Çok şükür canım Allahın izmiyle atlatmışsın .İnşaAllah bundan sonra herşey çok iyi olur.Eğer hamilelik belirtilerinde değişiklik olursa yazıver:)Amin canim isteyen hakeden bu yolda emek veren herkesi mutlu etsin Rabbim. Ben gecen sene rahimagzi kanseri oldum dusun oralardan buralara geldim esimde sayi az kalite az bende yumurta sayisi kalitesi az ilk denemede dollenme dahi olmadi yasim 35. Ben bu sekilde mucadele verdim. O yuzden sizde inanin moraliniz yüksek olsun mevlam nelere kaadir yeter ki inanin
Bende dünden beri doymuyor.İnşaAllah gebeliğe işarettir.Yiyorum ama yediğimden birşey anlamıyorum.Eşim ne oluyor sana diyor.Bende bilmesin diye ilaçtan hava değişiminden diyorum.Belki benimkide psikolojiktirBelirti asiri yemek istegim var birde ates basiyor ara ara onun harici belirti yok ama zaten belirti olmuyormuş ilaclarin etkisi diyorlar bu tur belirtilere
Yazicam merak etme bana ozeldende yazabilirsin sormak iatedigin birsey olursa cekinme ne zaman istersen biliyorum insan dertlesecegi birini ariyor zaman gecmek bilmiyorÇok şükür canım Allahın izmiyle atlatmışsın .İnşaAllah bundan sonra herşey çok iyi olur.Eğer hamilelik belirtilerinde değişiklik olursa yazıver:)
Belirti asiri yemek istegim var birde ates basiyor ara ara onun harici belirti yok ama zaten belirti olmuyormuş ilaclarin etkisi diyorlar bu
Hayir yasamadim ama crinone jelden heralde ara ara kahverengi lekeler geldi cok degil pirinc tanesi gibi galiba jel geri geliyor baska olmadi kanama falanTutunma lekelenmesi yaşadın mı canım?
Çok haklısın canımYazicam merak etme bana ozeldende yazabilirsin sormak iatedigin birsey olursa cekinme ne zaman istersen biliyorum insan dertlesecegi birini ariyor zaman gecmek bilmiyor
Dr un kim di?Hayir yasamadim ama crinone jelden heralde ara ara kahverengi lekeler geldi cok degil pirinc tanesi gibi galiba jel geri geliyor baska olmadi kanama falan
İnşAllah yarın görüşürüz gün begün değerinin katlanması dileğiyle.Hayırlı geceler.Çok haklısın canım
Dr un kim di?
Dr um sabri hocaydi canim yarin gorurusuz hayirli gecelerİnşAllah yarın görüşürüz gün begün değerinin katlanması dileğiyle.Hayırlı geceler.
Ben zaman geciriyorum tv telefon bekliyorum yarin olsun kan vereyim bida diye senden naberElizabethHarmon
Stresten olabilir mi surekli aklımızda bu konu olunca ister istemez vücut etkileniyor.Selam kızlar. Ben de adetle beraber transfer hazırlığına başladım ama bu ayki adetim bi garip, dengesiz. Lekelenmeler oldu 3-5 gün. Cuma günü aktif olarak başladı, ben de ilaçlara başladım. Ama yine lekelenmeye döndü. Yürüyüş-sıcak banyo vs işe yaramadı. Hala çok az leke halinde. Acaba kist falan mı oldu? Hiç böyle olmazdı ya. Moralim bozuldu
Evet stresten olabilir ama ilaçlara devam etsem mi yoksa yoğun adet olmayı mı beklesem napsam ??Stresten olabilir mi surekli aklımızda bu konu olunca ister istemez vücut etkileniyor.
Merhaba canım dr la konuştun mu kist için.Stresten de kaynaklanabilir.Hakkında herşeyin hayırlısı olur inşaAllahSelam kızlar. Ben de adetle beraber transfer hazırlığına başladım ama bu ayki adetim bi garip, dengesiz. Lekelenmeler oldu 3-5 gün. Cuma günü aktif olarak başladı, ben de ilaçlara başladım. Ama yine lekelenmeye döndü. Yürüyüş-sıcak banyo vs işe yaramadı. Hala çok az leke halinde. Acaba kist falan mı oldu? Hiç böyle olmazdı ya. Moralim bozuldu
Bence en iyisini dr un bilir.Evet stresten olabilir ama ilaçlara devam etsem mi yoksa yoğun adet olmayı mı beklesem napsam ??
Tesekkürler arkadaşım. Doktoru aramadım henüz. Yarın iletişime geçsem iyi olacak sanırımMerhaba canım dr la konuştun mu kist için.Stresten de kaynaklanabilir.Hakkında herşeyin hayırlısı olur inşaAllah
Tutunma belirtisidir inşallahArkadaşlar bugün transferden sonraki 7. günüm kahverengi lekelenme oluştu.sırtımda ağrıyor.Böyle olan var mı aranızda normal mi ki?Allahım hayırlara getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?