- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Hayır hâlâ bekliyorumUykusuz Koala canim aradilar mı
Tedaviniz hayirli olsun insallah olumlu sonuç olur bizim tedavimiz 15.000 tl yi bulacak raporluyuzBiz dün itibari ile ön görüşmeyi yaptık bahçeci zeki akkumla, inşallah güzel ilerler hrrşey, ücreti konuşmadık 6 gün sonra tekrar gideceğim diye ama aşağı yukarı 20 civarı zannediyorum bilgisi olan yazabilir mi acaba
Bizim raporumuz yok daha doğrusu diyarbakırın anlaşması yokTedaviniz hayirli olsun insallah olumlu sonuç olur bizim tedavimiz 15.000 tl yi bulacak raporluyuz
Ne söylesem yalan olur şuan sadece tedavi için 11.600 tl ödedik Allah nasip ederde transfer olabilirsem daha onların ilaçları var alınacak. Ayrıca aylardır kullandığımız vitaminler var onları hesaba katınca bizim masraf 15.000 tl yapıyor demem o ki evdeki hesap çarşıya hiiç uymadı bizdeBizim raporumuz yok daha doğrusu diyarbakırın anlaşması yokçok mu tutarki
Hımm eşim de ondan 30 bini gözden çıkardı da ben o kadar olmaz demiştim neyse bakalım olumlu olsun da rabbim karşılığını versin de giden para olsunNe söylesem yalan olur şuan sadece tedavi için 11.600 tl ödedik Allah nasip ederde transfer olabilirsem daha onların ilaçları var alınacak. Ayrıca aylardır kullandığımız vitaminler var onları hesaba katınca bizim masraf 15.000 tl yapıyor demem o ki evdeki hesap çarşıya hiiç uymadı bizde
Yanı epey bir bütçe ayırmak gerekiyor. Tabiki yeterki pozitif olsun para gözümüze gelmez.Hımm eşim de ondan 30 bini gözden çıkardı da ben o kadar olmaz demiştim neyse bakalım olumlu olsun da rabbim karşılığını versin de giden para olsun
Aynen öyle inşallah olurYanı epey bir bütçe ayırmak gerekiyor. Tabiki yeterki pozitif olsun para gözümüze gelmez.
Ya aramadılar mi hâlâHayır hâlâ bekliyorum
CAnm bende raporsuz oldum 20 yi buldu arti ucretlerle birlkte embriyo dondurma rahim dinlendrme filan hatta bende 2020 fiyatlari var sana atayim ozeldenBizim raporumuz yok daha doğrusu diyarbakırın anlaşması yokçok mu tutarki
Canm 5. Gun senin gibi bekledm bekledm aramadilar en sonunda ben aradm geri donus yaptilar 5. Gun erken aradigimiz gibi aramiyoruz ogleden sonra ariyoruz dedi bekle biraz daha.Hayır hâlâ bekliyorum
Bende 2 3 kez aradım gündüz. Saat 3te aradılar 1 tane dondurmuslar sadeceCanm 5. Gun senin gibi bekledm bekledm aramadilar en sonunda ben aradm geri donus yaptilar 5. Gun erken aradigimiz gibi aramiyoruz ogleden sonra ariyoruz dedi bekle biraz daha.
1 tane dondurmuslarYa aramadılar mi hâlâ
Üzülme sakin, 5. gun dimi1 tane dondurmuslar
Neden bir tane canım 5.güne bir tane mi gitmişBende 2 3 kez aradım gündüz. Saat 3te aradılar 1 tane dondurmuslar sadecebuna da şükür hiç olmayadabilirdi
Sizinle daha önce yazısmamız olmustu burda bende sizin sürecinizi takip ediyordum 3. Günde 10 emriyodan sadece 1 tanesi mi 5. Güne gelmiş size bu konuda ne dediler üzülmeyin bize bir adet emrbriyo yeterli1 tane dondurmuslar
Olsun canım ya hiç olmayabilirdi yine bir transfer şansın var. İnşallah onda da tutar Allah’ın izniyle.1 tane dondurmuslar
Üzülme canim, 1 tane yetiyor,sende biliyorsun . Ya hic olmasaydi,oyle düşün. Tutacak insallah,guzel düşünelim1 tane dondurmuslar
Neden bir tane canım 5.güne bir tane mi gitmiş
Sizinle daha önce yazısmamız olmustu burda bende sizin sürecinizi takip ediyordum 3. Günde 10 emriyodan sadece 1 tanesi mi 5. Güne gelmiş size bu konuda ne dediler üzülmeyin bize bir adet emrbriyo yeterli
Olsun canım ya hiç olmayabilirdi yine bir transfer şansın var. İnşallah onda da tutar Allah’ın izniyle.
Üzülme canim, 1 tane yetiyor,sende biliyorsun . Ya hic olmasaydi,oyle düşün. Tutacak insallah,guzel düşünelim
Şöyle toplu bir cevap vereyim arkadaşlar aradılar ve 10 embriyodan 1 tanesinin gebelik vad ettiğini istenilen aşamaya geldiğini söylediler geride kalan embriyolardan sadece 3 tanesinde hâlâ canlılık gözleniyor yarına kadar onları da takip edip haber vereceğiz dediler ama onlardan çok umutlu değiller galiba. Ne yazıkki kısmet böyleymiş ben 5 tane kalır diye düşünüyordum çünkü bölünme sayısı fena değildi ama geri kalan 5i yavaş bölünüyordu 1 tane kalmasını gerçekten beklemiyordum gündüz çok moralim bozuldu çok üzüldüm ama sonra şükür ettim ya hiç olmasaydı diye rabbim istesin yeterki 1 yavrucak sımsıkı tutanacak inşallah bana. İyi düşünmeye çalışıyorum inşallah bundan sonrası güzel olur.Dondurduklarına göre kalitelidir içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?