- 15 Ekim 2017
- 151
- 271
- 23
merhaba umarım bizde sizin gibi güzel sonuca ulaşırız benim ilk 2 denemem negatif oldu maalesef..Ben tup bebek annesiyim 10. Haftaya kadar hep kahverengi leke geldi normal ama kendini yorma hic korkma ben cok sey yasadim parca parca kananmam oldu bacaklarimdan kan akiyordu dusuk riski erken dogum riski derken oglum suan 3 aylik oldu ve uyuyor sukur Allaha :) umarim sizlerde kucaginiza hayirla alirsiniz
Bende 3. Denemede kavustum sukur hatta bana 2. denemede cocugunuz olmaz bile dediler suan 3 tanede 5. Gun embiryosu donduruldu beni bekliyor inanmayin kimseye Allah ol der ve iyi drlarda olursa hersey olur benim hamileligim cok zor gecti inanin tup bebek surecleri daha kolaydi 9 ay bos poset bile almadim ama sukur guzel gunlere kavustum insallah sizler sorunsu atlatirsinizmerhaba umarım bizde sizin gibi güzel sonuca ulaşırız benim ilk 2 denemem negatif oldu maalesef..
Amin. Insallah Allah'in izniyle ben de kucagima alirim bebegimi. Su an daha yolun cok basindayiz. Siz epey zorluklar atlatmissiniz ama Allah ol deyince oluyor iste ne guzel simdi bebeginiz yaninizda uyuyor. Benim de sadece dun o pembelik vardi belki de jel tahris etmistir bir daha da tekrarlamadi. Insallah boyle devam eder. Tesekkur ederim boyle moral oluyorsunuz bizlere:)Ben tup bebek annesiyim 10. Haftaya kadar hep kahverengi leke geldi normal ama kendini yorma hic korkma ben cok sey yasadim parca parca kananmam oldu bacaklarimdan kan akiyordu dusuk riski erken dogum riski derken oglum suan 3 aylik oldu ve uyuyor sukur Allaha :) umarim sizlerde kucaginiza hayirla alirsiniz
Kübra boynu kalınla Agustos ayında CD 56 ve Era testi yaptık onunla devam edeceğim Mustafa bey çok yoğun Kübra onun elinde yetişmiş o yüzden Kübra ile devam edeceğimİnşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın hep,
hangi doktora gideceksin?
Bakalım inşallah sabah görüştük ana farklı bir tedavi uygulayacağım dedi beş başarısız tüp bebek için bir sebebin Yok senin dedi bakalım hayırlısıCanım Kübra hocamBen Mustafa hocada tedavi olduğum sırada Mustafa hoca Kübra hanımla birlikte çalışıyordu çok emeği var bende bebeğimin iki doktor Var derim hep sonra doçent oldu sonuna kadar haklı zaten şimdi hastalarına Tek başıma bakıyor çok başarılıdır kendinisi sizi rahatlatır muayenede emin ellerdesiniz doğru seçim bence canım
Insallah canim kotu dusunmeyin olurmu hersey iyi olacak ♡♡♡Amin. Insallah Allah'in izniyle ben de kucagima alirim bebegimi. Su an daha yolun cok basindayiz. Siz epey zorluklar atlatmissiniz ama Allah ol deyince oluyor iste ne guzel simdi bebeginiz yaninizda uyuyor. Benim de sadece dun o pembelik vardi belki de jel tahris etmistir bir daha da tekrarlamadi. Insallah boyle devam eder. Tesekkur ederim boyle moral oluyorsunuz bizlere:)
canım çok teşekkür ederim ne güzel moral olmuşsun ...Bende 3. Denemede kavustum sukur hatta bana 2. denemede cocugunuz olmaz bile dediler suan 3 tanede 5. Gun embiryosu donduruldu beni bekliyor inanmayin kimseye Allah ol der ve iyi drlarda olursa hersey olur benim hamileligim cok zor gecti inanin tup bebek surecleri daha kolaydi 9 ay bos poset bile almadim ama sukur guzel gunlere kavustum insallah sizler sorunsu atlatirsiniz
Farklı derken nasıl bi tedavi? Uzun protokol mü yapcak acaba?Bakalım inşallah sabah görüştük ana farklı bir tedavi uygulayacağım dedi beş başarısız tüp bebek için bir sebebin Yok senin dedi bakalım hayırlısı
Zaten uzun protokol olucak yani uzun protokol dediğiniz yumurta geliştirme toplama dinlendirme öğüt ve transfer değil mi,sadece gonal f kullanırkende ilaç kullandıracak sanırım Cumartesi öğreneceğiz farklı ilaçlar heralde çünkü senle farklı bir süreç deneyeceğiz dediFarklı derken nasıl bi tedavi? Uzun protokol mü yapcak acaba?
Klasik yönteme kısa protokol diyorlar. Adetin 3.günü başlayıp 12-13 günde ilaç kullanımı bitiyor ve yumurta toplanıyor.Zaten uzun protokol olucak yani uzun protokol dediğiniz yumurta geliştirme toplama dinlendirme öğüt ve transfer değil mi,sadece gonal f kullanırkende ilaç kullandıracak sanırım Cumartesi öğreneceğiz farklı ilaçlar heralde çünkü senle farklı bir süreç deneyeceğiz dedi
Anladım o saman bizim kısa protokol benim de sebepsiz infertilite ama ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum bir şey elbetteki var bulamıyorlar.kaç yaşındasınızKlasik yönteme kısa protokol diyorlar. Adetin 3.günü başlayıp 12-13 günde ilaç kullanımı bitiyor ve yumurta toplanıyor.
Uzun protokol ise adetten 10 gün önce başlıyor, toplamda 20-22 gün ilaç kullanmış oluyorsunuz.
Benim de sebepsiz ivf oldugu için merak ettimcumartesi yine yaz bize
Bence de sebepsiz diye bişi olmaz, sebebi henüz bulunamayan diyelim :)Anladım o saman bizim kısa protokol benim de sebepsiz infertilite ama ben sebepsiz olduğuna inanmıyorum bir şey elbetteki var bulamıyorlar.kaç yaşındasınız
merhaba benim de aynı şekilde bahçecide 2 deneme ve negatif oldu ...şimdi bizden bazı testler istendi.kromozom ve pıhtılaşma testleri ..Bence de sebepsiz diye bişi olmaz, sebebi henüz bulunamayan diyelim :)
Yaş 36. 2 defa denedik bahcecide. İlk deneme ngs den negatif geldi, 2.deneme embriyolar 5.güne ulaşmadı
Eşime zorla dna hasar testi bile yaptırdım, sorun yok.
az kaldı canım hadi tüm gelişmelerden haberdar et ben senden once basvurdum ama sen benden once başlıcanKasımın ilk haftası adet dönemi. İncir, arı sütü bal polen karışımı ve decavit dışında bişi kullanmıyorum. Yürüyüş yapıyorum hergün. Daha ne yapayım yani :))))
maşşallahSadece doktor omega vermişti onu kullandım birde tiroid ilacına başladık. Bugün haber geldi 12 yumurtaya işlem uygulanmıştı, 11 i çok güzel döllenmiş. 11 ini de dondurmuşlar, transferi bekliycez
bende Merak ettim mustafa bahceci bana emriolarını görmeden nasıl bir tedavi uygulayacağım hakkında yorum yapmam dedi 5. güne gelecekmi once ona bakalım dedi emriolarda bende ocak ayında başlıcam insallah 2019 annesi olurum sağlıklı hayırlıFarklı derken nasıl bi tedavi? Uzun protokol mü yapcak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?