Olsun canım bize lazım olan kaliteli olup tek olsun sağlıklı evlat olsunBenim amh 0.30 maalesefyaşımda 27 olunca insan harip hissediyorum sadece 2 yumurta olunca burukluk haliyle oluyor ama dediğiniz gbi kalitesi önemli umarım da benim 2 sinde kalitelidir de olur
Uzun zamandır iğne vurmuyordum ilk gün morarttım hala geçmediEvet hemşireme sordum kızarıklık ve yanma normalmiş ilk defa olunca endişe ediyor insan gonalf yi hiç hissetmedim çünkü
Ayyy hadi hayırlısı olsun hakkınızdaCanım şimdi hatırladım ilk vurduğunda merional yaktı ama sonra yakmadı bende 7 gün vuruldum onu bu gece de nasibse çatlatma iğnesi vurucam
Evet orası öyle ama şöyle 2 3 tane de kardeş dondursaydık hiç de fena olmazdıOlsun canım bize lazım olan kaliteli olup tek olsun sağlıklı evlat olsun
Ben ilk defa vurdum hatta kendim cesaret edemedim ablama vurdurdum kontrol ediyorum bi morarma kızarma bişey olmadı ama sanki hareket ederdim hızlı oturup kalkarsam koşarsam falan zararlı olcakmış gibi geliyorUzun zamandır iğne vurmuyordum ilk gün morarttım hala geçmedi
Tekrar kontrole gittiğinde belli olacak canım perşembe gideceksen o gün opu belli olur ben pazartesi opu olacagım ama sürecim uzun olacak Temmuz ayına nasibse transfer olur inşAllahAyyy hadi hayırlısı olsun hakkınızda7 gün müü sadece ben 10 12 gün falan sanıyodum gerçi büyümesine de bağlıdır ama bana söylemedi ne zaman olacağını haftaya perşembe gel dedi o zaman belli olur herhlde diye düşünüyorum :)
Cetrotide bilmiyorum hiç ilk sizde duydum o ne için kullanılıyorCetrotide bana kızarıklık yaptı.
iğneler bende halsizlikte yaptı hep uyuyasım geldi belli saatlerde
Kendim vuruyorum canım ben hamileyken sulandırıcı kullanıyorum o yüzden alışkınımBen ilk defa vurdum hatta kendim cesaret edemedim ablama vurdurdum kontrol ediyorum bi morarma kızarma bişey olmadı ama sanki hareket ederdim hızlı oturup kalkarsam koşarsam falan zararlı olcakmış gibi geliyor
Yumurtalar çatlamasın diye olan iğne canım benim tatile denk geldi ya sonuncuyu bugün öğlen vurdumCetrotide bilmiyorum hiç ilk sizde duydum o ne için kullanılıyor
Evet çok haklısın bende istiyorum kalırsa inşallah canımEvet orası öyle ama şöyle 2 3 tane de kardeş dondursaydık hiç de fena olmazdı
Pcos olduğunda rahim dinlendirme yapıyolarmış ama amh düşüklüğünde yaparlar mı bilmem keşke herşey yolunda gitse de taze transfer yapsa ne güzel olur diyorum ama daha hsg çekilmedimTekrar kontrole gittiğinde belli olacak canım perşembe gideceksen o gün opu belli olur ben pazartesi opu olacagım ama sürecim uzun olacak Temmuz ayına nasibse transfer olur inşAllah
Kalır inşallahEvet çok haklısın bende istiyorum kalırsa inşallah canım
Herkes vuruluyor mu bu iğne işi çok zor yaa keşke hapla olsydıYumurtalar çatlamasın diye olan iğne canım benim tatile denk geldi ya sonuncuyu bugün öğlen vurdum
Evet onu bende kullancam sanırım az bi pıhtılaşma var bende ne diyim çok zor valla hakkımızda hayırlısı rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeklerimizeKendim vuruyorum canım ben hamileyken sulandırıcı kullanıyorum o yüzden alışkınımyok o psikolojik ondan birşey olmaz
Canım ben hsg çekildim ne sorun var bilmiyorum İnan normal gözüküyor herşey bu gittiğimde konuşacağım ne olduğunuPcos olduğunda rahim dinlendirme yapıyolarmış ama amh düşüklüğünde yaparlar mı bilmem keşke herşey yolunda gitse de taze transfer yapsa ne güzel olur diyorum ama daha hsg çekilmedim
Hep iğne canım daha çabuk ve kesin etki veriyor hap hiç duymadımHerkes vuruluyor mu bu iğne işi çok zor yaa keşke hapla olsydı
Hayırlısı canım zor bir süreç amin inşallah Rabbim hepimizin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşAllah haber veririm tabi canımEvet onu bende kullancam sanırım az bi pıhtılaşma var bende ne diyim çok zor valla hakkımızda hayırlısı rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeklerimizepazartesi haber et canım sağlıklı güzel güzel yumurtaların olsun inşallah
Herşey sıkıntı hem maddi hem manevi rahmi dinlendirirken bile para veriyoruz bu çok saçma gelmişti banaCanım ben hsg çekildim ne sorun var bilmiyorum İnan normal gözüküyor herşey bu gittiğimde konuşacağım ne olduğunuBen histereskopi olacagım rahimde 2 polip var bu da tutunmaya çalışan bir engelmiş yaş 38 oluşan bir embriyolar genetiğe gidecek rahim dinlendirme de o arada yapılacak
Hepimizin inşallah ablam çok sağol iyi haberlerini bekliyorumHayırlısı canım zor bir süreç amin inşallah Rabbim hepimizin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşAllah haber veririm tabi canım
Onun mantığını hala anlamadım inanki rahim dinleniyor ama embriyo da donuyor ona da para veriyoruzHerşey sıkıntı hem maddi hem manevi rahmi dinlendirirken bile para veriyoruz bu çok saçma gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?