Uykusuz Koala kuzum süper haber olsun hiç canını sıkma sana bitanesi yetecek yumoşların inşallah bol sağlıkla gelir kuzum çok sevindim bu arada benim doktorumda çok özellikle 5 ci gün embriyosu istedi .. galiba sayılar vs aynı diye düşünüyorum.. çünki oda üstünde durmuştu bakalım belki banada opudan ertesi ay transfer olmayı derse süper olur bende sorucam mutlaka

Arkadaşlar merhaba beni de araniza kabul edermisiniz . Ben de bahcecide tedaviye başlamak istiyorum.2018 de gitmiştim ama opu olamadan tedavim iptal olmuştu. Remzi beye gitmiştim. Yumurtalar düzensiz çatlamış.sonra apar topar asilama yaptılar o gün. Biz de kızdık bir daha gitmedik.sonra 2019 da doğal yolla ikizlere hamile kaldım ama onlarida kalp atışı olmadığı için kaybettim. Ben hamile kalıyorum ama düşük yapıyorum. Iki düşüğüm var. Şişli Memorial on görüşmeye gittim cumartesi günü ama hiç içime sinmedi orası.
Bahcecide bana onerebileceginiz doktor varmı ilgili olsun.bir de benim gibi düşükleri olan varmı aranizda.Rabbim hepinizin tedavisini hayırlı kılsın. Inşallah tez vakitte evlatlariniza kavuşursunuz.. bir de son bir soru fsh çok önemlimi tedavi oncesi bahcecide. Çünkü memorial fsh yüksekse tedaviye bile başlamıyor. Ama ben zaten yüksek fsh rağmen iki defa doğal hamile kaldım.

Tabiki kuzum canımı sıkan tek nokta ya geriye hiç kalmazsa ? Bu düşünce mahvediyor. İnşallah çarşamba günü güzel haber verebilirim. Doktorlarımız ne yapacağını bilir 5. Gün istiyorsa bekleyeceğiz bakalım Rahim dinlendirmeyi gerek görürse kendisi öneriyor başta benim için şimdilik gerek olmadığını ilerleyen zamanda ne olacağının belli olacağını söylemişti ve rahim dinlendirme istemişti. Belki senden de isterler

canım tabiki aramıza hoşgeldin inşallah yeni tedavinde güzel sonuçlar alırsın hangi merkezi düşünüyorsun bilmiyorum ama ben doktorum sabri beyden memnun kaldın tavsiye ederim

Merhaba kızlar opudan sonra diyelim 10 yumurta döllendi ve 3. Günde 5 tane kaldı.şöyle olabiliyor mu birimi 3. Günde transfer edip diğerlerini 5. Güne kadar bekletilebilir mi?

Merhaba kızlar opudan sonra diyelim 10 yumurta döllendi ve 3. Günde 5 tane kaldı.şöyle olabiliyor mu birimi 3. Günde transfer edip diğerlerini 5. Güne kadar bekletilebilir mi?
O şekilde yapan doktorlar var galiba. Fakat bu embriyonun durumuna doktorun tedaviyi yürütme sürecine göre tamamen değişir fakat 3. Güne çok azalacağını sanmıyorum bana 3. Güne 2 3 tane azalmasını nadiren bekleriz demişlerdi benim 10 döllendi 10u da 3. Günde

Anladım canım teşekkürler. İnş 5. Güne de 10 tanesi gelir.

Bende zayıflıktan dolayı ohss olabilir dedi kuzum ve ilaçları vucüdündan atmanı istiyorum rahim dinlendirme kesin yapıcam dedi ama ay süre söylemedi ..takma güzelim kafana stres yapma lütfen .. allah yazdıysa ne olursa olsun yavrularımız bulucak bizi o değilde bundan bir ay önce yazmıştım hatırlıyomusun böyle böyle bunları düşünücez tatlı telaşlara giricez diye bak yanılmamışım sen içini ferah tut şurda 2 günün kaldı gelir inşallah 5 ci hüne aslan gibii savaşcı olsun anneleri çok tatlı telaşlarla bazen duygusal bazen stresli onları bekliyor Yumoşların seni üzmüyycek bence sakin ol kuzum

Ben bu mesaja neden bu kadar duygulandım Gerçekten tedaviye aylar sayarken şimdi tedaviyi yarılamış durumdayım inşallah çok güzel olur sonuda. Bi telaş içine girdim ama tatlı mı korku dolu mu bilemedim çoğu zaman endişeli olduğu kesin Stres yapmamaya çalışsamda yapıyorum elimde değil ki. İnşallah dediğin gibi olur savaşıp sapasağlam sağlıklı embriyolar olsun darısı da senin başına olsun inşallaahh Bu arada banada ilaçlara genç olduğun için vücudun çok tepki verecek hem ilaçları vücudundan atmak için hemde başarı şansını arttirmak icin dinlendirecegim dedi. Transfer sürecini görebilirsek inşallah bir aksilik olmazsa 1 hafta sonra falan regl olursam hazırlıklara başlarız dur bakalim daha mart gelecek senin telaslarin baslayacak gorecegim stres nasıl yapılıyor

