• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

canım fsh ilaçla düşebiliyor ama 20'nin üzerinde kesinlikle tedaviye alamayız demek bana doğru gelmedi bahçecide öyle demez sanmıyorum çünkü ön hazırlık yaptıkları hastalarda var. sen doktorla ücretsiz görüşme yap bence onlar ne diyecekk bir bakalım
Teşekkür ederim canım..

canım doktora karar verebildin mi bu arada yumurta rezervi düşük olan hastalarda benim doktorum baya başarılı mehmet bey onunla konuşabilirsin durumunu bence
Çok teşekkürler canım. Mehmet beyin soyadı nedir. En kısa zamanda görüşmeye gitmek istiyorum.bu arada 2020 fiyatları ne acaba bahcecide. Rabbim burdaki bütün arkadaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip et.bizlere doğru yolu göster bizlere bir kapı aç ey Rabbim :dua:

Tam üstüne bastınn 😄 Gerçekten moralim yerine geldi en azından 2 deneme şansım olacak az önce aradılar geriden gelen 3 tanesinden 1i gelişmiş 6. Gün olmasına rağmen diğerinden daha kaliteli dedi çok sevindiim🌸
Bu süper bir haber canım çok sevindim.insallah burdan pozitif haberine de sevinicez🤰

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Benimde malesef 4 denemem negativ oldu. Bizde Bahceci Fulya da
Dr. Remzi Abali ya karar verdik. Nasip olursa Pazartesi ön görüsme icin randevumuz var. Remzi Abalida tedavi olanlar varmi aranizda?? Ve 2020 nin fiyat Listesi olan banada gönderebilirmi? :KK66:
Merhaba, benim doktorum da remzi bey. Daha once ki 4 negatif denemeniz nerde oldu? Remzi bey cok iyi bir doktor. Su an rahim dinlendirme asamasindayim ben.

Aa, sen arasaydın keşke. Ikinci gun gitmen lazımdı normalde
Kuzum söyledim ama dosyanız daha önümüze gelmedi dedi asistan kız. O gelmeden çağırmıyorlar galiba. Henüz embriyoların islemleri devam ediyordu dün bitti ama arayan olmadı kesin birdahaki aya kalacak çünkü muayene günüm geçti artık malesef

Kuzum söyledim ama dosyanız daha önümüze gelmedi dedi asistan kız. O gelmeden çağırmıyorlar galiba. Henüz embriyoların islemleri devam ediyordu dün bitti ama arayan olmadı kesin birdahaki aya kalacak çünkü muayene günüm geçti artık malesef
Herkese ilac kullanilmiyormusya belki seninde rahim durumun iyiyse o yuzden aramamıştırlar hemen sen adet olduğunu haber verdin mi?

canım mehmet beyin soyadı asoğlu çok iyi bir doktor özellikle ileri yaş kadınlarda filan çok başarılı kendisi

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Benimde malesef 4 denemem negativ oldu. Bizde Bahceci Fulya da
Dr. Remzi Abali ya karar verdik. Nasip olursa Pazartesi ön görüsme icin randevumuz var. Remzi Abalida tedavi olanlar varmi aranizda?? Ve 2020 nin fiyat Listesi olan banada gönderebilirmi? :KK66:
Canım bende Remzi beyin hastasıyım gercekten iyi bir doktor. İlk denemedi olmadı ama 2.denemede bana haber vericeğine inanıyorum.

Canım raporlu fıyat bu raporsuz da ıstersen eve gecınce atarim

Eklentiler

• Screenshot_20200207_171737.jpg
    Screenshot_20200207_171737.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 80
Herkese ilac kullanilmiyormusya belki seninde rahim durumun iyiyse o yuzden aramamıştırlar hemen sen adet olduğunu haber verdin mi?
Şimdi aradılar neler yapacağımız hakkında bilgi verdiler. Benimde 2 ay dinlendirme olmuş olacak yani mart adeti ile transfer hazırlığı başlayacak

Back