Çok sağol canım benim . Yani tedavim senden 2 ay sonra ama seni çok çok iyi anlıyorum kafamda hep bunlar var . Amin inşallah kolay geçer ve ilkinde pozitif görürürz de mutlulıktan ağlarız .

Çok sağol canım benim . Yani tedavim senden 2 ay sonra ama seni çok çok iyi anlıyorum kafamda hep bunlar var . Amin inşallah kolay geçer ve ilkinde pozitif görürürz de mutlulıktan ağlarız .
Amiin inşallah o günleride göreceğiz çok istiyorum gerçekten ilkte olmasını. Nasip Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Insallah canim, siz de bu süreçlere gelirsiniz hemen insallah.

kızlar yumurta kalitesinde sorunum var kaliteli embriyo elde edemiyoruz.
bahçeci ve erbil yağmur arasında kararsız kaldım cumartesi görüşmeye gitmek istiyorum.
fikri olan var mı önerisi.

canım benim doktorumda remzi bey evet sperm sayısı o kadar etkili değil kaliteli yumurta toplandıktan sonra az spermle bile oluyor çünkü onlar farklı bir teknikle sperm ayıklıyormuş

kızlar yumurta kalitesinde sorunum var kaliteli embriyo elde edemiyoruz.
bahçeci ve erbil yağmur arasında kararsız kaldım cumartesi görüşmeye gitmek istiyorum.
fikri olan var mı önerisi.
Canım ben kesinlikle bahçeciyi öneririm bahçecidE tedavi olup bebeğine kavuşan birisi olarak. Bahçecinin lab çok iyi doktorda çok önemli ama merkezin laboratuvarı da çok önemli ben seçim yaparken buna çok dikkat etmiştim .

Kızlar bişeyler sormak istiyorum bilenler cevaplayabilirse çok sevinirim. Öncelikle bu hafta bahçeciye başlıcam. Raporum var. Şimdi benim yumurtam az o yüzden hiç yumurta toplanmazsa verdiğim para yanacak mı? 2700 veriliyormuş adet günü ilk gittiğimizde. Bu para yanacak mı yoksa ikinciye tekrar ilaçlarla denediğimizde verilmeyecek mi ?

Sanırım o ilk verilen para iade edilmiyor ama yanlış bilgilendirmeyeyim tam hatırlayamadımda istersen bir sor fakat aklımda kalana göre iade edilmiyordu. Birde 2700 Tl değil o 2019 fiyatıydı 2020 fiyat listesine göre ilk gittiğimizde 3150 tl ödeme yapacağız

Hadi ya siz yeni fiyatı öğrendiniz yani. Bu paranın içine sadece hormon testleri mi var? Ben normal kan testi yapıp öyle mi gitsem? B12 hgb d vitamini falan? Ekstra para alıyorlar mı bahçeci de yoksa herşey mi dahil bu fiyata? Bide dr ücreti de ayrı değil mi?

rutin yapılan hormon tahlilleri olacak onlar pakete dahil ama oraya gitmeden birkaç test istediler devlet hastanesinde yaptırıp gideceğim ben. Şimdi size ozelden mesaj atacağım.

Tahliller ücretli, dışarda yaptırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…