Merhaba ben yeniyim de rapor dediğiniz ne oluyorCanım raporlu fıyat bu raporsuz da ıstersen eve gecınce atarim
Rapor dediğiniz ne oluyorTedaviniz hayirli olsun insallah olumlu sonuç olur bizim tedavimiz 15.000 tl yi bulacak raporluyuz
Pcos is actually good during ivf. Because you have many eggs. Where do you live? Where do you get your ivf treatment?[QUOTE = "hacer3426, post: 62747600, member: 696904"]
They collected 5. But their quality aren't so good ı guess. Just one of them is fertilized. What about you?
[/ QUOTE]
That's good they didn't told you to freeze all: D
I have PCOS and doctor told me before stimulation freeze all. I'm haven't started with them yet
Canım rapor sgkli tedavi. Hem tedavi ücretin düşüyor hem ilaçların %80'ini devlet karşılıyor. Çıkartabiliyorsan bak benceNetten okudum
Merhaba ,Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Benimde malesef 4 denemem negativ oldu. Bizde Bahceci Fulya da
Dr. Remzi Abali ya karar verdik. Nasip olursa Pazartesi ön görüsme icin randevumuz var. Remzi Abalida tedavi olanlar varmi aranizda?? Ve 2020 nin fiyat Listesi olan banada gönderebilirmi?
Canım bahçeci iyi merkez inşallah ize uğur getirdiği gibi sana da uğur getirir şimdiden hayırlı olsunMerhaba ,
remzi beyle tedaviye karar verdiniz mi?
ben de şuan tüp bebek raporu için bekliyorum.
alınca nasipse başlayacağım Remzi Bey le
Çok saolun.devlet raporu için uğraşıyorum şuan.remzi bey i çok sevdim çok ilgili ve bilgili bir doktor. inşallah güzel olur herşeyCanım bahçeci iyi merkez inşallah ize uğur getirdiği gibi sana da uğur getirir şimdiden hayırlı olsun
siz tedavi oldunuz mu ?Canım bahçeci iyi merkez inşallah ize uğur getirdiği gibi sana da uğur getirir şimdiden hayırlı olsun
nasipse raporum çıkacak önümüzdeki ay adetime yetişirse başliycam :)canım başla başla hayırlı olur inşallah remzi bey çok başarılı bir doktor
Oldum canim sukur bir evladım var mustafa hocam ve kübra hocam sayesindesiz tedavi oldunuz mu ?
Maşallah canım Allah bağışlasın evladını.Oldum canim sukur bir evladım var mustafa hocam ve kübra hocam sayesinde
Sorunuzu şimdi gördüm kusura bakmayın sanırım internetten araştırıp öğrenmişsinizRapor dediğiniz ne oluyor
Merhaba raporu hangi hastanede çıkarıyorsunuznasipse raporum çıkacak önümüzdeki ay adetime yetişirse başliycam :)
Merhaba Capa tip fakültesinde cikariyorumMerhaba raporu hangi hastanede çıkarıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?