Rahim filmini çektireli 1 sene oldurahim filmini çektirdikten 2-3 ay sonra normal yolla hamile kalan çok kişi var burada. hsg yi ne zaman çektirdiniz? 1-2 ay ovulasyon testiyle normal yolla da deneyebilirsiniz. nacizane tavsiyem :) ben hsg den sonra denedim olmadı gerçi, bizim de sebepsiz ivf
genelde adetle atılıyor o kalıntılar, o konuda endişeniz olmasın
Bende yakın diye umut tüp bebeği düşünmüştüm ama kader beni fulyaya sürükledi,iyi ki fulya olmuş diyorum.şöyle bşy yaşadım spermiyogram testini evimize yakın diye özel bir hastanede yaptırdık ve diğer testlerle cem beye gittik ,sebepsiz infertilite acele etmeyin dedi.biz de önemsemedik olur diye ve bir vesile ile güvenç beye gittik 1 yıl sonra.Ben bu tahlillere bakarak size sebepsiz diyemem çünkü bu spermiyogram testi hiç sağlıklı bir test değil dedi.ve tekrar yaptırmamızı söyledi,hatta cem bunu nasıl göremedi? Dedi.Yani en iyisine bile gitsek olacağı yoksa bir yerde aksilik çıkıp ya da birilerinin gözünden bşsyler kaçıp olmuyor ne yazık ki...bende sekiz aylık evliyim arkadaşlar ama bahçecideki bütün doktorları takip ediyorum instagramdan benim ikinci evliliğim şuan klomenle deniyoruz gebelik olması için bir sene dolunca direk tüp bebek denemek istiyorum sebepsiz dedi doktorum banada eşimde ve bende sorun yok tabi genetik testleri yaptırmadım hangi aşamada yaptırmam gerekir bilmiyorum bende gidersem eğer cem çelik e gitmeye düşünüyorum bahçeci umutta sanırım orası bana daha yakın cem beyi önerirmisiniz nasıldır
Genetik testleri ve pıhtılaşmayı tedavi öncesi yaptırmanızı tavsiye ederim. 3 ayda çıkıyor sonuç. Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor.
Ben Fulya hastasıyım ama Cem Çelik i hastaları çok seviyor, burada başlık falan açmışlardı. Doktorların hepsi iyidir, bikaçıyla görüşüp içinize sinen drla devam etmenizi tavsiye ederim.
Bi de hsg çektitip doğal gebe kalanları araştırın. Belki siz de normal yolla gebe kalabilirsiniz
Bol şans :))[/QUOTE
Tedavi sürecinde misiniz sizdeGenetik testleri ve pıhtılaşmayı tedavi öncesi yaptırmanızı tavsiye ederim. 3 ayda çıkıyor sonuç. Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor.
Ben Fulya hastasıyım ama Cem Çelik i hastaları çok seviyor, burada başlık falan açmışlardı. Doktorların hepsi iyidir, bikaçıyla görüşüp içinize sinen drla devam etmenizi tavsiye ederim.
Bi de hsg çektitip doğal gebe kalanları araştırın. Belki siz de normal yolla gebe kalabilirsiniz
Bol şans :))
Tam 1 senedir tedavideyim. Sebepsiz ivf. 3 defa yumurta toplandı, toplamda 7 adet 5.gün embriyosu ngs ye gitti, sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. İlk adetle transfer sürecim başlıcak Allah kısmet ederse. Yaşım 36Tedavi sürecinde misiniz sizde
İnşallah pozitif olur herşey 3 defa yumurta toplandı derken 3 defa tüp mü denedin,yumurta dondurtmadın mı?Tam 1 senedir tedavideyim. Sebepsiz ivf. 3 defa yumurta toplandı, toplamda 7 adet 5.gün embriyosu ngs ye gitti, sadece 1 tanesi sağlıklı geldi. İlk adetle transfer sürecim başlıcak Allah kısmet ederse. Yaşım 36
İşte yumurta toplandıktan sonra spermle birleşip embriyo oluşuyor ve 5.güne gidenler transfer ediliyor. Doktor ya da hasta isterse 5.gün embriyosunu ngs/pgt denen genetik test için yurtdışına gönderiyorsunuz. Down sendromu ya da kromozomsal yapıda sıkıntı olup olmadığına bakılıyor.İnşallah pozitif olur herşey 3 defa yumurta toplandı derken 3 defa tüp mü denedin,yumurta dondurtmadın mı?
Sen baya bilgilisin sanırım merak ettiklerimi sorabilir miyim ngs süreci kaç gün sürüyor? Ve biizm tercihimize göre mi o test yapılıyor? Bahçecide 2 embriyor transferi yapılmıyor mu?okuduğuma göre özel bir çok yerde sanırım tercihe göre 2 embriyo transferi yapılıyormuşİşte yumurta toplandıktan sonra spermle birleşip embriyo oluşuyor ve 5.güne gidenler transfer ediliyor. Doktor ya da hasta isterse 5.gün embriyosunu ngs/pgt denen genetik test için yurtdışına gönderiyorsunuz. Down sendromu ya da kromozomsal yapıda sıkıntı olup olmadığına bakılıyor.
