Aa aynı olucaz hemen hemen ne güzel, benim de 15 güne kadar olmam lazim gecikmezseŞimdi aradılar neler yapacağımız hakkında bilgi verdiler. Benimde 2 ay dinlendirme olmuş olacak yani mart adeti ile transfer hazırlığı başlayacak
Benimde eğer normal düzenim bozulmamış olursa ayın 4ünde olmam lazım aramızda 1 2 hafta olacak galiba aşağı yukarıAa aynı olucaz hemen hemen ne güzel, benim de 15 güne kadar olmam lazim gecikmezse
Sana şu an icmen icin vitamin verdi mi, ben içiyorum yeni başladım.Benimde eğer normal düzenim bozulmamış olursa ayın 4ünde olmam lazım aramızda 1 2 hafta olacak galiba aşağı yukarı
Ne verdi vitamin olarak ben zaten tedaviye başlamadan evvel başlamıştım vitaminlere balık yağı ve multivitamin kullanıyordum bana vitaminlere devam edin dediler yeni birşey vermedilerSana şu an icmen icin vitamin verdi mi, ben içiyorum yeni başladım.
Balik yagı ağırlıklı bi vitamin,prognemarin diye. Ondan once baska bir vitamin kullandirdıNe verdi vitamin olarak ben zaten tedaviye başlamadan evvel başlamıştım vitaminlere balık yağı ve multivitamin kullanıyordum bana vitaminlere devam edin dediler yeni birşey vermediler
Hmm anladım canım aşağı yukarı aynı özellikte şeyler kullanıyoruz demekkiBalik yagı ağırlıklı bi vitamin,prognemarin diye. Ondan once baska bir vitamin kullandirdı
Mart sonunu bulur sanırım ikimizindeHmm anladım canım aşağı yukarı aynı özellikte şeyler kullanıyoruz demekkiben şimdi tee nisan başında mı sonuç alacağım yaa
Bende ikinci deneyeceğim inşallah hepimiz pozitif sonuc alırızAynen fiyatlar baya artmış ben de 2. Deneyeceğim inşallah.
Hic bisey yapılmıyorRahim dinlendirme döneminde ne yapılıyor da 1750 gibi bir fiyatı var anlayan var mı
Cok tsk ederim Canim, türkiyede ilk denememiz olacagi icin hicbir deneyimimz York. Insallah hepimiz icin hayirli olur, bebischlerimizi kucagimiza allaying nasip Eder Allahim
Merhaba Canim Cook tsk ederim, ilk denemede olmamasina Cok üzüldüm, insallah ikince olacak, umudumuzu hicbirzaman kaybedmeyelimCanım bende Remzi beyin hastasıyım gercekten iyi bir doktor. İlk denemedi olmadı ama 2.denemede bana haber vericeğine inanıyorum.
Merhaba Canim 4 denememde almanyada oldu, yurtdisindan geldigimiz icin türkiyede hicbir bilgimiz yok malesef.Merhaba, benim doktorum da remzi bey. Daha once ki 4 negatif denemeniz nerde oldu? Remzi bey cok iyi bir doktor. Su an rahim dinlendirme asamasindayim ben.
Fiyat şu ana kadar 11 bin verdim raporluyum. 20 gün sonra da dondurma ucreti vericem o da 2.200 sanırım ,doktorum remzi bey cok iyi, calisanlar ve klinikte ayni sekilde. Insallah sonucum pozitif olursa daha iyi umut olurum sana da. Ama remzi beyle görüşebilirsin öneririm yani.Merhaba Canim 4 denememde almanyada oldu, yurtdisindan geldigimiz icin türkiyede hicbir bilgimiz yok malesef.
Rabin dinlendirmayi cok duydum, insallah en kisa zamanda positiv haberini aliriz senden. Fiyat konusunda yada klinikle ilgili bilgi verebilirmisiniz, nasillar.
Doktorun kimdi, üzülme vardir bi hayir. Yeniden başlarsınNeyse artık iptal oldu tedavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?