- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
1 ay rahim dinlendirmişler ona da canım. Bilgi henüz vermediler embriyolar 5. Güne gelirse yönlendireceklermiş o zamanSana bilgi vermediler mi? Bana opudan sonra adet olacaksın sonra bir daha ki adetin 2. Günü geleceksin dedi. O arkadaşına rahim dinlendirme yapmadılar o zaman.
Himm, bana o gun doktorum gelip verdi bilgi. Sana da telefonda söyleyecek demek1 ay rahim dinlendirmişler ona da canım. Bilgi henüz vermediler embriyolar 5. Güne gelirse yönlendireceklermiş o zaman
Sanırım öyle olacak eğer unutmazsam pazartesi aradıklarında bir sorarım yada cem beye mesaj atarım aklıma takıldı çünküHimm, bana o gun doktorum gelip verdi bilgi. Sana da telefonda söyleyecek demek
Aynen cem beye mesaj at. Embriyologlar bilmez çünkü.Sanırım öyle olacak eğer unutmazsam pazartesi aradıklarında bir sorarım yada cem beye mesaj atarım aklıma takıldı çünkü
Aynen aradıklarında sorarım diye dusundum ama sonradan onlar bilmez dedim kendi kendimeAynen cem beye mesaj at. Embriyologlar bilmez çünkü.
Olursun insallah, olumsuz düşünme şimdiden. Zaman yaklaştıkça ben de korkuyorumAynen aradıklarında sorarım diye dusundum ama sonradan onlar bilmez dedim kendi kendimeresmen şuan bilmiyorum ne zaman transfer olacağımı tabi olabilecek miyim onu da bilmiyorumda o kısmı ayrı
Rabbimin izniyle herşey çok güzel olacak inşallah. Korkutmayalım kendimiziOlursun insallah, olumsuz düşünme şimdiden. Zaman yaklaştıkça ben de korkuyorum
AminnnRabbimin izniyle herşey çok güzel olacak inşallah. Korkutmayalım kendimizi
Cok iyi canim masallahhh, kalır 5. Güne merak etme.
İnşallah kalır ya 3 tanesinden umudu kestim gibi birşey oldu 3 tanesi az bölünmüş. Sana 2 ay dinlendirme yapmış oluyor bana 1 ay ondan böyle olduCok iyi canim masallahhh, kalır 5. Güne merak etme.
Aa ilk reglide mi başlayacakmış cok iyi beni neden bekletti acaba
İnş kalır canım, peki o az bölünenleri 3. Gün dondursalar olmuyor mu ki?İnşallah kalır ya 3 tanesinden umudu kestim gibi birşey oldu 3 tanesi az bölünmüş. Sana 2 ay dinlendirme yapmış oluyor bana 1 ay ondan böyle oldu
Hemen hemen ayni yumurta sayimiz vardi, ben de pko var diye belkide dinlendirdi.İnşallah kalır ya 3 tanesinden umudu kestim gibi birşey oldu 3 tanesi az bölünmüş. Sana 2 ay dinlendirme yapmış oluyor bana 1 ay ondan böyle oldu
2-3 günde birTüp bebek tedavisinde yumurta takibi kaç gün de bir oluyor
Canım doktor 5. Gün embriyosu istiyor özellikle. O yüzden donduracağını sanmıyorum eğer 3. Güne sayı olarak çok az embriyo oluşsaydı belki dondurur muydu o zaman bilemiyorum kiİnş kalır canım, peki o az bölünenleri 3. Gün dondursalar olmuyor mu ki?
İllaki bir sebebi vardır diye düşünüyorum belkide söylediğin sebepten dolayı bekletmiş olabilir inşallah beklediğimize değer.Hemen hemen ayni yumurta sayimiz vardi, ben de pko var diye belkide dinlendirdi.
Mesela ben 5 gün iğne kullandım 6. Gün kontrol oldu ve sonra 8. Gün kontrol oldu 10. Gün opu olduTüp bebek tedavisinde yumurta takibi kaç gün de bir oluyor
Insallah canim, senin cok az kaldı o zaman transfereİllaki bir sebebi vardır diye düşünüyorum belkide söylediğin sebepten dolayı bekletmiş olabilir inşallah beklediğimize değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?