Kız bu nasıl 2018 fiyatı? 8.000 di fiyatArti 1900 ilaçlar tabi bu 2018 fiyati.
Biz burdaki fiyatlarla basladik. 1900 ilac. 275 muayene 6375 tup bebek 500 de rahim dondurma parasi verdik . Simdiye kadar. Transfer surecindeki ilaclarin fiyatlari nasil acabaKız bu nasıl 2018 fiyatı? 8.000 di fiyat
Bahçeci de mi yanlış tedavi gordunuz. Üzüldüm gecmis olsunBen o açıdan demedim sadece adı kurumsal Diyarbakır'daki bina ortam imkanlar diğerleriyle aynı değil mesela bunlar bile önemli hasta odaları muamele en önemlisi de doktor oraya gidip yanlış tedavi uygulanan bir hasta olarak yazdım
Taze transfer mi olacaksin. Hayırlısı olsun. Cok sevindim senin adina. Insallah ıstediğin sonuci alirsin10 yumurta 8 dollenme benim icin mucize bahceci umut sabri hoca gercekten isini hakkiyla yapan bir doktor elinden geleni yapiyor gerisi takdiri ilahi insallah cumartesi transfer olabilirim
Diyarbakır fiyatı di mi canım bu? Ben istanbul sandım bir an :)))Biz burdaki fiyatlarla basladik. 1900 ilac. 275 muayene 6375 tup bebek 500 de rahim dondurma parasi verdik . Simdiye kadar. Transfer surecindeki ilaclarin fiyatlari nasil acaba
fiyat hepsinde sabit degilmiDiyarbakır fiyatı di mi canım bu? Ben istanbul sandım bir an :)))
Evet canim taze transfer olacak Allah nasip ederse bende dollenme olmuyordu oldu cok sukur eger cumartesiye kadar yasarlar bi aksilik cikmazsa tranfer olacam Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versinTaze transfer mi olacaksin. Hayırlısı olsun. Cok sevindim senin adina. Insallah ıstediğin sonuci alirsin
Evet diyarbakir fiyati. Sabit degil fiyatlar .fiyat hepsinde sabit degilmi
Amon hadi hayirlisi insallahhhhh. Guzel haberleer gelsin bizeEvet canim taze transfer olacak Allah nasip ederse bende dollenme olmuyordu oldu cok sukur eger cumartesiye kadar yasarlar bi aksilik cikmazsa tranfer olacam Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin
Yaşar yaşar içini rahat tut sen, hadi bakalım hayırlı haber bekliyorum sendenEvet canim taze transfer olacak Allah nasip ederse bende dollenme olmuyordu oldu cok sukur eger cumartesiye kadar yasarlar bi aksilik cikmazsa tranfer olacam Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin
Siz nerde yaptiriyosunuz nekadar?Evet diyarbakir fiyati. Sabit degil fiyatlar .
Nerde acabaBiz burdaki fiyatlarla basladik. 1900 ilac. 275 muayene 6375 tup bebek 500 de rahim dondurma parasi verdik . Simdiye kadar. Transfer surecindeki ilaclarin fiyatlari nasil acaba
Transfer sonrasi ilaclari recete ile almıştım sgk karsiliyor yumurta toplama oncesi ilaclar benim 2300 tutmustu gecen ay daha yeni yani canimNerde acaba
Diyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.Transfer sonrasi ilaclari recete ile almıştım sgk karsiliyor yumurta toplama oncesi ilaclar benim 2300 tutmustu gecen ay daha yeni yani canim
Bende diyarbakir bahceci canimDiyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.
Bi oncekini nerde yaptırdınDiyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.
Bize 8bin dediler sizin 6 küsür neden acabaDiyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.
Diyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.
Nasil yani baska eczaneden almak daha mi ucuza geliyor . Biz 2 tane eczaneye sorduk iste hep hasta gönderdikleri icin anlasnali o yuzden indirim yapıyoruz dediler.İstanbulda da hep aynı eczaneye yönlendiriyolar klinikten, diğer eczanelere göre de pahalı, megersem kendi eczaneleriymişdemek her şehirde ayarlamış bi eczane
Nasil basj
Nasil yani baska eczaneden almak daha mi ucuza geliyor . Biz 2 tane eczaneye sorduk iste hep hasta gönderdikleri icin anlasnali o yuzden indirim yapıyoruz dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?