Cok sikildim evden disari cikmiyorum telefona oyun indirdim zaman gecsin diye oyun oynuyorum cumaya kadar dayanamam zaten yaparim test mest ama cikmaz diye bugun yarin yapmayacam olumsuz olursa moralim bozulmasin. Belirti falan hicbisi yok bende icim bombos gibisenin test tarihin ne zaman?Nasıl gidiyor?Ne yapıyorsun?Şikayetin varmı?
Sabırlı olmamız lazım kardeşim.Moralini bozma oyun yerine ben kitap okuyorum.Dinleniyorum.Testi düşünmemelisin.Zaten hayırlısıyla herşey olacağına var.Zaten bildiğim teste kadar belirtiler olmuyor.Bende transfer olmamış gibi hissediyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İlk hamileliğimde 9.haftada mide bulantılarım başlamıştı.Cok sikildim evden disari cikmiyorum telefona oyun indirdim zaman gecsin diye oyun oynuyorum cumaya kadar dayanamam zaten yaparim test mest ama cikmaz diye bugun yarin yapmayacam olumsuz olursa moralim bozulmasin. Belirti falan hicbisi yok bende icim bombos gibisende durumlar nasil
Erken olduğu için negatif çıkarsa daha çok moralin bozulur.Buraya yazarken esim hic cikmiyor aklindan gel gidip alip bakalim dedi biz gidiyoruz eczaneye ay cok heyecanli
Ayyy var gibi ya umutlandirmim ama ozsllikle ikinci reismde var gibi hadi hayirlsii arkadasimmmmmEki Görüntüle 2228970 ay cok heyecanlandim burdan gorunmuyor fotodan ama esim ve ben ozellikle isik altinda baktik cok silik
Cok tesekkur ederim bende cok heyecanliyim suan geldim kan vercem ben duramadim evdeAyyy var gibi ya umutlandirmim ama ozsllikle ikinci reismde var gibi hadi hayirlsii arkadasimmmmm
Insallah canim ne kadar zor oldugunu biliyorum Rabbim emeklerimizin karsiligini hepimizin versinAllahim gonlune gore versin. Sirayla ayagini sürersin de senden sonra hepimiz pozitifi görürürüz bekliyorm burdayum
Henuz yeni gebelik dedi dr somucum bu
Çok sevindim çok güzel bir sonuç bu herkesten böyle güzel haberler almak dileğiyleHenuz yeni gebelik dedi dr somucum bu
Hayirli sağlıklı bi gebelik olur insallahhhhh darisi bizlerin basinaaaaHenuz yeni gebelik dedi dr somucum bu
Seninde hayırlısı olsun sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz,bşy sormak istiyorum transfer sırasında stres olmamak için telden video vs müzik dinleyemez miyizHayirli sağlıklı bi gebelik olur insallahhhhh darisi bizlerin basinaaaa
Seninde hayırlısı olsun sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz,bşy sormak istiyorum transfer sırasında stres olmamak için telden video vs müzik dinleyemez miyiz
Seninde hayırlısı olsun sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz,bşy sormak istiyorum transfer sırasında stres olmamak için telden video vs müzik dinleyemez miyiz
Acı vs olmadığına eminim de yine de başka bşylerle oyalanırken daha kolay olur gibi,kısmet olup o gün gelirse doktoruma sorarımCanim hic stres yapma inan bana cok kisa ve agrisiz bi islemdi. Yani dr un gelmesi gitmesi 5 dakika sürmedi.
Çok heyecanlı bir bekleyiş bu ne zaman yapacaksın ilk testiHemşirelerle konusabilir muhabbet edebilirsin daha rahatlarsın zaten transfer işleminde 1 parca bitene kadar biter inanin cok rahat yabi
Benim oyleydi dilerim sizin de oyle geçer. Tabi ki ondan once cok stres yaptim ates basti kafam agridi basim catladi ama transferde bi rahatlik geldi kasmadım sonrasinda da odaya aldilar tarim saat sonra idrarimi yaptırdılar. Ondan yarim saat sonra da ciktim evime geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?