Sana bilgi vermediler mi? Bana opudan sonra adet olacaksın sonra bir daha ki adetin 2. Günü geleceksin dedi. O arkadaşına rahim dinlendirme yapmadılar o zaman.
1 ay rahim dinlendirmişler ona da canım. Bilgi henüz vermediler embriyolar 5. Güne gelirse yönlendireceklermiş o zaman

Aynen cem beye mesaj at. Embriyologlar bilmez çünkü.
Aynen aradıklarında sorarım diye dusundum ama sonradan onlar bilmez dedim kendi kendime resmen şuan bilmiyorum ne zaman transfer olacağımı tabi olabilecek miyim onu da bilmiyorumda o kısmı ayrı

Aynen aradıklarında sorarım diye dusundum ama sonradan onlar bilmez dedim kendi kendime resmen şuan bilmiyorum ne zaman transfer olacağımı tabi olabilecek miyim onu da bilmiyorumda o kısmı ayrı
Olursun insallah, olumsuz düşünme şimdiden. Zaman yaklaştıkça ben de korkuyorum

Kbdemirel , LadyNurr Günaydınn bugün 3. Gün 10 tanesinde de bölünme olmuş hepsi duruyor çok şükür fakat hepsi aynı oranda bölünmemiş geriden gelenler var. İnşallah 5. Güne embriyom kalır Allah nasip ederde transfer olabilirsem hazırlık opudan sonraki ilk regl ile başlayacakmış sordum onuda

Cok iyi canim masallahhh, kalır 5. Güne merak etme.
Aa ilk reglide mi başlayacakmış cok iyi beni neden bekletti acaba

Cok iyi canim masallahhh, kalır 5. Güne merak etme.
Aa ilk reglide mi başlayacakmış cok iyi beni neden bekletti acaba
İnşallah kalır ya 3 tanesinden umudu kestim gibi birşey oldu 3 tanesi az bölünmüş. Sana 2 ay dinlendirme yapmış oluyor bana 1 ay ondan böyle oldu

canım herkesin prosedürü farklı oluyor bazılarına hemen transfer yapıyorlar bazılarına rahim dinlendirme yapıyorlar değişiyor ki o

İnş kalır canım, peki o az bölünenleri 3. Gün dondursalar olmuyor mu ki?
Canım doktor 5. Gün embriyosu istiyor özellikle. O yüzden donduracağını sanmıyorum eğer 3. Güne sayı olarak çok az embriyo oluşsaydı belki dondurur muydu o zaman bilemiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…