[QUOTE = "hacer3426, post: 62747600, member: 696904"]
They collected 5. But their quality aren't so good ı guess. Just one of them is fertilized. What about you?
[/ QUOTE]

That's good they didn't told you to freeze all: D
I have PCOS and doctor told me before stimulation freeze all. I'm haven't started with them yet

Pcos is actually good during ivf. Because you have many eggs. Where do you live? Where do you get your ivf treatment?

Dear I had my treatment at Bahçeci, given birth on May '19 :) Are you thinking about having your treatment there as well?

Merhaba ,
remzi beyle tedaviye karar verdiniz mi?
ben de şuan tüp bebek raporu için bekliyorum.
alınca nasipse başlayacağım Remzi Bey le

Merhaba ,
remzi beyle tedaviye karar verdiniz mi?
ben de şuan tüp bebek raporu için bekliyorum.
alınca nasipse başlayacağım Remzi Bey le
Canım bahçeci iyi merkez inşallah ize uğur getirdiği gibi sana da uğur getirir şimdiden hayırlı olsun

Canım bahçeci iyi merkez inşallah ize uğur getirdiği gibi sana da uğur getirir şimdiden hayırlı olsun
Çok saolun.devlet raporu için uğraşıyorum şuan.remzi bey i çok sevdim çok ilgili ve bilgili bir doktor. inşallah güzel olur herşey

Oldum canim sukur bir evladım var mustafa hocam ve kübra hocam sayesinde
Maşallah canım Allah bağışlasın evladını.
ben de arkuat uterus var kalp şeklinde rahim yani.
remzi hoca ameliyata gerek yok tedaviye başlayabiliriz dedi.
şuan raporumu alıp bi an önce başlamak istiyorum

Benim tüp bebek denemem olumsuz oldu daha doğrusu transfer olmadı ve iptal etti dr. 10 gün oldu hala adet olmadım. Ne zaman olunuyor acaba?

merhaba kızlar Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah güncel fiyat listesini bana da atabilirmisiniz raporsuz bir de erkek infertilitesi için hangi doktoru önerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…