- 12 Mart 2019
- 14.830
- 34.236
- 598
Ya orasi oyle canm bir tek embriyo yeter sana iyi düşün ❤Şöyle toplu bir cevap vereyim arkadaşlar aradılar ve 10 embriyodan 1 tanesinin gebelik vad ettiğini istenilen aşamaya geldiğini söylediler geride kalan embriyolardan sadece 3 tanesinde hâlâ canlılık gözleniyor yarına kadar onları da takip edip haber vereceğiz dediler ama onlardan çok umutlu değiller galiba. Ne yazıkki kısmet böyleymiş ben 5 tane kalır diye düşünüyordum çünkü bölünme sayısı fena değildi ama geri kalan 5i yavaş bölünüyordu 1 tane almasını gerçekten beklemiyordum gündüz çok moralim bozuldu çok üzüldüm ama sonra şükür ettim ya hiç olmasaydı diye rabbim istesin yeterki 1 yavrucak sımsıkı tutanacak inşallah bana. İyi düşünmeye çalışıyorum inşallah bundan sonrası güzel olur.
Öyle tabiki sadece Allah korusun negatif olursa başa sarmak gözümü korkutuyorYa orasi oyle canm bir tek embriyo yeter sana iyi düşün ❤
Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahGebelık vaad ediyorsa umudunu kaybetme seninle hemen hemen aynı durumu yasadık ama benim geriye kalan emriyom yavas gelişiyordu ve gebelık pek de vaad etmıyordu ve olmadıda ama şükret canım kaliteli bir adette olsa embriyon var ve hayırlısı ile pozitif sonucu göreceksin inşallah
Bende varda ben buradan görsel atamiyorum donuyor o kısım basıncaElinde bahcecinin 2020 fiyat listesi olan varsa bana dm den veya burdan atabilir mi bende nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum suan rapor almaya calısıyorum
Benimde 1 tanesi geriden gelmişti, 6. Gün dondurdular onu da. Senin de öyle olur belki canımRabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahgerçekten şükür ediyorum 1 tanede olsa var çok şükür. Belki bir mucize olur ve o geriden gelen 3 embriyodan biri gelişir çok umutlu değilim ama yinede yarını bekliyorum haber için..
pembeumutlar yazdiklarinizi okudum biraz hic moralini bozma. bahceci hastasiyim benim de 1 embriyom kaldi 5.gune donduruldu iki ay rahim dinlendirme uygulandi ve cok sukur oldu o da. onemli olan sayi degil kalite bence. gebelik olusturacak sekilde denmisti banada. o yuzden hic moralinizi bozmayin. hayirlisiyla olur.Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallahgerçekten şükür ediyorum 1 tanede olsa var çok şükür. Belki bir mucize olur ve o geriden gelen 3 embriyodan biri gelişir çok umutlu değilim ama yinede yarını bekliyorum haber için..
Tam üstüne bastınnBenimde 1 tanesi geriden gelmişti, 6. Gün dondurdular onu da. Senin de öyle olur belki canım
Yaa süper, dedim sana. Cok sevindimTam üstüne bastınnGerçekten moralim yerine geldi en azından 2 deneme şansım olacak az önce aradılar geriden gelen 3 tanesinden 1i gelişmiş 6. Gün olmasına rağmen diğerinden daha kaliteli dedi çok sevindiim
Banada aynı şekilde dediler ve bu mesajınız bana cook iyi geldi rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim inşallah darısı başıma olur. Geriden gelen embriyolarımdan 1 tane daha gelişim gösteren olmuş.pembeumutlar yazdiklarinizi okudum biraz hic moralini bozma. bahceci hastasiyim benim de 1 embriyom kaldi 5.gune donduruldu iki ay rahim dinlendirme uygulandi ve cok sukur oldu o da. onemli olan sayi degil kalite bence. gebelik olusturacak sekilde denmisti banada. o yuzden hic moralinizi bozmayin. hayirlisiyla olur.
Bende çok sevindim ya çok şükür.Yaa süper, dedim sana. Cok sevindim
Destekleriniz için çok teşekkür ederim ya gerçekten çok iyi geliyor Allah razı olsuncanım hiç umudunu kaybetme sana iyi kaliteli bir embriyo yeter bende bahçeci hastasıyım bir yumurtası toplanıp onla hamile kalan kaç hikaye duydum
Evet 2. Günüm bugünUykusuz Koala adet oldun mu peki
aa cok guzel bir haber bu. Allahin izniyle olucak icinizi ferah tutunBanada aynı şekilde dediler ve bu mesajınız bana cook iyi geldi rabbim bebeğinizi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim inşallah darısı başıma olur. Geriden gelen embriyolarımdan 1 tane daha gelişim gösteren olmuş.2 tane embriyom oldu çok şükür
Gerçekten bu haber baya iyi geldi banaaa cok guzel bir haber bu. Allahin izniyle olucak icinizi ferah tutun
Canım fiyat bilgisi aldın mı? Bende varElinde bahcecinin 2020 fiyat listesi olan varsa bana dm den veya burdan atabilir mi bende nisan mayıs gibi gitmeyi düşünüyorum suan rapor almaya calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?