Bahçeci de mi yanlış tedavi gordunuz. Üzüldüm gecmis olsun

10 yumurta 8 dollenme benim icin mucize bahceci umut sabri hoca gercekten isini hakkiyla yapan bir doktor elinden geleni yapiyor gerisi takdiri ilahi insallah cumartesi transfer olabilirim
Taze transfer mi olacaksin. Hayırlısı olsun. Cok sevindim senin adina. Insallah ıstediğin sonuci alirsin

Biz burdaki fiyatlarla basladik. 1900 ilac. 275 muayene 6375 tup bebek 500 de rahim dondurma parasi verdik . Simdiye kadar. Transfer surecindeki ilaclarin fiyatlari nasil acaba
Diyarbakır fiyatı di mi canım bu? Ben istanbul sandım bir an :)))

Taze transfer mi olacaksin. Hayırlısı olsun. Cok sevindim senin adina. Insallah ıstediğin sonuci alirsin
Evet canim taze transfer olacak Allah nasip ederse bende dollenme olmuyordu oldu cok sukur eger cumartesiye kadar yasarlar bi aksilik cikmazsa tranfer olacam Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin

Evet canim taze transfer olacak Allah nasip ederse bende dollenme olmuyordu oldu cok sukur eger cumartesiye kadar yasarlar bi aksilik cikmazsa tranfer olacam Rabbim isteyen herkese hayirli evlatlar versin
Amon hadi hayirlisi insallahhhhh. Guzel haberleer gelsin bize

Yaşar yaşar içini rahat tut sen, hadi bakalım hayırlı haber bekliyorum senden

Transfer sonrasi ilaclari recete ile almıştım sgk karsiliyor yumurta toplama oncesi ilaclar benim 2300 tutmustu gecen ay daha yeni yani canim
Diyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.

Diyarbakır bahçecideyim. Ben de aralik ayinnda aldim 1900. Ama hastaneyle anlasmaliymis. Sen hangi şehir acaba.

İstanbulda da hep aynı eczaneye yönlendiriyolar klinikten, diğer eczanelere göre de pahalı, megersem kendi eczaneleriymiş demek her şehirde ayarlamış bi eczane

Nasil basj
İstanbulda da hep aynı eczaneye yönlendiriyolar klinikten, diğer eczanelere göre de pahalı, megersem kendi eczaneleriymiş demek her şehirde ayarlamış bi eczane
Nasil yani baska eczaneden almak daha mi ucuza geliyor . Biz 2 tane eczaneye sorduk iste hep hasta gönderdikleri icin anlasnali o yuzden indirim yapıyoruz dediler.

Nasil basj

Nasil yani baska eczaneden almak daha mi ucuza geliyor . Biz 2 tane eczaneye sorduk iste hep hasta gönderdikleri icin anlasnali o yuzden indirim yapıyoruz dediler.

Evet, mesela fulya kliniğinin hemen dibindeki eczane gonalf 450mg 300 tl iken bahcecinin gönderdiği eczane 330 tl . Tabi bunu keşfetmem bayaa uzun sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…