Benim amh 0.30 maalesef yaşımda 27 olunca insan harip hissediyorum sadece 2 yumurta olunca burukluk haliyle oluyor ama dediğiniz gbi kalitesi önemli umarım da benim 2 sinde kalitelidir de olur
Olsun canım bize lazım olan kaliteli olup tek olsun sağlıklı evlat olsun

Canım şimdi hatırladım ilk vurduğunda merional yaktı ama sonra yakmadı bende 7 gün vuruldum onu bu gece de nasibse çatlatma iğnesi vurucam
Ayyy hadi hayırlısı olsun hakkınızda 7 gün müü sadece ben 10 12 gün falan sanıyodum gerçi büyümesine de bağlıdır ama bana söylemedi ne zaman olacağını haftaya perşembe gel dedi o zaman belli olur herhlde diye düşünüyorum :)

Uzun zamandır iğne vurmuyordum ilk gün morarttım hala geçmedi
Ben ilk defa vurdum hatta kendim cesaret edemedim ablama vurdurdum kontrol ediyorum bi morarma kızarma bişey olmadı ama sanki hareket ederdim hızlı oturup kalkarsam koşarsam falan zararlı olcakmış gibi geliyor

Tekrar kontrole gittiğinde belli olacak canım perşembe gideceksen o gün opu belli olur ben pazartesi opu olacagım ama sürecim uzun olacak Temmuz ayına nasibse transfer olur inşAllah

Ben ilk defa vurdum hatta kendim cesaret edemedim ablama vurdurdum kontrol ediyorum bi morarma kızarma bişey olmadı ama sanki hareket ederdim hızlı oturup kalkarsam koşarsam falan zararlı olcakmış gibi geliyor
Kendim vuruyorum canım ben hamileyken sulandırıcı kullanıyorum o yüzden alışkınım yok o psikolojik ondan birşey olmaz

Tekrar kontrole gittiğinde belli olacak canım perşembe gideceksen o gün opu belli olur ben pazartesi opu olacagım ama sürecim uzun olacak Temmuz ayına nasibse transfer olur inşAllah
Pcos olduğunda rahim dinlendirme yapıyolarmış ama amh düşüklüğünde yaparlar mı bilmem keşke herşey yolunda gitse de taze transfer yapsa ne güzel olur diyorum ama daha hsg çekilmedim

Kendim vuruyorum canım ben hamileyken sulandırıcı kullanıyorum o yüzden alışkınım yok o psikolojik ondan birşey olmaz
Evet onu bende kullancam sanırım az bi pıhtılaşma var bende ne diyim çok zor valla hakkımızda hayırlısı rabbim sağ sağlim kavuştursun bebeklerimize pazartesi haber et canım sağlıklı güzel güzel yumurtaların olsun inşallah

Pcos olduğunda rahim dinlendirme yapıyolarmış ama amh düşüklüğünde yaparlar mı bilmem keşke herşey yolunda gitse de taze transfer yapsa ne güzel olur diyorum ama daha hsg çekilmedim
Canım ben hsg çekildim ne sorun var bilmiyorum İnan normal gözüküyor herşey bu gittiğimde konuşacağım ne olduğunu Ben histereskopi olacagım rahimde 2 polip var bu da tutunmaya çalışan bir engelmiş yaş 38 oluşan bir embriyolar genetiğe gidecek rahim dinlendirme de o arada yapılacak

Hayırlısı canım zor bir süreç amin inşallah Rabbim hepimizin önce göbüşünü sonra kucağını doldursun inşAllah haber veririm tabi canım

Herşey sıkıntı hem maddi hem manevi rahmi dinlendirirken bile para veriyoruz bu çok saçma gelmişti bana

Herşey sıkıntı hem maddi hem manevi rahmi dinlendirirken bile para veriyoruz bu çok saçma gelmişti bana
Onun mantığını hala anlamadım inanki rahim dinleniyor ama embriyo da donuyor ona da para veriyoruz ne olacak böyle bilmem adım atsak para Rabbim nasib etsin de ne yapalım canım sınavımız bu yeter ki gelsin bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…