Benim 3 opu sonrası 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Her seferinde ngs ye gönderdik. Sadece 1 tanesi sağlıklı geldi, diğerleri transfere uygun gelmedi. Eger onları transfer etseydik düşük ya da kalbi dururdu dedi doktorlar
Doktorunuz kim güvenç hoca mıİşte yumurta toplandıktan sonra spermle birleşip embriyo oluşuyor ve 5.güne gidenler transfer ediliyor. Doktor ya da hasta isterse 5.gün embriyosunu ngs/pgt denen genetik test için yurtdışına gönderiyorsunuz. Down sendromu ya da kromozomsal yapıda sıkıntı olup olmadığına bakılıyor.
Benim 3 opu sonrası 7 tane 5.gün embriyomuz oldu. Her seferinde ngs ye gönderdik. Sadece 1 tanesi sağlıklı geldi, diğerleri transfere uygun gelmedi. Eger onları transfer etseydik düşük ya da kalbi dururdu dedi doktorlar
Çekitirdim canım onuda çektirdim bi sorun çıkmadı şükür herşey sıkıntısız ama neden işte genetik için ne kadar evli okunduğuna bakılmıyor demi genetik testler içinde kan pıhtılaşması var başka ne var acabaGenetik testleri ve pıhtılaşmayı tedavi öncesi yaptırmanızı tavsiye ederim. 3 ayda çıkıyor sonuç. Devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor.
Bol şans :))
Ciddimisiniz peki tekrar yeniledikten sınra testi bi sıkıntı çıktımı sizde sorun neyBende yakın diye umut tüp bebeği düşünmüştüm ama kader beni fulyaya sürükledi,iyi ki fulya olmuş diyorum.şöyle bşy yaşadım spermiyogram testini evimize yakın diye özel bir hastanede yaptırdık ve diğer testlerle cem beye gittik ,sebepsiz infertilite acele etmeyin dedi.biz de önemsemedik olur diye ve bir vesile ile güvenç beye gittik 1 yıl sonra.Ben bu tahlillere bakarak size sebepsiz diyemem çünkü bu spermiyogram testi hiç sağlıklı bir test değil dedi.ve tekrar yaptırmamızı söyledi,hatta cem bunu nasıl göremedi? Dedi.Yani en iyisine bile gitsek olacağı yoksa bir yerde aksilik çıkıp ya da birilerinin gözünden bşsyler kaçıp olmuyor ne yazık ki...
Tekrar spermiyogram yaptırdık sonuçlar iyi çıktı.Geçen hafta yine yakın diye akıllanmadım kan tahlilleri amh vs için umut tüp bebeğe gittimkontrol amaçlı smear yaptırıyım dedim ama danışmada ki kız eşime yazmış smear testini ücretini 2 kere almış,beklerken farkettim.Ben bazen hiç anlayamıyorum,orası en iyi tüp bebek merkezi labı iyi vs ama smear ne demek bilmiyorlar.İnanılır gibi değil smeari kimin yapacağını öğrenmek için 10 yeri arayıp beni 1 saat beklettiler,yaptırmadım.Fulyada yaptırdımCiddimisiniz peki tekrar yeniledikten sınra testi bi sıkıntı çıktımı sizde sorun ney
Üzüldüm gerçekten ya bende bana yakın diye oraya gdrirm diyordum oysakiTekrar spermiyogram yaptırdık sonuçlar iyi çıktı.Geçen hafta yine yakın diye akıllanmadım kan tahlilleri amh vs için umut tüp bebeğe gittimkontrol amaçlı smear yaptırıyım dedim ama danışmada ki kız eşime yazmış smear testini ücretini 2 kere almış,beklerken farkettim.Ben bazen hiç anlayamıyorum,orası en iyi tüp bebek merkezi labı iyi vs ama smear ne demek bilmiyorlar.İnanılır gibi değil smeari kimin yapacağını öğrenmek için 10 yeri arayıp beni 1 saat beklettiler,yaptırmadım.Fulyada yaptırdım
Sebepsiz infertilite çıktıCiddimisiniz peki tekrar yeniledikten sınra testi bi sıkıntı çıktımı sizde sorun ney
Üzüldüm gerçekten ya bende bana yakın diye oraya gdrirm diyordum oysaki[/QUOTE
Bana denk geldi sanırım aksilikler ve belkide ben çok takılıyorum böyle şeylere...
Sizde sorun ne? Belli mi gördüm seninde sebepsizmiş sebepsiz olmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorumÜzüldüm gerçekten ya bende bana yakın diye oraya gdrirm diyordum oysaki
Malesef bende sevinemiyorum sebebi yok çok şükür ama hani bi sorun olsa peşinden giderizSizde sorun ne? Belli mi gördüm seninde sebepsizmiş sebepsiz olmasına üzülsem mi sevinsem mi bilemiyorum
Evet canim. Bu ay dis agrisi bademcik derken cok.da ilac aldim insallah etkilemez .Ooo sen transfer aşamasında mısın? Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz :))
İnşallah burdan bize güzel haberlerini verirsin bizde peşinden gelirizEvet canim. Bu ay dis agrisi bademcik derken cok.da ilac aldim insallah etkilemez .
2 embriyo transfer edilebiliyor mu?Evet canim. Bu ay dis agrisi bademcik derken cok.da ilac aldim insallah etkilemez .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?