Ne biliyim kuzum ya, era testinin çok da gerekli olmadığını savunan yazılar da
okudum aslında ama doktoruma da güveniyorum bi taraftan, aklım karışık.
Doktoruna guven canim ben hep buna inaniyorum güvenmediğim doktorla devam etmem doktor elinden geleni yapti olmadiysa yine o doktora devam ederim cunku dereyi gecerken surekli at degistirmemek lazim

Sınıfım.9. Gun 1.20 den küçük.cikti.negatif yani degil.mi. yükselmez artik olmadi benim cok.uzgunum

Sınıfım.9. Gun 1.20 den küçük.cikti.negatif yani degil.mi. yükselmez artik olmadi benim cok.uzgunum
Kan mi verdin canim sen 1.20 negatif evet genede 2 gun sonra bidaha yap icin rahat etsin. Hayirlisi olsun hakkinda uzulme Allah can sagligi versin bida denersin ilerleyen zamanlarda

Allah olan evladina saglikli uzun ömür nasip etsin.
Amin Allah razi olsun. Sağlıkla kucağına al sen de. Insallah dileyen isteyen herkes anne olur . Ben şuan üzgünüm ama tabi 3 gun sinra tekrar test yapcam. Cikmaz ama emin olmak icin

Anladım. İnşallah 4.gün uygun çıkar. Yoksa uygun günü bulana kadar test tekrarlanacak sanırım. Bol şans :)

İnşallah ya, peki size ilk denemeyi direkt ngs ile mi yaptılar? Siz mi talep ettiniz?
Evet tam 1 sene önce, ilk denemede 5.gün 2 tane 5ab embriyomuz oldu. Çift transfer istiyoduk. Doktor bunlar gayet kaliteli embriyolar dedi. Ngs ye gerek yok dedi. Eşim de ben de ısrarla ngs ye gitsin dedik. Hatta evrak imzalamadığımız için tekrar kliniğe gitmek zorunda kaldık. Sonuç olarak 2 si de ngs den transfere uygun değildir olarak geldi. Doktorumuz şok olmuştu, hiç beklemiyordum dedi. Transfer etsek düşük ya da kalbi dururdu dedi.

Ama bilmiyorum aklımda hep soru işareti olarak kalack. Belki de doktoru dinleyip transfer olsaydım şimdi bebek sallıyor olacaktım ayağımda.

Geçmişi düşünürsek acabalar,keşkeler bitmiyor. İyi düşünelim iyi olsun. (Bende de nasıl akıl vermek! kendim çok becerebiliyomuşum gibi :)))

kızlar 3.gün emriyo transferimin 5.günün kasıklarımda ağrı var aynı durumu yaşayan var mı ilaçlardan mı acaba adet olmadan önceki ağrı var ya onun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…