Yok est. bilgim çok demeyelim de süreç sana öğretiyor bazı şeyleri diyelim :))Sen baya bilgilisin sanırım merak ettiklerimi sorabilir miyim ngs süreci kaç gün sürüyor? Ve biizm tercihimize göre mi o test yapılıyor? Bahçecide 2 embriyor transferi yapılmıyor mu?okuduğuma göre özel bir çok yerde sanırım tercihe göre 2 embriyo transferi yapılıyormuş
Yok öyle bi şart. Eşli kromozom testi ve kadına pıhtılaşma testi önemli. Genelde tedavi başında pek istemiyolar, düşük ya da negatif bi durum oldugunda bu testleri istiyorlar. Tabi bu da süreci uzatmış oluyor 2-3 ay kadar.Çekitirdim canım onuda çektirdim bi sorun çıkmadı şükür herşey sıkıntısız ama neden işte genetik için ne kadar evli okunduğuna bakılmıyor demi genetik testler içinde kan pıhtılaşması var başka ne var acaba
Yok mustafa bey benimkiDoktorunuz kim güvenç hoca mı
Ay hadi ya. Çok geçmiş olsun. Üst üste gelir hep zaten. Yok yok bişi olmaz Allahın izniyle, düşünme senEvet canim. Bu ay dis agrisi bademcik derken cok.da ilac aldim insallah etkilemez .
Transferin ne zaman olacak tahmini ne kadar kaldı?Yok est. bilgim çok demeyelim de süreç sana öğretiyor bazı şeyleri diyelim :))
Ngs süreci 15-20 gün sürüyor. Tanesi 350 usd.
Çoğunlukla ngs ye gönderme kararı, doktora ait. Ama tabi hasta olarak siz de talep edebilirsiniz. Tabi maddi olarak extra bi masraf çıkıyor.
35 yaş üstü yasal olarak çift embriyo hakkınız oluyor.
Bahcecide çift embriyoyu doktor uygun görürse koyuyor. Mesela ngs li 2 embriyo koymuyorlarmış.
Ben de ikiz çok istiyordum ama ngs den sadece 1 adet kaldı.
Tamam canım çok teşekkürler bi randevu alıp gideyim o zamanYok öyle bi şart. Eşli kromozom testi ve kadına pıhtılaşma testi önemli. Genelde tedavi başında pek istemiyolar, düşük ya da negatif bi durum oldugunda bu testleri istiyorlar. Tabi bu da süreci uzatmış oluyor 2-3 ay kadar.
Bazı doktorlar yapmıyo falan yazmıştı arkadaşlar buraya. İlla düşük ya da tüp bebek başarısızlığı olmalı diyolarmış.Tamam canım çok teşekkürler bi randevu alıp gideyim o zaman
Şubat ortası gibi tahminen. Ocak sonu adetle ilaçlara başlıcam kısmetseTransferin ne zaman olacak tahmini ne kadar kaldı?
Benimde bir aksilik olmazsa ocak 22 filan ilaçlara başlaycağımŞubat ortası gibi tahminen. Ocak sonu adetle ilaçlara başlıcam kısmetse
Maşallah. Kanama bazen gebelik boyunca bile olabiliyormuş. İllaki düşük tehlikesi demek değilmiş. Ama yine de inşallah geçer de için rahatlar. Keşke ben de kilo versem. Kiloluyum ben. Midem bulanmasına rağmen yiyorum.Benim gecen pztsi kontrolum vardi. Bebek gelisimi iyi dedi ama kanama alani duruyor kahve akinti devam ediyo. Ekstra gobekten igneler oluyorum hapdan haric.alalhima emanet.benim mide bulantisi degil.ama ic gcmesi vardi 5 kilo verdim hatta hicbisi yiyemiyordum sali gunu hepsi birden gecti biraz bisiler yiyorum mide bulantim.hic yok masallah
Yılbaşı zammı gelecek diyolardı, 2018 de 8.000 tlydi. Nekadar olmuşBende bugün on görüşme yaptım fulya da Müstecep beyle merkez çok güzel benim de 3. Denemem olacak ama siz ne kadar odediniz baya yükselmiş sanırım ocaktan sonra
9000Yılbaşı zammı gelecek diyolardı, 2018 de 8.000 tlydi. Nekadar olmuş
Bütün klinikler zam yapmış. Şişli memorial 8.750 olmuş. Tabi orada rahim dinlendirme parası gibi saçma bi ücret almıyolar. Muayene ücreti de tedaviye dahil. Bahceci iyi hoş güzel de çok pahalı gercekten
Evet çok pahalı ben konuşmaya aralık 20si gibi gitmiştim,8000 liraydı ve tahliller vs fiyatlar verildi.Tahlilleri de 2019 fiyatından yaptırdımBütün klinikler zam yapmış. Şişli memorial 8.750 olmuş. Tabi orada rahim dinlendirme parası gibi saçma bi ücret almıyolar. Muayene ücreti de tedaviye dahil. Bahceci iyi hoş güzel de çok pahalı gercekten
Tahlilleri devlette yaptırsaydın keşkeEvet çok pahalı ben konuşmaya aralık 20si gibi gitmiştim,8000 liraydı ve tahliller vs fiyatlar verildi.Tahlilleri de 2019 fiyatından yaptırdım
Rahim dinlendirme 1500 lira.Bşy sormak istiyorum,mesela embriyo dondurma yapıldı ve ilk tüp bebek başarısız oldu,2.kez yapılacak ilaç vs kullanmıyoruz dimi tekrar direk transfer yapılıyor?Tahlilleri devlette yaptırsaydın keşke
Rahim dinlendirme kaç olmuş
12 günlük süreçteki iğneleri yeniden yapmıyoruz. Transfer sürecindeki ilaçlar yeniden kullanılıyor ve sonrası transfer yapılıyorRahim dinlendirme 1500 lira.Bşy sormak istiyorum,mesela embriyo dondurma yapıldı ve ilk tüp bebek başarısız oldu,2.kez yapılacak ilaç vs kullanmıyoruz dimi tekrar direk transfer yapılıyor?
Yılbaşı zammı gelecek diyolardı, 2018 de 8.000 tlydi. Nekadar olmuş[/QUO canım gerçekten baya pahalı 9000 bin tuo bebek 1500 rahim dinlendirme dondurma 1900 tekrar dondurulmus transfer 4500 çok pahalı baya ya
Canım gerçekten baya pahalı 9000 bin tuo bebek 1500 rahim dinlendirme dondurma 1900 tekrar dondurulmus transfer 4500 çok pahalı baya ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?