Yani nasil rahatlarsan artik. Ne asamadasin. Hangi hastanedesin bi de
Bahçeci fulya.Aslında geçen hafta cumartesi başlayacktık doktor acele etmeyelim yasmin kullan dedi,şuan onu kullanıyorum.15 gün sonra gittiğimde tüp bebek ilaçlarına başlayacağız.Kesin rahim dinlendirme yapıyorlar değil mi?

KizlR rabbim hepinize nasip etsin en kiza zamanda inaniyorum hepinjz hamie kalacaksiniz Allah görüyor duyuyor insallah hayirlisyla ilerler guzel artar benimde degerlerim ama benim ikkansizken oldu sizin hayli hayli olur

KizlR rabbim hepinize nasip etsin en kiza zamanda inaniyorum hepinjz hamie kalacaksiniz Allah görüyor duyuyor insallah hayirlisyla ilerler guzel artar benimde degerlerim ama benim ikkansizken oldu sizin hayli hayli olur
Yaaa şimdi baktım geçen hafta cumartesi embriyolar nasıl diye sabırsızlanıyordun hastaneyi aramıyordun bak ne güzel sonuçlar oldu canım

Evet taze transfer tercih etmiyorlar . ki bence mantikli yumurta toplamadan sonra benim kasilmalarim cok oldu anca kendimi topladim. Dr una güven zaten ve kendine inan güven hormonların vücudun buna tepki verecektir hep olumlu ol .

Kesinlikle o kadar stresiydin bak . Simdj rahatla kendine daha cok dikkat et. Insallah saglikla alirsin kucagina

Bi de pazartesi olmussun transfer ya masallahhh test gunun ne zamandi.

Bisey sorcam orda tahtada adim yaziyordu yaninda da 2a yaziyordu bu nedemek acaba sormayi unuttum simdi

Evet taze transfer tercih etmiyorlar . ki bence mantikli yumurta toplamadan sonra benim kasilmalarim cok oldu anca kendimi topladim. Dr una güven zaten ve kendine inan güven hormonların vücudun buna tepki verecektir hep olumlu ol .
Sadece süreç uzuyor ve beklemk hiç hoş bir duygu değil o yüzden

Çok sevindim kardeşim darısı hayırlısıyla başımıza
Amin canim isteyen hakeden bu yolda emek veren herkesi mutlu etsin Rabbim. Ben gecen sene rahimagzi kanseri oldum dusun oralardan buralara geldim esimde sayi az kalite az bende yumurta sayisi kalitesi az ilk denemede dollenme dahi olmadi yasim 35. Ben bu sekilde mucadele verdim. O yuzden sizde inanin moraliniz yüksek olsun mevlam nelere kaadir yeter ki inanin

İmkansız diye birşey yoktur canım Allahım ol derse oluverir.Allahım herişin hayırlısını nasip etsin.Daha belirti felan yokmu?

İmkansız diye birşey yoktur canım Allahım ol derse oluverir.Allahım herişin hayırlısını nasip etsin.Daha belirti felan yokmu?
Belirti asiri yemek istegim var birde ates basiyor ara ara onun harici belirti yok ama zaten belirti olmuyormuş ilaclarin etkisi diyorlar bu tur belirtilere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…