inşaAllah canım.Randevum çarşamba günü.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinTutunma belirtisidir inşallah
Ben genelde yatiyorum ara ara dolasiyorum 20 ser dk gunde 4 5 defa onun harici hic bisi yapmiyorum. Devlette bende yazdircam clexan bende vurunuyorm ama hamilelik bi garantilessin. Devlette de sira da yok ya soyle bi bakim dedim de kadin doguma randevu yoktuIgne vurmaya gittim Clexan yerine oksapar verdiler. Bi de ne pahali arkadas . Yarin gidip devlette yazdirmaya bakcam bi kutu 150 tl ben sok ben iptal. Halim ypk tansiyonum düşüyor sanki ben de evde oyalaniuorim. Surekli yattin mi
Boyle kahverengi tortu gibimi yani crinone jel kullananlarda oluyormuş korkma ya tutunuyodur bebek yada ilacdandir yine de en dogrusunu dr soylerArkadaşlar bugün transferden sonraki 7. günüm kahverengi lekelenme oluştu.sırtımda ağrıyor.Böyle olan var mı aranızda normal mi ki?Allahım hayırlara getirsin.
Gecmis olsun canim umarım normale dönerSelam kızlar. Ben de adetle beraber transfer hazırlığına başladım ama bu ayki adetim bi garip, dengesiz. Lekelenmeler oldu 3-5 gün. Cuma günü aktif olarak başladı, ben de ilaçlara başladım. Ama yine lekelenmeye döndü. Yürüyüş-sıcak banyo vs işe yaramadı. Hala çok az leke halinde. Acaba kist falan mı oldu? Hiç böyle olmazdı ya. Moralim bozuldu
Ben de oyle yapayım o zaman daha elimde 9 gunluk var.Ben genelde yatiyorum ara ara dolasiyorum 20 ser dk gunde 4 5 defa onun harici hic bisi yapmiyorum. Devlette bende yazdircam clexan bende vurunuyorm ama hamilelik bi garantilessin. Devlette de sira da yok ya soyle bi bakim dedim de kadin doguma randevu yoktu
Ne
Ben de oyle yapayım o zaman daha elimde 9 gunluk var.
Gecmis olsun canim umarım normale döner
Aynen ya diyarbakirda da yok maalesef rabdevuBoyle kahverengi tortu gibimi yani crinone jel kullananlarda oluyormuş korkma ya tutunuyodur bebek yada ilacdandir yine de en dogrusunu dr soyler
Ben karnımda iğne kullanıyorum canım.Kahverengi lekelenme biraz oldu.Şimdilik yok.Sırtımda çok ağrıyor.Dinleniyorum.İnşaAllah hayırlısıyla tutunuyordur.Randevum çarşamba günü.Hayırlısı olsun.Boyle kahverengi tortu gibimi yani crinone jel kullananlarda oluyormuş korkma ya tutunuyodur bebek yada ilacdandir yine de en dogrusunu dr soyler
Hadi insallah canim hayirlisi hepimizin hakkindaBen karnımda iğne kullanıyorum canım.Kahverengi lekelenme biraz oldu.Şimdilik yok.Sırtımda çok ağrıyor.Dinleniyorum.İnşaAllah hayırlısıyla tutunuyordur.Randevum çarşamba günü.Hayırlısı olsun.
Bende belirti yok suana kadar sadece istahim acildi o kadarCok siddetli kasik agrim var suan bicak gibi kesiyor . Siz de yasandi mi bu agrilar
Bugün 2. Günüm. Gaz sancisi olabilir miii bilemedim ki
Evet ilk 2 gün yaşadım dinlenince geçti canım.İlk 4 gün bol bol dinlen.Cok siddetli kasik agrim var suan bicak gibi kesiyor . Siz de yasandi mi bu agrilar
Bugün 2. Günüm. Gaz sancisi olabilir miii bilemedim ki
Bende sanki hep açım :)Bende belirti yok suana kadar sadece istahim acildi o kadar
Sağol canım iyi dileklerin için:)Hadi insallah canim hayirlisi hepimizin hakkinda
Evet ilk 2 gün yaşadım dinlenince geçti canım.İlk 4 gün bol bol dinlen.
Madem böyle anlayışlı bir kv dem var keyfimi çıkart canım .Torunu nede olsa:)Ara ara yattim onun dışında normal devam ettim aban oyle dediler ama dikkat edicem artik. Kv de gelmis kiyamiyorum calistirmaya off kiziyor o da bana uat uyu dinlen sık disinj diye ama ben salak iste. Daha dikkat edecem
Simdi nasil devamediyor mu yerlesme kanamasi olabilir ya da jel kullaniyorsan .Benim kanamam oldu yacok degil leke seklinde bide kahverengi ilac tortulariyla birlikte
Aynen oyle yapicammmMadem böyle anlayışlı bir kv dem var keyfimi çıkart canım .Torunu nede olsa:)
Sorsaydın keske . Ohh hamissin yani canum masalllahh darisi bize. Insallah guzel guzel saglikla katlanirrGeldim proluton ignemi vurdular beta hcg yaptilar 41.3 cikti ctsi 10.58 falandi acaba cok mu yukselmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?