Ya orasi oyle canm bir tek embriyo yeter sana iyi düşün ❤

Gebelık vaad ediyorsa umudunu kaybetme seninle hemen hemen aynı durumu yasadık ama benim geriye kalan emriyom yavas gelişiyordu ve gebelık pek de vaad etmıyordu ve olmadıda ama şükret canım kaliteli bir adette olsa embriyon var ve hayırlısı ile pozitif sonucu göreceksin inşallah

Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah gerçekten şükür ediyorum 1 tanede olsa var çok şükür. Belki bir mucize olur ve o geriden gelen 3 embriyodan biri gelişir çok umutlu değilim ama yinede yarını bekliyorum haber için..

Benimde 1 tanesi geriden gelmişti, 6. Gün dondurdular onu da. Senin de öyle olur belki canım

pembeumutlar yazdiklarinizi okudum biraz hic moralini bozma. bahceci hastasiyim benim de 1 embriyom kaldi 5.gune donduruldu iki ay rahim dinlendirme uygulandi ve cok sukur oldu o da. onemli olan sayi degil kalite bence. gebelik olusturacak sekilde denmisti banada. o yuzden hic moralinizi bozmayin. hayirlisiyla olur.

canım hiç umudunu kaybetme sana iyi kaliteli bir embriyo yeter bende bahçeci hastasıyım bir yumurtası toplanıp onla hamile kalan kaç hikaye duydum

Benimde 1 tanesi geriden gelmişti, 6. Gün dondurdular onu da. Senin de öyle olur belki canım
Tam üstüne bastınn Gerçekten moralim yerine geldi en azından 2 deneme şansım olacak az önce aradılar geriden gelen 3 tanesinden 1i gelişmiş 6. Gün olmasına rağmen diğerinden daha kaliteli dedi çok sevindiim

Banada aynı şekilde dediler ve bu mesajınız bana cook iyi geldi rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim inşallah darısı başıma olur. Geriden gelen embriyolarımdan 1 tane daha gelişim gösteren olmuş. 2 tane embriyom oldu çok şükür

canım hiç umudunu kaybetme sana iyi kaliteli bir embriyo yeter bende bahçeci hastasıyım bir yumurtası toplanıp onla hamile kalan kaç hikaye duydum
Destekleriniz için çok teşekkür ederim ya gerçekten çok iyi geliyor Allah razı olsun Geriden gelen embriyolar vardı 1 tanesi daha gelişmiş ve diğerinden daha kaliteli olmuş çok şükür bugunumuze. 2 tane embriyom oldu hiç beklemiyordum

aa cok guzel bir haber bu. Allahin izniyle olucak icinizi ferah tutun

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim. Benimde malesef 4 denemem negativ oldu. Bizde Bahceci Fulya da
Dr. Remzi Abali ya karar verdik. Nasip olursa Pazartesi ön görüsme icin randevumuz var. Remzi Abalida tedavi olanlar varmi aranizda?? Ve 2020 nin fiyat Listesi olan banada gönderebilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…