canım bülent erol dediğin yeni prof olan ürolog mu? benim bilgim yok ya sadece prof olduğunu biliyorum
Evet prof olan. Az önce telefonla konştm gayet ilgili sıcak davrandı inş herşey ii olur. Eşim artık bunaldı iğnelerden ilaçlardan. Umutsuz bakıyo herşeye. cumartesi gelip görüşmek istiyorum dedim tamam gelin görüşelim dedi.

Darısı bana son 30 gün galiba bide ben başlıya bilsem artık şu ilk kısım bir geçse .. bizimde sonuçlar geldi 4.390 bin total 1 ml de 1 milyon 299 bin morfoloji 3% olmuş lh düzelmiş fsh yine yüksek 17 olması gerekirken 21 çıkıyor ilgihap vardı oda gitti şükür bakalım sigarayıda bıraktı eşim inşallah daha artar ama rabbim ol desin bi tanesi yetecek o kadar çok istiyorumki . Hamileyim diye bilmeyi bebek elbiseleri bakmayı gün saymayı kokusuna kavuşa bilmek için rabbim zor zamanımızda hepimize yardımcı olsun

Çok az kaldı 30 gün dediğin nedir kii başlayacaksın minicik daha sabır bu arada morfoloji vs çok güzel gerçekten sperm sayısına çok takılma onlara lazım olan 1 tane sonuçta. Inşallah herşey çok güzel olacak Bak iltihap falanda gitmiş herzaman iyiye gidiyor sizin durum, inşallah sonuda böyle olur güzel haberler alırız

Rabbimden tek dileğim ilk denemede benim ve her istiyenin evlat hasretini dindirsin sağlıkla hüzel ömürlerle gelsnler bizlere İnşallah

Canım merak etme ben hiç duymadım bahcecide pazara denk gelirse gelmem diyen doktor hatta geldiklerinde foto bile paylaşıyorlar klinikten

hayırlı olsun canım eşinin içine sinmesi öenmli olan bülent beyi sevdiyse güzel zaten prof birde doktor inşallah hayırlısı olur

Canım merak etme ben hiç duymadım bahcecide pazara denk gelirse gelmem diyen doktor hatta geldiklerinde foto bile paylaşıyorlar klinikten
Saol canım. Çalışan kızlara sordum danışmadaki biz yokuz pazar günü olmuyor diye biliyorum dedi. Neyse zaten pazara denk gelmeyecek sanırım.

canım kızlar çalışmıyordur o yüzden bilmiyordur yoksa senin yumurtan mecbur pazar toplanacaksa tabiki doktorun gelecek

Uykusuz Koala canım ,dualarım seninle yarin, haber ver bize de hemen.
LadyNurr Merhaba canlar Benim bugün 13 tane yumurtam toplandı opuya Ebru hanım girdi Cem bey şehir dışında çünkü, zaten son muayenede söylemişti haberim vardı. Ebru hanımla tanışma fırsatıda yakaladım inanılmaz güler yüzlü ve samimi 13 Adet yumurtam toplandı Cem beye kaç tane toplarız dediğimde aşağı yukarı 10 15 civarı demişti. Bugün Ebru hanıma 13 az değil mi sizce diye sordum biz maksimum 15 yumurtayı hedefliyoruz çünkü sayı çoğaldıkça kalite azalıyor senden aldığımız yumurtaların rakamı istediğimiz gibi dedi Umarım birçoğu kaliteli olur yarın embriyolog arayıp haber verecek çok heyecanlıyım.

Oyy geçmiş olsun kuzum bitti bak zor kısıkdan biri .. nasılsın ? Kendini nasıl hissediyorsun ? Ağrın sızın vaarmı ? İşlem öncesi sonrası zorlandınmı ? Aklım sendeydi bu gün .. az önce yazım diye girdim yazmıssın bize . Evet cem hoca ankarada gördüm bende , ama memmun kalmana sevindim kuzum .. eşinde bugünmü sperm verdi ? Öylr oluyor diyimİ ?

Canimm hadi gözün aydin. 13 yumurta cok iyi, 10 tanesi falan döllenir tahminimce. Sen nasılsın agrin var mi?

Canimm hadi gözün aydin. 13 yumurta cok iyi, 10 tanesi falan döllenir tahminimce. Sen nasılsın agrin var mi?
Ağzından bal damlıyor o kadar döllenir mi ki? Keşke döllense opudan önce antibiyotik yaptılar opudan sonra da serum verdiler ve ağrı kesici yaptılar ağrılarım hafif hafif var yürürken falan ağrıyor ama abartılacak düzeyde değil çok şükür iyiyim zor geçmedi opu sonrası benim için

Çok şükür memnun kaldım ya. Üzerimden çoğu yük kalktı şimdide yarın için çok heyecanlı ve stresliyim insallah yeterli guzel sayida embriyo olur. Ağrılarım dayanılır düzeyde çok şükür iyiyim. İşlem öncesi gerçekten çok korktum birsürü imza atacaktım ellerim zangır zangır titriyordu hemşire sağolsun baya sakinleştirdi beni. Herkes çok ilgili çok güler yüzlüydü. İşlem sonrası da zor geçmedi serum taktılar ağrı kesici yaptılar çok fazla agrım olmadı ama tabii yürürken ve ani hareket falan yapınca agrım oluyor. O da geçer inşallah Merkeze sabahtan gittik öyle çağırıyorlar, eşim örnek verdi incelendi ve yeterli sperm olduğu tespit edilince sonra ben opuya alındım 11.30 gibi aşağı yukarı

Kuzum ya inşallah8/10 taneside döllenir en kalitelisi de sana transfer olur ve tutunur .. kız sen anlatınca heycan yaptım banada az kaldı vallaha ayyy allahım çabuk geçse bitse yarın senin adına bile ben heycanlandımm beklemekte zor ama dua et bol bol kuzum

Döllenir canim merak etme. Benim 11 taneden 7 si döllendi. Ama 5. güne 4 tane kaldı . önemli olan 5. Güne gelmeleri.

Amiin amin inşallah sağlıklı olsun tutunsun daha ne isterim ki Gercekren çok heyecanlı zamanlar sanada az kaldı yakında sende yaşayacaksın bu heyecanları, inşallah herşey çok güzel olur. Gerçekten beklemek zor insan sabretmeyi öğreniyor. Bol bol dua ediyorum isteyen herkese ve kendime.

Döllenir canim merak etme. Benim 11 taneden 7 si döllendi. Ama 5. güne 4 tane kaldı . önemli olan 5. Güne gelmeleri.
Doğru diyorsun canım inşallah benimde senin gibi embriyom kalır geriye ve umarım 5. Güne giderler Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Saat 12:00 - 15:00 arası embriyolog ararmış. Seni kacta aramışlardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…