İnşallah. Ama çok üzüldüm sanki anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım
Hayır hayırrr lütfen böyle düşünme rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir sabret biliyorum çoook çok zor ama sabret lütfen çok güzel bir anne olacaksın inşallah

Şimdi aradılar neler yapacağımız hakkında bilgi verdiler. Benimde 2 ay dinlendirme olmuş olacak yani mart adeti ile transfer hazırlığı başlayacak
Canım bu iki ay rahim dinlendirmeye ne kadar para alıyorlar.yukardaki mesajda rahim dinlendirme 7500 falan yazıyor. Iki ay dinlendirmeye 15 bin mi vericez yani

Kızlaar amh sonucun 2.85 çıktı nasıl sizce, doktorum çok iyi dedi çok sevindim ya iyi dimi
Bence çok iyi canım. Doktorun da demiş zaten. 0.30 dan bile hamile kalan gördüm ben burda. Senin yaş kaçtı canım. Ben de olcturcem amh .bugüne kadar hiç baktirmadim.

İnşallah Ama çok üzüldüm kaliteli olması için napmam lazım? Siz neler kullanıyorsunuz?
Üzülme canım Rabbimin kararlaştırdığı bir zaman var demekki. Neler kullandınız diye sormuşsun. Bir arkadaşım tup bebek tedavisi sırasında incir kuru yaptı. Ve inanılmaz bir şekilde fazladan yumurtasi olmuş ve merkezdeki doktor da bunu kabul etmiş.. Ben de aşılama öncesi çörek otu bal tarçın kuru yapmıştım. Ama doğal kestane bali. Bana da doktor sormuştu birşey mi kullandın diye. 4 yumurta olmuştu ama asilama tutmadı orası ayrı. Ama incir kuru ve bal gerçekten yararlı. Bir de mutlaka vitamin kullan.ben de şu an tedaviye karar verene kadar promotil women kullanıyorum. Benim de rezervim az diyorlar.

Bence çok iyi canım. Doktorun da demiş zaten. 0.30 dan bile hamile kalan gördüm ben burda. Senin yaş kaçtı canım. Ben de olcturcem amh .bugüne kadar hiç baktirmadim.
Yaşım 28 benim, ama rahmimde ufak bi polip varmış ya onu almadan tedavi olmuyo bi ay aksicak tedavi, kapalı ameliyat olmam lazım, ona canım sıkıldı şimdi de

Yaşım 28 benim, ama rahmimde ufak bi polip varmış ya onu almadan tedavi olmuyo bi ay aksicak tedavi, kapalı ameliyat olmam lazım, ona canım sıkıldı şimdi de
Hiç canını sıkma bence. En azından sebebini biliyorsun ve bir çözümü var. Benim iş arkadaşımın eşinin de polip vardı. Çapa da bir prof. Farketmiş.polipi aldırdı ve doğal yolla hamile kaldı. Hiç canını sıkma

Saol canım inş. devam etmem gerek yapacak birşey yokben de kuru incir yedim aslında hergün 1-3 tane. Vitamin ne kullansam bilemiyorum promotile bakayım bi.

Benim polipim engel değil canım keşke sorun o olsa da aldırsam geçse, çikolata kistlerim var sorun onlar sanıyorum bakalım inş bi şekilde gebe kalırız da nasıl olduğu sorun değil tabi

canım yok sen yanlış okumuşsun rahim dinlendirme o ücret değil 1500dü benim zamanımda 200-300 falan artmışdır 5 ay da dinlense sadece bir ücret veriyorsun ayın artması ücretini değiştirmiyor

[QUOTE = "hacer3426, post: 62738256, member: 696904"]
I was gonna have. But my eggs didnt fertilized. And it was canceled.
[/ QUOTE]
I'm really sorry : KK42:
how many eggs you had collected?

[QUOTE = "hacer3426, post: 62738256, member: 696904"]
I was gonna have. But my eggs didnt fertilized. And it was canceled.
[/ QUOTE]
I'm really sorry : KK42:
how many eggs you had collected?
They collected 5. But their quality aren’t so good ı guess. Just one of them is fertilized. What about you?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…