Çok sağol canım benim . Yani tedavim senden 2 ay sonra ama seni çok çok iyi anlıyorum kafamda hep bunlar var . Amin inşallah kolay geçer ve ilkinde pozitif görürürz de mutlulıktan ağlarız .Ya o kadar güzel o kadar doğru yazmışsın ki. Gerçekten eksiği yoktur fazlası vardır bunca stresin. Ben okurken daraldım rabbim yaşarken kolaylaştırsın inşallah gerçekten çok zor ya. Burada derdimizi paylaşıyoruz bir parça rahatlıyoruz o kadar iyi geliyor ki seni anlayan biriyle konuşmak. Bunca çabamızın sonunda kucak dolusu bebeklerimiz olsun inşallah.
Amiin inşallah o günleride göreceğiz çok istiyorum gerçekten ilkte olmasını. Nasip Rabbim hayırlısını versin inşallah.Çok sağol canım benim . Yani tedavim senden 2 ay sonra ama seni çok çok iyi anlıyorum kafamda hep bunlar var . Amin inşallah kolay geçer ve ilkinde pozitif görürürz de mutlulıktan ağlarız .
Insallah canim, siz de bu süreçlere gelirsiniz hemen insallah.Kesinlikle öyledir ya kimse parayı kolay kazanmıyor gerçekten. Allah yardımcımız olsun bu yolda utandırmasın inşallah.Ya çok sevindim gerçekten 5. Güne az kaldı ben inanıyorum gelecekler inşallah şuan çok heyecanlandım ya sen böyle yazınca.
Amiin inşallah.Insallah canim, siz de bu süreçlere gelirsiniz hemen insallah.
Senin hamileligin nasıl geçiyor canımcanım benim doktorumda remzi bey evet sperm sayısı o kadar etkili değil kaliteli yumurta toplandıktan sonra az spermle bile oluyor çünkü onlar farklı bir teknikle sperm ayıklıyormuş
Canım ben Diyarbakır Bahçeci den memmunumKızlar merhaba ankara bahçeçiye gidip memnun ayrılan var mı aranızda
Canım ben kesinlikle bahçeciyi öneririm bahçecidE tedavi olup bebeğine kavuşan birisi olarak. Bahçecinin lab çok iyi doktorda çok önemli ama merkezin laboratuvarı da çok önemli ben seçim yaparken buna çok dikkat etmiştim .kızlar yumurta kalitesinde sorunum var kaliteli embriyo elde edemiyoruz.
bahçeci ve erbil yağmur arasında kararsız kaldım cumartesi görüşmeye gitmek istiyorum.
fikri olan var mı önerisi.
Sanırım o ilk verilen para iade edilmiyor ama yanlış bilgilendirmeyeyim tam hatırlayamadımda istersen bir sor fakat aklımda kalana göre iade edilmiyordu. Birde 2700 Tl değil o 2019 fiyatıydı 2020 fiyat listesine göre ilk gittiğimizde 3150 tl ödeme yapacağızKızlar bişeyler sormak istiyorum bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim. Öncelikle bu hafta bahçeciye başlıcam. Raporum var. Şimdi benim yumurtam az o yüzden hiç yumurta toplanmazsa verdiğim para yanacak mı? 2700 veriliyormuş adet günü ilk gittiğimizde. Bu para yanacak mı yoksa ikinciye tekrar ilaçlarla denediğimizde verilmeyecek mi ?
Hadi ya siz yeni fiyatı öğrendiniz yani. Bu paranın içine sadece hormon testleri mi var? Ben normal kan testi yapıp öyle mi gitsem? B12 hgb d vitamini falan? Ekstra para alıyorlar mı bahçeci de yoksa herşey mi dahil bu fiyata? Bide dr ücreti de ayrı değil mi?Sanırım o ilk verilen para iade edilmiyor ama yanlış bilgilendirmeyeyim tam hatırlayamadımda istersen bir sor fakat aklımda kalana göre iade edilmiyordu. Birde 2700 Tl değil o 2019 fiyatıydı 2020 fiyat listesine göre ilk gittiğimizde 3150 tl ödeme yapacağız
rutin yapılan hormon tahlilleri olacak onlar pakete dahil ama oraya gitmeden birkaç test istediler devlet hastanesinde yaptırıp gideceğim ben. Şimdi size ozelden mesaj atacağım.Hadi ya siz yeni fiyatı öğrendiniz yani. Bu paranın içine sadece hormon testleri mi var? Ben normal kan testi yapıp öyle mi gitsem? B12 hgb d vitamini falan? Ekstra para alıyorlar mı bahçeci de yoksa herşey mi dahil bu fiyata? Bide dr ücreti de ayrı değil mi?
Tahliller ücretli, dışarda yaptırınHadi ya siz yeni fiyatı öğrendiniz yani. Bu paranın içine sadece hormon testleri mi var? Ben normal kan testi yapıp öyle mi gitsem? B12 hgb d vitamini falan? Ekstra para alıyorlar mı bahçeci de yoksa herşey mi dahil bu fiyata? Bide dr ücreti de ayrı değil mi?
Aynen zaten bizede istedikleri testleri verip dışarıda yaptırabilirsiniz sağlık ocağı yada devlet hastanesinde diye söyledilerYumurta toplama süresince iki ya da 3 kez kan veriliyor onlar ucrete dahil sadece.
Canim , benim 7 embriyodan 4 tanesi 5. Güne geldi, şu an donduruldu. Subat sonu transfer olacak.Kbdemirel Durumlar nasıl ilerliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?