- 9 Ocak 2018
- 238
- 195
- 103
- 37
Tüp bebek asamasına geldiğimizde nefes alsak para istediklerinin göstergesi diyelimBanada tamamı ile ücretli oluşu ilginç gelen fakat ödemekle mecbur olduğum ücretti sonuçta biz kendi kendimize dinleniyoruzdinlenme + embriyo dondurma çözme parası falan diyen olmuştu
Hayır hayırrr lütfen böyle düşünmeİnşallah. Ama çok üzüldüm sanki anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım
Bende aynen öyle diyorum eşimeTüp bebek asamasına geldiğimizde nefes alsak para istediklerinin göstergesi diyelim
Canım bu iki ay rahim dinlendirmeye ne kadar para alıyorlar.yukardaki mesajda rahim dinlendirme 7500 falan yazıyor. Iki ay dinlendirmeye 15 bin mi vericez yaniŞimdi aradılar neler yapacağımız hakkında bilgi verdiler. Benimde 2 ay dinlendirme olmuş olacak yani mart adeti ile transfer hazırlığı başlayacak
Bence çok iyi canım. Doktorun da demiş zaten. 0.30 dan bile hamile kalan gördüm ben burda. Senin yaş kaçtı canım. Ben de olcturcem amh .bugüne kadar hiç baktirmadim.Kızlaar amh sonucun 2.85 çıktı nasıl sizce, doktorum çok iyi dedi çok sevindim ya iyi dimi
Üzülme canım Rabbimin kararlaştırdığı bir zaman var demekki. Neler kullandınız diye sormuşsun. Bir arkadaşım tup bebek tedavisi sırasında incir kuru yaptı. Ve inanılmaz bir şekilde fazladan yumurtasi olmuş ve merkezdeki doktor da bunu kabul etmiş.. Ben de aşılama öncesi çörek otu bal tarçın kuru yapmıştım. Ama doğal kestane bali. Bana da doktor sormuştu birşey mi kullandın diye. 4 yumurta olmuştu ama asilama tutmadı orası ayrı. Ama incir kuru ve bal gerçekten yararlı. Bir de mutlaka vitamin kullan.ben de şu an tedaviye karar verene kadar promotil women kullanıyorum. Benim de rezervim az diyorlar.İnşallahAma çok üzüldüm kaliteli olması için napmam lazım? Siz neler kullanıyorsunuz?
Yaşım 28 benim, ama rahmimde ufak bi polip varmış ya onu almadan tedavi olmuyo bi ay aksicak tedavi, kapalı ameliyat olmam lazım, ona canım sıkıldı şimdi deBence çok iyi canım. Doktorun da demiş zaten. 0.30 dan bile hamile kalan gördüm ben burda. Senin yaş kaçtı canım. Ben de olcturcem amh .bugüne kadar hiç baktirmadim.
Hiç canını sıkma bence. En azından sebebini biliyorsun ve bir çözümü var. Benim iş arkadaşımın eşinin de polip vardı. Çapa da bir prof. Farketmiş.polipi aldırdı ve doğal yolla hamile kaldı. Hiç canını sıkmaYaşım 28 benim, ama rahmimde ufak bi polip varmış ya onu almadan tedavi olmuyo bi ay aksicak tedavi, kapalı ameliyat olmam lazım, ona canım sıkıldı şimdi de
Saol canım inş. devam etmem gerek yapacak birşey yokÜzülme canım Rabbimin kararlaştırdığı bir zaman var demekki. Neler kullandınız diye sormuşsun. Bir arkadaşım tup bebek tedavisi sırasında incir kuru yaptı. Ve inanılmaz bir şekilde fazladan yumurtasi olmuş ve merkezdeki doktor da bunu kabul etmiş.. Ben de aşılama öncesi çörek otu bal tarçın kuru yapmıştım. Ama doğal kestane bali. Bana da doktor sormuştu birşey mi kullandın diye. 4 yumurta olmuştu ama asilama tutmadı orası ayrı. Ama incir kuru ve bal gerçekten yararlı. Bir de mutlaka vitamin kullan.ben de şu an tedaviye karar verene kadar promotil women kullanıyorum. Benim de rezervim az diyorlar.
Saol canım inş olurum. İsteyen herkes olsun.Hayır hayırrr lütfen böyle düşünmerabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyor demektir sabret biliyorum çoook çok zor ama sabret lütfen çok güzel bir anne olacaksın inşallah
Benim polipim engel değil canım keşke sorun o olsa da aldırsam geçse, çikolata kistlerim var sorun onlar sanıyorum bakalım inş bi şekilde gebe kalırız da nasıl olduğu sorun değil tabiHiç canını sıkma bence. En azından sebebini biliyorsun ve bir çözümü var. Benim iş arkadaşımın eşinin de polip vardı. Çapa da bir prof. Farketmiş.polipi aldırdı ve doğal yolla hamile kaldı. Hiç canını sıkma
Amiin inşallah.Saol canım inş olurum. İsteyen herkes olsun.
Canım 7500 degil 1750 tl rahim dinlendirme ücreti. 2 yada 1 ay olmuş fark etmiyor aynı ücretCanım bu iki ay rahim dinlendirmeye ne kadar para alıyorlar.yukardaki mesajda rahim dinlendirme 7500 falan yazıyor. Iki ay dinlendirmeye 15 bin mi vericez yani
Teşekkür ederim canımCanım 7500 degil 1750 tl rahim dinlendirme ücreti. 2 yada 1 ay olmuş fark etmiyor aynı ücret
I was gonna have. But my eggs didnt fertilized. And it was cancelled.Hi. Did anyone had a fresh transfer here?
They collected 5. But their quality aren’t so good ı guess. Just one of them is fertilized. What about you?[QUOTE = "hacer3426, post: 62738256, member: 696904"]
I was gonna have. But my eggs didnt fertilized. And it was canceled.
[/ QUOTE]
I'm really sorry : KK42:
how many eggs you had collected?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?