senin test tarihin ne zaman?Nasıl gidiyor?Ne yapıyorsun?Şikayetin varmı?
Cok sikildim evden disari cikmiyorum telefona oyun indirdim zaman gecsin diye oyun oynuyorum cumaya kadar dayanamam zaten yaparim test mest ama cikmaz diye bugun yarin yapmayacam olumsuz olursa moralim bozulmasin. Belirti falan hicbisi yok bende icim bombos gibi sende durumlar nasil

Sabırlı olmamız lazım kardeşim.Moralini bozma oyun yerine ben kitap okuyorum.Dinleniyorum.Testi düşünmemelisin.Zaten hayırlısıyla herşey olacağına var.Zaten bildiğim teste kadar belirtiler olmuyor.Bende transfer olmamış gibi hissediyorum.Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.İlk hamileliğimde 9.haftada mide bulantılarım başlamıştı.

ay cok heyecanlandim burdan gorunmuyor fotodan ama esim ve ben ozellikle isik altinda baktik cok silik

Eklentiler

• 20190126_202008.jpg
    83,8 KB · Görüntüleme: 48
  • 20190126_202004.jpg
    169,9 KB · Görüntüleme: 59
Allahim gonlune gore versin. Sirayla ayagini sürersin de senden sonra hepimiz pozitifi görürürüz bekliyorm burdayum

Canim hic stres yapma inan bana cok kisa ve agrisiz bi islemdi. Yani dr un gelmesi gitmesi 5 dakika sürmedi.
Seninde hayırlısı olsun sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz,bşy sormak istiyorum transfer sırasında stres olmamak için telden video vs müzik dinleyemez miyiz

Hemşirelerle konusabilir muhabbet edebilirsin daha rahatlarsın zaten transfer işleminde 1 parca bitene kadar biter inanin cok rahat yabi
Benim oyleydi dilerim sizin de oyle geçer. Tabi ki ondan once cok stres yaptim ates basti kafam agridi basim catladi ama transferde bi rahatlik geldi kasmadım sonrasinda da odaya aldilar tarim saat sonra idrarimi yaptırdılar. Ondan yarim saat sonra da ciktim evime geldim.
Seninde hayırlısı olsun sıra sende güzel haberlerini bekliyoruz,bşy sormak istiyorum transfer sırasında stres olmamak için telden video vs müzik dinleyemez miyiz

Canim hic stres yapma inan bana cok kisa ve agrisiz bi islemdi. Yani dr un gelmesi gitmesi 5 dakika sürmedi.
Acı vs olmadığına eminim de yine de başka bşylerle oyalanırken daha kolay olur gibi,kısmet olup o gün gelirse doktoruma sorarım

Çok heyecanlı bir bekleyiş bu ne zaman yapacaksın ilk testi

Yani nasil rahatlarsan artik. Ne asamadasin. Hangi hastanedesin bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…