururdu dedi.İnşallah ya, peki size ilk denemeyi direkt ngs ile mi yaptılar? Siz mi talep ettiniz?
canım sen yinede test gününü bekle şimdiden düşünme bunları2 gun var testime daha Ama olsaydı bi umut 5 ten yuksek cikardi
Geçmişi düşünürsek acabalar,keşkeler bitmiyor. İyi düşünelim iyi olsun. (Bende de nasıl akıl vermek! kendim çok becerebiliyomuşum gibi :)))Evet tam 1 sene önce, ilk denemede 5.gün 2 tane 5ab embriyomuz oldu. Çift transfer istiyoduk. Doktor bunlar gayet kaliteli embriyolar dedi. Ngs ye gerek yok dedi. Eşim de ben de ısrarla ngs ye gitsin dedik. Hatta evrak imzalamadığımız için tekrar kliniğe gitmek zorunda kaldık. Sonuç olarak 2 si de ngs den transfere uygun değildir olarak geldi. Doktorumuz şok olmuştu, hiç beklemiyordum dedi. Transfer etsek düşük ya da kalbi dururdu dedi.
Ama bilmiyorum aklımda hep soru işareti olarak kalack. Belki de doktoru dinleyip transfer olsaydım şimdi bebek sallıyor olacaktım ayağımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?