- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Belkide senin rahim dinlendirme olmazsa ayni zamanlarda transfer oluruz
Çok sevindim canım eğer bir aksilik olmazsa taze transfer olacak ve öyle olursa dediğin gibi aynı zamanlarda yada peşpeşe transfer olacağızCanim , benim 7 embriyodan 4 tanesi 5. Güne geldi, şu an donduruldu. Subat sonu transfer olacak.
Onceko verdigi vitamine devam ediyorum o bitince başka bi vitamin yazdi onu alıcam. Insallah canim sagolÇok sevindim canım eğer bir aksilik olmazsa taze transfer olacak ve öyle olursa dediğin gibi aynı zamanlarda yada peşpeşe transfer olacağızinşallah sana sımsıkı tutunurlar hakkında hayırlısı olsun. Dinlenme sürecinde kullanman gereken birşey verdiler mi vitamin gibi
Anladım canım inşallah bunca çabanın sonunda burada pozitif haberinize alırız.Onceko verdigi vitamine devam ediyorum o bitince başka bi vitamin yazdi onu alıcam. Insallah canim sagol
Aminn insallahAnladım canım inşallah bunca çabanın sonunda burada pozitif haberinize alırız.
Transferden sonra yarım saat bir saat gibi bahçecide yattım. Sonra da ve döndüm. Size bir kağıt veriyorlar onda neler yapıp yapmayacağınız yazıyor. 3 gün istirahat edin yazıyor. Ayrıca transferden sonra hemşirede gelip bilgilendiriyor çok ilgililer. Ben 3 gün boyunca hep yattım iş yapmadım, evin içinde dolandım arada bir çünkü hemşire yürüyüş önermişti kan dolaşımı için. 4.gün artık evde normal aktivitelerimi yaptım daha çok. 5. Gün işe gittim. Kendimi hiç yormadım. Benim çalışma ortamım esnek olduğu için ben evde geçirdim çoğunlukla arkadaşlar ama 3. Günden sonra normal hayatınıza geri dönebilirsiniz diyorlar. Uzanıp bişe almıcan, ani hareketler yapmıcan, hemşire ev süpürmeyeceksin dedi mesela iş yapmıcaksın. Beslenme olarak da bahçeci bir liste veriyor. Et ve balık yemeye özen gösterdim. Bol su ve her gün kabız olmamak için lifli meyvelerden yedim. Kuru dut. Bir de her sabah ARI SÜTÜ POLENİ yedim bir kaşık. Avokado hiç yemedim valla sevmiyorum. Kahve içmedim. Uzun oldu kusura bakamayın. Faydalı olabilirse ne mutlu
Merkez ve kişinin tedavi sekline göre değişiyor. Benim 10 bini buldu. Raporlu..Tup bebek fiyati ne kdar bilgilendirimisnZ
Ben de raporluydum 2019 fiyatıyla 10 bini buldu canımTup bebek fiyati ne kdar bilgilendirimisnZ
Canim nasilsin kalp atışını duydunuz muBen de raporluydum 2019 fiyatıyla 10 bini buldu canım
Canım bende umutta başlayacağım 10 gün sonra felan. Raporluyum tedavi ücreti 2020 fiyatı 7300 tl , ilaçlara 1900tl ödedim (bu fiyat size verilen ilaca gore degisir) muayene ücretine 650 tl ödedim birdahaki gidişlerinde alınmayacak muayene ücreti. Şimdilik bu kadar tuttu ekstra ilaç ekstra tedavi gerekir mi bilmiyorum.Tup bebek fiyati ne kdar bilgilendirimisnZ
Canımm ne yaptın merak ettim seni başlamadın heralde daha tedaviye adet mi bekliyorsunCanım bende umutta başlayacağım 10 gün sonra felan. Raporluyum tedavi ücreti 2020 fiyatı 7300 tl , ilaçlara 1900tl ödedim (bu fiyat size verilen ilaca gore degisir) muayene ücretine 650 tl ödedim birdahaki gidişlerinde alınmayacak muayene ücreti. Şimdilik bu kadar tuttu ekstra ilaç ekstra tedavi gerekir mi bilmiyorum.
10 bn iyiyms ya. Baska birilerine de sordm 20 bn fln diyorlar sasrdm birzBen de raporluydum 2019 fiyatıyla 10 bini buldu canım
Parayi pesnmi aliyorlr bilgilndrdgnz icin ckk saolsnCanım bende umutta başlayacağım 10 gün sonra felan. Raporluyum tedavi ücreti 2020 fiyatı 7300 tl , ilaçlara 1900tl ödedim (bu fiyat size verilen ilaca gore degisir) muayene ücretine 650 tl ödedim birdahaki gidişlerinde alınmayacak muayene ücreti. Şimdilik bu kadar tuttu ekstra ilaç ekstra tedavi gerekir mi bilmiyorum.
Canımm ne yaptın merak ettim seni
Peki doktornz kimCanım bende umutta başlayacağım 10 gün sonra felan. Raporluyum tedavi ücreti 2020 fiyatı 7300 tl , ilaçlara 1900tl ödedim (bu fiyat size verilen ilaca gore degisir) muayene ücretine 650 tl ödedim birdahaki gidişlerinde alınmayacak muayene ücreti. Şimdilik bu kadar tuttu ekstra ilaç ekstra tedavi gerekir mi bilmiyorum.
Henüz başlamadım canım 2 haftadan az bir zaman var adet olacağım ve başlayacağım inşallah.Canımm ne yaptın merak ettim seni başlamadın heralde daha tedaviye adet mi bekliyorsun
Rica ederimParayi pesnmi aliyorlr bilgilndrdgnz icin ckk saolsn
Bende bakıyorum canım sana arada bi başla hayırlısıyla :) bende şükür kalbi fln duyduk 10. Haftadayım biraz mide bulantım var ama idare ediyorum buna şükür :)Henüz başlamadım canım 2 haftadan az bir zaman var adet olacağım ve başlayacağım inşallah.Sen nasılsın bakalım neler yapıyorsun. Takip ediyorum seni sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?