merhaba umarım bizde sizin gibi güzel sonuca ulaşırız benim ilk 2 denemem negatif oldu maalesef..

merhaba umarım bizde sizin gibi güzel sonuca ulaşırız benim ilk 2 denemem negatif oldu maalesef..
Bende 3. Denemede kavustum sukur hatta bana 2. denemede cocugunuz olmaz bile dediler suan 3 tanede 5. Gun embiryosu donduruldu beni bekliyor inanmayin kimseye Allah ol der ve iyi drlarda olursa hersey olur benim hamileligim cok zor gecti inanin tup bebek surecleri daha kolaydi 9 ay bos poset bile almadim ama sukur guzel gunlere kavustum insallah sizler sorunsu atlatirsiniz

Amin. Insallah Allah'in izniyle ben de kucagima alirim bebegimi. Su an daha yolun cok basindayiz. Siz epey zorluklar atlatmissiniz ama Allah ol deyince oluyor iste ne guzel simdi bebeginiz yaninizda uyuyor. Benim de sadece dun o pembelik vardi belki de jel tahris etmistir bir daha da tekrarlamadi. Insallah boyle devam eder. Tesekkur ederim boyle moral oluyorsunuz bizlere:)

Var mı Kübra boynukalınla tedavi gören,aslında ben okula gidiyordu orda biriyle tanışmıştım çocuk embiriyologdu mastr yapıyordu benim süreci duymuş arkadaşlarda (altıncı tüp bebeğe başlıyoruz bu arada)memorial hastanesine gidecekken beni yoldan çevirdi bu işin tamamı laboratuvar da biter Avrupa standartlarında tek yer bahçeci dedi beni bahceci laboratuvarının başında ki embiriyolog la tanıştırdı o da bana Kübra hanımı önerdi bakalım bu saatten sonra rabbime emanetiZ

Canım Kübra hocam Ben Mustafa hocada tedavi olduğum sırada Mustafa hoca Kübra hanımla birlikte çalışıyordu çok emeği var bende bebeğimin iki doktor Var derim hep sonra doçent oldu sonuna kadar haklı zaten şimdi hastalarına Tek başıma bakıyor çok başarılıdır kendinisi sizi rahatlatır muayenede emin ellerdesiniz doğru seçim bence canım

Bakalım inşallah sabah görüştük ana farklı bir tedavi uygulayacağım dedi beş başarısız tüp bebek için bir sebebin Yok senin dedi bakalım hayırlısı

Insallah canim kotu dusunmeyin olurmu hersey iyi olacak ♡♡♡

canım çok teşekkür ederim ne güzel moral olmuşsun ...
bende de bir bıkkınlık var doktorumuz genetik testler istedi inş hayırlısı ile olur.

Farklı derken nasıl bi tedavi? Uzun protokol mü yapcak acaba?
Zaten uzun protokol olucak yani uzun protokol dediğiniz yumurta geliştirme toplama dinlendirme öğüt ve transfer değil mi,sadece gonal f kullanırkende ilaç kullandıracak sanırım Cumartesi öğreneceğiz farklı ilaçlar heralde çünkü senle farklı bir süreç deneyeceğiz dedi

Klasik yönteme kısa protokol diyorlar. Adetin 3.günü başlayıp 12-13 günde ilaç kullanımı bitiyor ve yumurta toplanıyor.
Uzun protokol ise adetten 10 gün önce başlıyor, toplamda 20-22 gün ilaç kullanmış oluyorsunuz.

Benim de sebepsiz ivf oldugu için merak ettim cumartesi yine yaz bize

Anladım o saman bizim kısa protokol benim de sebepsiz infertilite ama ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum bir şey elbetteki var bulamıyorlar.kaç yaşındasınız

Anladım o saman bizim kısa protokol benim de sebepsiz infertilite ama ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum bir şey elbetteki var bulamıyorlar.kaç yaşındasınız
Bence de sebepsiz diye bişi olmaz, sebebi henüz bulunamayan diyelim :)
Yaş 36. 2 defa denedik bahcecide. İlk deneme ngs den negatif geldi, 2.deneme embriyolar 5.güne ulaşmadı
Eşime zorla dna hasar testi bile yaptırdım, sorun yok.

merhaba benim de aynı şekilde bahçecide 2 deneme ve negatif oldu ...şimdi bizden bazı testler istendi.kromozom ve pıhtılaşma testleri ..

Ben hiç bahcecide denemedim ilk defa deneyeceğim bizim genetikler eşimin genetikleri DNA hasar testleri her şey ama her şey çok temiz ama nasip olmadı,olmayınca olmuyor bu da benim sınavım bu sefer rabbimin izniyle mutlu sona ulaşacağız

Kasımın ilk haftası adet dönemi. İncir, arı sütü bal polen karışımı ve decavit dışında bişi kullanmıyorum. Yürüyüş yapıyorum hergün. Daha ne yapayım yani :))))
az kaldı canım hadi tüm gelişmelerden haberdar et ben senden once basvurdum ama sen benden once başlıcan

Sadece doktor omega vermişti onu kullandım birde tiroid ilacına başladık. Bugün haber geldi 12 yumurtaya işlem uygulanmıştı, 11 i çok güzel döllenmiş. 11 ini de dondurmuşlar, transferi bekliycez
maşşallah

Farklı derken nasıl bi tedavi? Uzun protokol mü yapcak acaba?
bende Merak ettim mustafa bahceci bana emriolarını görmeden nasıl bir tedavi uygulayacağım hakkında yorum yapmam dedi 5. güne gelecekmi once ona bakalım dedi emriolarda bende ocak ayında başlıcam insallah 2019 annesi olurum sağlıklı hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…