Kuzum benim Duygulanma moral en yüksek seviyede olsun ben sana destek vermek amaçlı yazıyorum ahh mart bi gelsee 4 gözle bekliyorz mart ayını inan Bende senin gibi bi yolu yarılasam rabbim banada 5 ci güne giden sağlıklı yumoşlar verse de annesine ilk seferde kuzum sımsıkı tutunsa daha ne isterimki Bugün doktordaydım çok gergin kasların dedi fiziktedavi yazdı diyorki neyi stres yaptın bu kadar ? Yaşında genç ama kaslar kaskatı olmuş dedi 8 seans yapıcaz diyorumki stres yapmıyorum aslında birşeyi uykuda kendimi sıkıyormuşum . Ondan böyle olmuşum son zamanlarda başım felanda çok ağrıyodu zaten hepsi bundanmış düşün ben şuan gerginim sıkıntılıyım kabullendim kabullenmesinede demekki kafamda uyurken hala kasılıyorumki bu duruma getirmişim kaslarımı .. o yüzden kuzucum tedavi başladığında yerimde duramam hop oturur hop kalkarım inan Rabbim güzel sonlar nasip etsinde herşeye rağzıyım ondan gelen ..bizim bebeklerimiz değerli bebekler Zor ama çok beklenilen bebekler ohh mis kokularıyla gelirler inşallahhh

Amin aminn Ah canım benim doktor içimizdeki fırtınaları bilse o kasların kaskati olmasına şaşırmazdı geçmiş olsun çok. Gün İçinde yaşadığımız stres bazı zamanlarda azaldığını düşünsek bile bilinç altımızda hep var bu sebepten böyle sıkıntılar doğuyor malesefki. İnanıyorum önümüzde çok güzel günler olacak biraz meşakkatli yollardan kavuşacağız bebeğimize ama kavuşacağız inşallah Bak marta aylar vardı seninle konuşuyorduk şimdi önümüzdeki ay mart hiçbirşey kalmadı geldi çattı nerdeyse o zaman. Tedaviye başlayınca tıkır tıkır ilerlesin inşallah sürecin, bebeğin sımsıkı tutunsun

Canım hayırlı olsun ben mustafa bahcevi hastasiyim o yüzden iki doktor birden onerecegim sana:) muatafa hocamı zaten anlatmayayim çok başarılı bir hekim kendisi aynı zamanda prof. O zaman kübra hocamla birlikte bakıyordu hastalarına şimdi kübra hocam klinikte tek hasta alıyor doçent oldu oda dünya tatlısıdır ikisini de tercih edebilirsin

hoşgelmişsin canım aramıza P Pinkgarden kadın doktor tercihin olursa canım ben kesinlikle kendi doktorum ebru öztürkü öneririm. çok ilgili her adımda yanında olan birisi çok rahat edersin

hoşgelmişsin canım aramıza P Pinkgarden kadın doktor tercihin olursa canım ben kesinlikle kendi doktorum ebru öztürkü öneririm. çok ilgili her adımda yanında olan birisi çok rahat edersin
Teşekkür ederim canım.birsey merak ediyorum bazı merkezler fsh 20 nin üzerindeyse tedaviye başlamıyormuş. Benim yüksek ve yumurta rezervin düşük. Bahcecide de öyle birşey varmı.fsh önemlimi. Başka bir merkezle görüştüm fsh ilaçla düşürmez dedi. Sonra tedavi dedi. Ama ben yüksek fsh rağmen 2019 da çift yumurta ikizlerine doğal hamile kaldım. Benim sorunum hamile kalıyorum ama kalbi duruyor. Bu sorunu olan varmı benim gibi. Bana ne önerirsiniz.bahcecide tekrarlayan düşük için birşey yapabiliyorlardı. Rabbim herkese tez vakitte evlat nasip etsin inşallah.

canım fsh ilaçla düşebiliyor ama 20'nin üzerinde kesinlikle tedaviye alamayız demek bana doğru gelmedi bahçecide öyle demez sanmıyorum çünkü ön hazırlık yaptıkları hastalarda var. sen doktorla ücretsiz görüşme yap bence onlar ne diyecekk bir bakalım

canım doktora karar verebildin mi bu arada yumurta rezervi düşük olan hastalarda benim doktorum baya başarılı mehmet bey onunla konuşabilirsin durumunu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…