Yok est. bilgim çok demeyelim de süreç sana öğretiyor bazı şeyleri diyelim :))
Ngs süreci 15-20 gün sürüyor. Tanesi 350 usd.
Çoğunlukla ngs ye gönderme kararı, doktora ait. Ama tabi hasta olarak siz de talep edebilirsiniz. Tabi maddi olarak extra bi masraf çıkıyor.

35 yaş üstü yasal olarak çift embriyo hakkınız oluyor.
Bahcecide çift embriyoyu doktor uygun görürse koyuyor. Mesela ngs li 2 embriyo koymuyorlarmış.
Ben de ikiz çok istiyordum ama ngs den sadece 1 adet kaldı.

Yok öyle bi şart. Eşli kromozom testi ve kadına pıhtılaşma testi önemli. Genelde tedavi başında pek istemiyolar, düşük ya da negatif bi durum oldugunda bu testleri istiyorlar. Tabi bu da süreci uzatmış oluyor 2-3 ay kadar.

Transferin ne zaman olacak tahmini ne kadar kaldı?

Tamam canım çok teşekkürler bi randevu alıp gideyim o zaman
Bazı doktorlar yapmıyo falan yazmıştı arkadaşlar buraya. İlla düşük ya da tüp bebek başarısızlığı olmalı diyolarmış.
Bizim ilk denemede ngs negatif gelince gidip yaptırmıştık. İstersen öyle bişi uydurabilirsin, tüp bebek başarısız oldu gibi bişi söyleyebilirsin. Onu tam bilemiyorum.
Biz kanuni eğitim araştırma da yaptırmıştık, 3 ayda çıkmıştı

Maşallah. Kanama bazen gebelik boyunca bile olabiliyormuş. İllaki düşük tehlikesi demek değilmiş. Ama yine de inşallah geçer de için rahatlar. Keşke ben de kilo versem. Kiloluyum ben. Midem bulanmasına rağmen yiyorum.

Bende bugün on görüşme yaptım fulya da Müstecep beyle merkez çok güzel benim de 3. Denemem olacak ama siz ne kadar odediniz baya yükselmiş sanırım ocaktan sonra

Bende bugün on görüşme yaptım fulya da Müstecep beyle merkez çok güzel benim de 3. Denemem olacak ama siz ne kadar odediniz baya yükselmiş sanırım ocaktan sonra
Yılbaşı zammı gelecek diyolardı, 2018 de 8.000 tlydi. Nekadar olmuş

Bütün klinikler zam yapmış. Şişli memorial 8.750 olmuş. Tabi orada rahim dinlendirme parası gibi saçma bi ücret almıyolar. Muayene ücreti de tedaviye dahil. Bahceci iyi hoş güzel de çok pahalı gercekten
Evet çok pahalı ben konuşmaya aralık 20si gibi gitmiştim,8000 liraydı ve tahliller vs fiyatlar verildi.Tahlilleri de 2019 fiyatından yaptırdım

Tahlilleri devlette yaptırsaydın keşke
Rahim dinlendirme kaç olmuş
Rahim dinlendirme 1500 lira.Bşy sormak istiyorum,mesela embriyo dondurma yapıldı ve ilk tüp bebek başarısız oldu,2.kez yapılacak ilaç vs kullanmıyoruz dimi tekrar direk transfer yapılıyor?

Rahim dinlendirme 1500 lira.Bşy sormak istiyorum,mesela embriyo dondurma yapıldı ve ilk tüp bebek başarısız oldu,2.kez yapılacak ilaç vs kullanmıyoruz dimi tekrar direk transfer yapılıyor?
12 günlük süreçteki iğneleri yeniden yapmıyoruz. Transfer sürecindeki ilaçlar yeniden kullanılıyor ve sonrası transfer yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…