- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Maşallah birsürü emek çekerek geldin bugüne inşallah bizde o günleri göreceğiz sağlıkla kucağına aldığın günde gelir inşallahBende bakıyorum canım sana arada bi başla hayırlısıyla :) bende şükür kalbi fln duyduk 10. Haftadayım biraz mide bulantım var ama idare ediyorum buna şükür :)
Evet canım Allah isteyen herkese nasip etsin sanada dua ediyorum inşallah sende seviniceksin bi bakarım yarın doktor randevum var doktorada sorucam bakalım ne dicek evet başla da hayırlısıyla bitir inşallahMaşallah birsürü emek çekerek geldin bugüne inşallah bizde o günleri göreceğiz sağlıkla kucağına aldığın günde gelir inşallahBulantı için zencefilli bir tarif vardı bir araştır istersen Bende bi başlasam diyorum beklemek çok bunaltıcı gerçekten.
Amiin inşallah Allah razı olsunEvet canım Allah isteyen herkese nasip etsin sanada dua ediyorum inşallah sende seviniceksin bi bakarım yarın doktor randevum var doktorada sorucam bakalım ne dicek evet başla da hayırlısıyla bitir inşallah
Kan sulandırıcıyı erken kestim ben canım fitile devam ediyorum progestan günde 3 kere folik asit okdr ama artık tüp benek merkezine gitmiycem yarın kendi doktoruma gidicem bakalım napıcak fitili keser belki inşallah :) benimki azdı iğne kullanan arkadaşlarda var belki durumuna göre ayarlıyordur doktorlarAmiin inşallah Allah razı olsunTabi öncelikle doktoruna danış bakalım ne diyecek ❣ Tüp Bebek doktorunun verdiği ilaçlardan hâlâ kullandığın birşey var mı? Transferden sonra hangi ilaçları veriyorlar acaba
Keser inşallahKan sulandırıcıyı erken kestim ben canım fitile devam ediyorum progestan günde 3 kere folik asit okdr ama artık tüp benek merkezine gitmiycem yarın kendi doktoruma gidicem bakalım napıcak fitili keser belki inşallah :) benimki azdı iğne kullanan arkadaşlarda var belki durumuna göre ayarlıyordur doktorlar
İlk randevuya oraya çağırıyorlar canım bizde öyleydi ücretsiz ikinci muayene ücretli sonra zaten gebelik takibi yapmıyorlar bkere gittim yani oraya ondan önce burda doktora gitmiştim dayanamadım :) yok herkese değil iğne bide her merkezin tedavisi farklı oluyo bakalım sana neler vericeklerKeser inşallahbende merak ediyorum acaba iğne herkese veriyorlar mı falan diye. Bu zamana kadar iyi yine gitmişsin tüp bebek merkezine yani onlar mı oraya gitmeni istedi sen kendi tercihinle mi devam ettin
Bizim merkezde de bebek olursa ilk muayene pakete dahil sonra ücretli takip yapıyorlarmış ama ben zaten gitmem malum şehir dışında tedavi olacağımİlk randevuya oraya çağırıyorlar canım bizde öyleydi ücretsiz ikinci muayene ücretli sonra zaten gebelik takibi yapmıyorlar bkere gittim yani oraya ondan önce burda doktora gitmiştim dayanamadım :) yok herkese değil iğne bide her merkezin tedavisi farklı oluyo bakalım sana neler vericekler
Çokta önemli değil canım başka bi doktorla aynı muayeneyi yapıyorlar emin olabilirsin hatta yoğunluktan 5 dk bile sürmedi benim kontrolüm o yüzden hiç gerek yok inşallah inşallah hayırlı haber verirsin dualarım seninleBizim merkezde de bebek olursa ilk muayene pakete dahil sonra ücretli takip yapıyorlarmış ama ben zaten gitmem malum şehir dışında tedavi olacağımbakalım gerçekten merak ediyorum her doktor her merkez farklı tedavi süreci planlıyor inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Haklısın canım gerçekten gerek yok bende senin gibi düşünüyorum.Çokta önemli değil canım başka bi doktorla aynı muayeneyi yapıyorlar emin olabilirsin hatta yoğunluktan 5 dk bile sürmedi benim kontrolüm o yüzden hiç gerek yok inşallah inşallah hayırlı haber verirsin dualarım seninle
Ya neden oyle çıktı ki ? Cem beyin istediği tahliller mi bunlarBu ay tedaviye başlayacaktıkya bu zamana kadar normal olan hormon seviyelerim bu ay yüksek çıktı prolaktin 36.8 TSH 4.7 çıktı sizce yinede bu ay tedaviye başlayabilir miyim yoksa doktor düzelmeden olmaz mı der acaba. 1 ay daha beklemeye sabrım gerçekten kalmadıneden yüksek çıktı onuda anlamış değilim
Benim prolaktin 5.37 tsh 1.2 çıkmış
Seninki normalmiş benimde ilk defa böyle çıktı evet cem bey istemişti daha birsürü sonuç var ama aralarında bunlar anormal görünüyordu mesaj attım sordum çok şükür tedaviye başlamak için sorun yokmuşYa neden oyle çıktı ki ? Cem beyin istediği tahliller mi bunlar
Ya iyi bari, engel olmasinda tedaviyeSeninki normalmiş benimde ilk defa böyle çıktı evet cem bey istemişti daha birsürü sonuç var ama aralarında bunlar anormal görünüyordu mesaj attım sordum çok şükür tedaviye başlamak için sorun yokmuş
Baya endişe etmiştim engel olacak diye ☹ çok şükür 1 haftam kaldı gideceğim sonundaYa iyi bari, engel olmasinda tedaviye
Az kalmış ne güzel, senin benden önce olur transferin, Benim ki mart başını bulacakBaya endişe etmiştim engel olacak diye ☹ çok şükür 1 haftam kaldı gideceğim sonunda
Eğer bir aksilik çıkmazsa öyle görünüyor canım tahminimce şubatta sonuç alırım. Eğer rahim dinlendirme isterse nisana kalır sankiAz kalmış ne güzel, senin benden önce olur transferin, Benim ki mart başını bulacak
Isterim dedi mi rahim dinlendirme ? Benim amh ya bakip dinlendiririz dedi en başta.Eğer bir aksilik çıkmazsa öyle görünüyor canım tahminimce şubatta sonuç alırım. Eğer rahim dinlendirme isterse nisana kalır sanki
Tedavide rahim dinlendirme için gerekli bir durum olmazsa rahim dinlendirme düşünmüyorum gerek yok 5. Gün embriyosu taze transfer düşünüyorum dediIsterim dedi mi rahim dinlendirme ? Benim amh ya bakip dinlendiririz dedi en başta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?