Mehmet resit asoglu mu ? Sorun neydi sizin canım?Mehmet bey dr. Tekrar başlarız dedi o da ilaçları bırak adet olunca ara dedi.
Bu sefer farklı bir tedavi yöntemi uygular olur inşallah. Mehmet bey rezerv azliginda başarılı.Sorun rezervim az
Değeriniz ve yaşınız kaç acabaSorun rezervim az
34 yaşım. 0,37 amh . Yumurtalar kalitesizdi sanırım döllenmediDeğeriniz ve yaşınız kaç acaba
Nasıl bir tedavi uygular ki farklı? , gördüğü folikülleri büyüttü topladı ama benden kaynaklı olumsuz oldu başka açıklama bulamıyorum.Bu sefer farklı bir tedavi yöntemi uygular olur inşallah. Mehmet bey rezerv azliginda başarılı.
Vitamin kullanmadın mi tedavi oncesiNasıl bir tedavi uygular ki farklı? , gördüğü folikülleri büyüttü topladı ama benden kaynaklı olumsuz oldu başka açıklama bulamıyorum.
İnşaallah siz de bir gün kucağınıza sağlıkla alırsınız bebeğinizi34 yaşım. 0,37 amh . Yumurtalar kalitesizdi sanırım döllenmedi
Omepa kullandım sadece. Siz neler kullandınız?Vitamin kullanmadın mi tedavi oncesi
İnşallahİnşaallah siz de bir gün kucağınıza sağlıkla alırsınız bebeğinizi
Ben maxijuno diye toz seklinde bi içecek kullandım 2 ay. Şu an balik yagi verdi sadece, transfere kadar.Omepa kullandım sadece. Siz neler kullandınız?
Siz hangi dr a gidiyordunuz? Bana hiç bişey söylemedi vitamin olarak.Ben maxijuno diye toz seklinde bi içecek kullandım 2 ay. Şu an balik yagi verdi sadece, transfere kadar.
Remzi abalı, fulyadaSiz hangi dr a gidiyordunuz? Bana hiç bişey söylemedi vitamin olarak.
Benim kesin bulacak gibi görünüyor ama dediğin gibi bu kadar bekledik sonuç güzel olsunda beklemeye değer gerçekten.❤Mart sonunu bulur sanırım ikimizindebu kadar bekledik o gunleride görürüz insallah, sonuç guzel olsun yeter ki
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımNeyse artık iptal oldu tedavi
Cem bey bana da vitamin kullanıyor musun diye sormuştu balık yağı ve multivitamin kullanıyorum demiştim tamam onlara devam et demişti sanırım kullanmıyorum deseydim vitamin yazacaktıSiz hangi dr a gidiyordunuz? Bana hiç bişey söylemedi vitamin olarak.
Banada tamamı ile ücretli oluşu ilginç gelen fakat ödemekle mecbur olduğum ücretti sonuçta biz kendi kendimize dinleniyoruzRahim dinlendirme döneminde ne yapılıyor da 1750 gibi bir fiyatı var anlayan var mı
İnşallah. Ama çok üzüldüm sanki anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldımRabbim yüzünü güldürsün inşallah canımbir sonraki tedavinde umarım güzel sonuçlar alırsın hakkında ne hayırlı ise öyle olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?